• Invico i co dalej? Autor: ~inwestor [91.220.73.*]
    INVICO: Zawarcie istotnego kontraktu o charakterze strategicznym z Taghleef Industries

Kontrakt został zawarty na czas określony do 31 grudnia 2013 roku, jednakże intencją stron wyrażoną w trakcie negocjacji jest dalsza długoterminowa kontynuacja zawartego Kontraktu.

no właśnie , czas minął i nie wiemy czy planuja dalszą wspólpracę, czy już produkują na 100% , mieli w III kw już na pełny gwizdek.

Ogólnie cisza , Jak będzie coś pozytywnego to nikt się nie załapie bo skoczy tak jak na początku roku. Jedna transakcja i 50gr w górę i następna i będzie 3zł. A jak infa nie będzie to dalej kurs pewnie koło 1zł

Szkoda że nie kupiłem po te 1.1 , teraz po 1,4 wygląda troche mniej atrakcyjnie ...
  • Re: Invico i co dalej? Autor: ~luk [79.110.201.*]
    To możesz znowu mieć okazję, bo schodzi właśnie do 1,1
  • invico masakra Autor: ~inwestor [91.220.73.*]
    No i znowu za późno.. chodziły pakiety po 87 i 90 gr a teraz jak jestem przy kompie to można 100 akcji po 1zł..
    Zawsze za późno :(

No ale co się dzieje - czyzby arabowie przestali się interesować invico i wszystko się rozpadnie ? Przecież to na giełde wchodziło ponad 3zł, zrobili nowoczesny zakład i jest po 95 gr ?
  • Re: invico masakra Autor: ~luk [79.110.201.*]
    Też tego nie rozumiem. Albo coś się dzieje, a jeszcze tego nie wiemy, albo niecierpliwi po 2 tys. zł wywalają i trzeba z tego korzystać. Fakt faktem, odpalenie w 100% nowej inwestycji bardzo się opóźnia, a może się nie opóźnia tylko jest po prostu problem ze zdobyciem zleceń na sprzedaż? Generalnie mamy spółkę wartą 13 MPLN z kapitałem własnym 22 MPLN i generującą 0 wyniki (czyli też bez jakiś mega strat) z dużym potencjałem na lepsze - jeśliby tylko tym się sugerować, to powinien tu być tabun kupujących. Więc pytanie o co chodzi, że cały czas spada?
  • Re: invico masakra Autor: ~diprobase [46.171.211.*]
    Oprócz spadków dzieje się w tej firmie coś jeszcze......................?????
[x]
INVICO 0,00% 0,01 2017-06-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.