Ja obawiam się, że ten zarząd nie jest zdolny intelektualnie do jakiegokolwiek skoku. W końcu zabrał głos w ważnej sprawie -:) -:) -:) czyli złożył życzenia świąteczne
mnóstwa pomyślności ...
oj moderator moderator - pewnie tniesz słowa krytyki dot. zarządu, - w całości zasłużone!
Chyba, że kogoś poniosło i zaczął kląć, ale to też byłoby uzasadnione.
Tak w ogóle to zaczęliśmy nowy tydzień i efekt stycznia na kursie golaba czuć i widać. NIewielki skok i będziemy w strefie 50 gr ! - tego życzę Wam i sobie.
Co do spółki to jestem dobrej myśli -projekt świetny. Na kursie widzę cofnięcie podaży i szansę na 50 gr. Co do zarządzania -to podzielam słowa krytyki i deklaruje włączenie się do akcji - może do Parkietu posłać coś równolegle do pisma KNF? Działania pozorne i brak inf nt stanu projektu. Wezmą ich ma celownik póki czas.
rewelacyjne info jesli wysupłali 4 stówy na spłate Gołąbka który bruździłi blokował gospodarowanie to znaczy że własciciel czuje biznes w Golabie. te akcje pójda kilkakrotnie w góre
udało mi sie trochę kupić dzisiaj po 30 gr chociaż myślę że to ktoś robi grunt pod większe zakupy. to ja sie podłączam Ztym papierem jeszcze nigdy nie było tak dobrze jak teraz