Karol, mało już było konkretnych "inf"? Przecież już wiemy że kredyt jest przyznany, że czekamy tylko na przelew środków, więc każdy może sobie sam zrobić prognozę na zyski, i czemu kurs stoi?
wiesz ...to jest NC...i wielu jeszcze czeka z zakupami az bedzie wszystko jasne....ze kredyt jest przyznany to wiem ja...ty....i paru innych i dlatego mamy juz akcje...
A czy Wy wiecie, że każda potencjalna transakcja zakupu nieruchomości, którą Dep będzie chciał zawrzeć, będzie osobno weryfikowana przez Amerykanów i dojdzie do skutku dopiero po akceptacji, niezależnej od przyznanej wcześniej linii kredytowej?
Nie zniechęcaj :) Wtedy będą robić kółka na innych poziomach groszowo może też tak skakać jak teraz ale % już nie będzie takiego zarobku :)
Na razie popyt na chwilę się uruchamia i mamy szybką piłkę ktoś wie że jeszcze ma chwile i dlatego nie ciągnie dalej - po co i tak zniecierpliwieni oddadzą mu taniej. Kiedyś jednak będzie musiał zrobić konkretne zakupy :)
Mozecie się zgodzić lub nie ale rynek NC jest przespekulowany ,inwestorzy grają krótko byle coś skubnąć ,inwestorzy jednak porzucili inwestycje długoterminowe na rzecz DT ,stąd też odbicia na walorach są słabe bo kurs jest zasypywany . Mam wrażenie że wiekszosc inwestorów traktuje giełdę jak rynek pracy a zarobek przeznacza na codzienny byt .
Ja nie sprzedaję dopóki nie będę usatysfakcjonowany, kółek mogłem natrzaskać od groma bo na papierze siedzę od półtora(!) roku, ale pracuję więc nie ma czasu.
Jorgenn, tak długo jak obserwuję NC, tutaj są tylko "odpały" max 2-3 dniowe, a potem bieda przez pół roku, i tak w te i z powrotem...
No jak? "Proces przeniesienia własności zostanie rozpoczęty przez Departament Prawny Bank of America w 2 tygodniu 2014 roku." A drugi tydzień tego roku trwał od 6 do 12 stycznia. Czyli powinien być rozpoczęty w zeszłym tygodniu, no chyba, że znowu się coś przeciągnęło. A gdzie jest napisane, że to potrwa 14 dni? Bo ja nie znalazłem.
na razie to ameryka szczytuje,niemcy szczytują a u nas nudy, nawet na konekcie nie można nic zarobić.No chyba,że nagle objawi się król, zakładam że ten wasz nie jest nagi i po tym waszym infie 0,5 będzie