• INFO Autor: ~SS [91.90.115.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/562290,nemex-sa-zawiadomienie-o-transakcji-na-akcjach-spolki
  • Re: INFO Autor: ~xxx [94.240.58.*]
    No ciekawe co z tego wyniknie.Strach brac
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.254.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: INFO Autor: ~abc [95.50.45.*]
    co chwile komuś sprzedają :) jak myślicie ten milionik to właśnie teraz jest sypany w rynek ? poza tym komu on to niby sprzedaje ? grubym ynwestorom za 10/20 tyś zł ? (wcześniej)
    Kolegom ? czy może ustawka i w ryneczek spanko do puki marzyciele odbierają :)?
  • Re: INFO Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    no niesamowicie sypia,,, az boli,,, wOOOOw,,,,,, 47 tys zl ooo mamo ale masakra :D co za obrót !
    buhahahaha
  • Re: INFO Autor: ~abc [95.50.45.*]
    łohoho niesamowite w porownaniu do średniej obrotow z ostatniego roku łohoho co ty chciales porownywać obroty z kghm ?
  • Re: INFO Autor: ~xxx [94.240.58.*]
    Nie on mysli ze na takim smieciu bez grubasa i bez funda bedzie obrot po kilka milionow:) Zwlaszcza ze prawdziwy obrot to pewnie z 8tys zl a reszta to przewalanka
  • Re: INFO Autor: ~xyz [94.254.146.*]
    Widzisz abc jakbyś był takim znawcą za jakiego się uważasz to byś wiedział ze ten milionik długo na NC nie trafi jezeli w ogóle, ale ty chyba jak widać podstawowke ledwo przeszedles bo co drugi twój post jest z błędem.
    PÓKI - tak się pisze, wróć do 4 klasy szkoły podstawowej bo tam to przerabialiśmy.
  • Re: INFO Autor: ~abc [87.116.214.*]
    tak uważam się za największego znawcę z tego forum który udziela się tu od roku. 99% osób które tutaj cokolwiek pisały to aż szkoda komentować... przez rok przewinęło się tu tylu jasnowidzów że aż dramat :) (pokaż mi jednego jasnowidza który coś trafnie przewidział tutaj).. ps. mówiłem ostatnio że odbije do 23gr max i dalszy zjazd ?

co do twoich pouczeń, to możesz sobie pouczać , możesz nawet całe forum bankiera sprawdzić pod względem ortografii ... kto ci broni działaj ! a ja mogę pisać jak chcę i będę pisał jak chce i wa..li mnie to że tobie się nie podoba i gdzie i kiedy się tego uczyło. ty może z szkoły wyniosłeś podstawy więc korzystaj z nich. ja za to posiadam coś innego, czego się nie nauczysz w żadnej klasie ... po prostu z tym się rodzi.
  • Re: INFO Autor: ~Kuba [83.21.138.*]
    Co takiego ? Pryszcze ?
    Dnia 2014-01-15 o godz. 17:30 ~Kuba napisał(a):
    > Co takiego ? Pryszcze ?

nie wiem co tym postem chciałeś pokazać , że jesteś dowciapny ?, śmieszny ? no chyba że myślałeś że czymś takim błyśniesz i pokażesz że jesteś inteligentny albo fajny ? nie będę rozwijał może jakiego typu osoby używają w konwersacji wpisy twojego typu ... mogło by ci się zrobić przykro po prostu ..
  • Re: INFO Autor: ~Kuba [83.21.138.*]
    Przepraszam Cię bardzo ABC. Widzę, że Cię uraziłem. To miał być żart. Nie wiedziałem, że akurat trafię z tymi pryszczami.
    proponuję ci przeczytać ponownie mój post skierowany do ciebie, tym razem z zrozumieniem. nie przypuszczałem że twój poziom może być aż tak niski żeby aż tak prostego przekazu nie zrozumieć
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.