Bo interesuję się tą spółką więc chciałbym wiedzieć. Interesuje mnie zwłaszcza kiedy będzie ogłoszona likwidacja tej spółki......tak więc do tego właśnie są mi potrzebne te informacje.
Albercik, daj pokój, nie pisz tak bo dostaniesz po głowie za głoszenie FANTASMAGORII :-)
Tutaj Radzio, nasz absolutny guru, który jako jedyny zna nadchodzące losy spółki i jest w 300%-tach PEWNY, że upadłość i likwidacja to tylko kwestia czasu, bardzo krótkiego czasu_pytanie tylko, czy to już jutro czy może pojutrze ???_hehehe
Dlatego razem z nim kibicujemy bardzo tej teorii, gdyż od tego uzależnione są losy Świata.
No faktycznie Radzia od Nowego Roku coś trzyma. Może mu ktoś petardę odpalił nad głową i jeszcze jest biedak ogłuszony. Miejmy nadzieje, że z czasem przejdzie.
Gienek widzę, że już całkowicie "odleciałeś" jeżeli chodzi o aktualne realia..... Jak wiesz większość nigdy nie ma racji, uważacie, że będzie dobrze ja zaś sam twierdzę, że będzie likwidacja. Kwestia miesiąca i już wszystko będzie wiadome. Czekaj spokojnie na swoja kolejkę po akcje za 10 gr.
Łajzo pie.przona nie podszywaj się pode mnie. Co za kanalia jakaś poje.ana. Jak wstydzisz się swojego nick'a to wyobrażam sobie jakie musisz mieć kijowe nazwisko.
Radek, skoro ja "odleciełem" to co można powiedziec o Tobie ???
Który od rana do wieczora śledzi wątki praktycznie nic nie wartej spółki, nie posiadając jej ani jednej akcji ani też nie mając zamiaru posiadania ów akcji, tylko dlatego, by ogłosić wszem i wobec nic nie warty sukces w postaci jej upadłości :-))))))))))))))))))))))))
To dopiero jest ODLOT_hehehe
Ja na ta spółkę sikam, ważny jest tylko element/możliwość zarobku_a jak nie to nie, trudno, będzie inna/następna_ale nie rozpatruję tego czy też tej spółki tak OSOBIŚCIE.
Nie jest to dla mnie sprawa życia lub śmierci, tak jak wydaje się byc dla Ciebie Radek.
Ale nic to, pożyjemy zobaczymy jak to się dalej potoczy, czy będzie co z tego czy nie.
Jedno jest pewne, szkoda zdrowia i nerw na takie przepychanie się w kontekście jakiejś śmieciowej spółki z NC.
Tutaj się z Tobą całkowicie zgadzam, że szkoda nerwów na taką śmieciową spółkę. Tak więc kończymy wzajemne przepychanki. Na zakończenie tylko dodam, że według mnie tak spółka jednak będzie zlikwidowana. Kiedyś rozwinę ten temat.
Hmmm, skoro posiadasz taką wiedzę, to może masz kogoś w zarządzie, albo RN,, albo kogoś kto tam pracuje/pracował, albo sam jesteś/byłeś z nią powiązany ???
Pewnie nie napiszesz, bo po co sobie robić problemy_ale ciekawi mnie to.