dlaczego twierdzisz , ze naganiam ? podaje fakty ! zainteresowałem sie społka , sprawdziłem raporty i mam wykupiony aponament w stocku... i powiem Ci szczerze ze tak słabej spółki nie widziałem dawno o takich fundamentach.
Dziekuje za rozmowe spadam, nie kupuje i wiecej sie nie pokazuje !
Robek... duży plus za życzliwą próbę ocalenia akcjonariuszy polfy. Bardzo to szlachetne z Twojej strony.. A tak poważnie, nie wciskaj kitu i bierz z prawej ;)
niestety ale prawda jest taka ze ta spółka NIE MA NIC ! a kosztuje 7 mln zł ! a sory sprzedała obligacje na wysokim procencie ! wiec podniecanie sie ze ma kase ale ila za to ma długu ??????????????????????????????????????????
a prosze bardzo :) dla kolegi specjaalnie raporcik ! zysk w 3 kwartale tylko i wyłacznie uzyskany poniewaz sprzedali posiadane aktywa - zapewne po to by przetrwać ! 6 mln zł straty za 3 kwartały ! no cóż ! " znafca" spada :) udanej inwestycji !
kazdy wie w co wladowal kase...jskby spolka miala klarowna sytuacje to by rynek wycenial ja na 200 mln kapitalizacji a nie 6 ....wiec gra wart swieczki...potencjal mowi to cos tobie znafco?:D