• Stowarzyszenie akcjonariuszy Digate Autor: ~Czarny10000 [83.10.118.*]
    Witam,
    Na profilu spółki na Facebooku pojawiła się propozycja zorganizowania się indywidualnych inwestorów spółki, by dobrać się do działań zarządu i być może odwołać Prezesa. Chcą zwołać WZA. Z tego co przeczytałem wczoraj dwie osoby dysponują 1,64 mln akcji a chcą zgromadzić w sumie około 5mln głosów, by móc na WZA przegłosowywać prezesa. Myślę, że to dobra inicjatywa i sam się podłączę z moimi 200000 akcji.
    Wszyscy którzy mają akcje i chcą sprawdzić w co gra spółka i co ma faktycznie w księgach powinni się stowarzyszyć. Tylko wtedy mamy realne szanse na jakiś pozytywny koniec tych dziwnych działań zarządu.
  • Re: Stowarzyszenie akcjonariuszy Digate Autor: ~Czarny10000 [83.10.118.*]
    Właśnie przed chwilą sprawdziłem i już nie ma tego wątku na fanpage'u Digate. Czyli prezes się boi zorganizowanej grupy inwestorów bo usunął post.
  • Re: Stowarzyszenie akcjonariuszy Digate Autor: ~Flo [89.77.19.*]
    Bardzo dobra inicjatywa, tylko już kilka razy była poruszana i nic się dalej nie działo;(

A że z FB ginom wpisy??? Nie tylko z FB, z tego forum również. Cała działalność Prezesa sprowadza się tylko do tego, aby "zatuszować" swoje i Bartela wałki.

Do niedowiarków, może właśnie takie działania zarządu otowrzą wam oczy na to co się dzieje w spółce? Czy ktoś kto się niczego nie boi robiłby takie rzeczy???

Pomyślcie:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.136.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.108.73.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~re [37.108.73.*]
    Dnia 2014-01-16 o godz. 10:59 ~rumun napisał(a):
    > Co mnie kurwa usuwacie, czas zlodzieik na NC się skoniczyl.
    > KNF tu masz prace wyprostować sytuacije w spółce pociągnąć
    > do odpowiedzialności odpowiednie osoby niech zwruca kasę
    > spółce.
    no
  • Re: Stowarzyszenie akcjonariuszy Digate Autor: ~blee [178.183.181.*]
    Jeżeli była poruszana na profilu digate, to nic dziwnego że nic się nie działo bo była ciągle usuwana. Ale jeśli ktoś rzeczywiście ma półtora miliona akcji, to może założyć własny profil takiego "stowarzyszenia", i jeśli będzie wiarygodny, to szybko zgromadzi wokół niego znaczny akcjonariat, myślę że wystarczający do wprowadzenia przynajmniej zmian w RN.
    Dnia 2014-01-16 o godz. 11:01 ~blee napisał(a):
    > Jeżeli była poruszana na profilu digate, to nic dziwnego że
    > nic się nie działo bo była ciągle usuwana. Ale jeśli ktoś
    > rzeczywiście ma półtora miliona akcji, to może założyć
    > własny profil takiego "stowarzyszenia", i
    > jeśli będzie wiarygodny, to szybko zgromadzi wokół niego
    > znaczny akcjonariat, myślę że wystarczający do wprowadzenia
    > przynajmniej zmian w RN.

~blee

załóż taki profil, ja nie bardzo ogarnięty jestem na FB!
    zobaczymy ilu się akcjonariuszy zgłosi
    Ja nie mam półtora miliona akcji. Takim "stowarzyszeniem" powinien ogarniać ktoś, kto ma ku temu odpowiedni powód i liczbę akcji w naturalny sposób przyciągającą mniejszy akcjonariat. Ja taką osobą nie jestem, choć 200 k akcji jak najbardziej inicjatywę wesprę i udzielę wszelkich pełnomocnictw.
    Niech może odezwie się na forum ten gość co z nimi walczy w prokuraturze!

Stary, załóż taki profil na FB - jeśli czytasz - może to rzeczywiście jest dobry pomysł!
    Albo nich ci co pisali na FB się zgłoszą i to zrobią, myślę że uzbieranie takiego pakietu jest jak najbardziej możliwe. Z tego co tu ktoś pisał oni mają ~1,5 mln, to porozumienie które już "walczy" ~1,1 mln to już połowa!
    Drugą myślę się uzbiera, tym bardziej że Kossakowski już nie ma 4 mln akcji bo dziś sprzedawał:)
  • Re: Stowarzyszenie akcjonariuszy Digate Autor: ~Czarny10000 [83.10.118.*]
    Ktoś właśnie sypnął akcjami i zdusił kurs znowu na 2 grosze!
    Kossakowski wychodzi???
    ~achaja sprzedaje to co od bartela odkupił po piątaku. Teraz następni naiwni liczą, że kupią po 2 gr a sprzedadzą po 3. Nie sprzedadzą.
  • Re: Stowarzyszenie akcjonariuszy Digate Autor: ~Bernard [79.191.151.*]
    Współczuję Panowie, rzadziej się tu teraz pojawiam, bo sprzedałem jeszcze przed zawieszeniem wszystko to, co miałem po 3 grosze. A że miałem 19000 akcji, to zbytnio nie bolało. Ale mam nadzieje, że ktoś im się w końcu do du*y dobierze, dla mnie tu już chodzi o zasade a nie o kasę, jestem Waszym kibicem ;)
    Tu jest za mało ogarnięty akcjonariat. Znalazło się dwóch "Don kichotów" i za to im chwała, reszta tylko płakać potrafi. Szkoda, bo drzwi (prokuratura) już otwarte, ale nie z tymi ludźmi:(
    No i gdzie są ci co pisali że podbiją aby zamienić obligacje??
    No co teraz napiszecie??;)
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.