• i co dalej na duonie? Autor: ~kt [89.229.38.*]
    wtf, nieźle się zamknęło, a znowu wyglądało na podbijanie w końcówce,

jak to widzicie dalej? mój scenariusz wziął w łeb......:-(
  • Re: i co dalej na duonie? Autor: ~O0o [83.13.215.*]
    Ja wiem ze nic nie wiem, ktos tu niezle sie bawi i maci. Niestety akcje po PBG objela chyba jakas spoldzielnia i robi syf. Ale im tez zalezy by podrozaly akcje w kocu. Ewentualnie jesli z nich wychodza to jak w koncu wyjda moze wtedy zaczniesie czas normalnego zachowania sie kursu.
    Chowam kredki i juz nic nie kresle na AT,

Fundamenty sa ok, jestem i tak ciagle do przodu mocno wiec, leje na wszystko cieplym moczem i czekam,,,,, czas pokaze ;) a ma go duzo, kasaz duona nie jest mi potrzebna. A oprocz duosia mam jeszcze kilka innych spolek do zabawy. Niech wiec duon,,,, lezakuje.
  • Re: i co dalej na duonie? Autor: ~ali [81.190.228.*]
    Myślicie, że dywidenda możliwa? 10 mln zysku, więc coś się należy akcjonariatowi...
  • Re: i co dalej na duonie? Autor: ~zarobas [178.42.78.*]
    Kiedyś w wywiadzie prezio mówił, że najwcześniej za 2014 więc jak będzie to dopiero w 2015r. Ale może zmienią zdanie, wkońcu czymś muszą kurs podciągnąć, do marca sporo czasu, a korekta już ok 25% to dużo. Chociaż zgodnie z tradycją po czarnej pełniej świecy jest odreagowanie. Przez ostatnie 6m trzy razy tak wzrosty zaczynali. hehe tak dla żartu, muszę cierpliwie czekać do marca.
  • Re: i co dalej na duonie? Autor: ~difjuz [178.36.88.*]
    W takim tempie spadkowym to niedługo znowu groszówki na duonie zobaczymy. Obecnie kurs zachowuje się tak jakby 12 marca 2014 spółka miałaby ogłosić wyniki nie ok. 10 mln zysku ale 10 mln straty
  • Re: i co dalej na duonie? Autor: ~ArTi82 [93.105.35.*]
    Brać się do kupowania, odbijamy od dna, czas zwiedzić 2zł
  • Re: i co dalej na duonie? Autor: artikobra2 [93.105.35.*]
    panowie zacznijcie kupować, samo do góry nie pójdzie, ktoś musi zacząć ruch, ja załadowany pod korek, więc nawet nie dam rady ruszyć
  • Re: i co dalej na duonie? Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    tez juz nie mam za no,,, kurde wystrzelalem sie nieco wyzej z dokupowaniem :P
  • Re: i co dalej na duonie? Autor: artikobra2 [93.105.35.*]
    dziwnie że na dołku taka podaż sie uaktywniła, 3 gr do góry to ponad 50 tys papiera, albo to stoją na postrach tylko, albo będzie kiepskie lądowanie coraz bliżej groszówek
[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.