no tak nadrukowali obligacji i sprzedali dzieciom w przedszkolu za 6 baniek a tera siedzą prezes z sekretarką i codziennie sobie je liczą ................................... jest tylko jeden mały problem ............................. teraz i dzieci w przedszkolu nie są głupie
....... nie piszę do Ciebie .................................... ale i tak nie zrozumiałeś co napisałem powyżej .............................................. rozumiem że uważasz się za mądrego człowieka, gratuluję poczucia humoru :-)
nie odzywam się więcej niż raz na forum spółki której nie mam ..........................
Polfę mam i to na dzień dzisiejszy kupioną dużo drożej (powiedzmy na fali euforii) trochę dokupuję obecnie na miarę środków finansowych = wiadomym jest że nikt tutaj nie pisze co ma gruby portfel = i tutaj mógłbym się nawet z Drugiem zgodzić tylko on używając słowa LESZCZ ma chyba na myśli wy jesteście głupie cieniasy a ja rekin giełdowy" ale to oczywiście nie prawda bo on jest też cieniasem któremu udało się kupić kilka akcji i ciut wyżej sprzedać a teraz jedzie na wodzach fantazji
pozdrawiam i życzę sukcesów
że to jest super inwestycja na 2014 rok .............................. teraz zjedzie bo wyniki za 2013 będą kiepskie ........................... ale potem fabryki w rosji i wietnamie itd a [potem główny .............................. i musi byc dycha :-0
no i co ja wam pisalem od paru tygodni ze papier zbierany i trzymany za ryja .no to teraz leci co najmniej na 5 zeta, a pozniej dwu cyfrowka.pozdrawiam