Patrząc na dynamikę rozwoju Spółki i wzrost zysków, a także atrakcyjną wycenę wskaźnikową (P/E x7,6) , spodziewam się, że cena akcji na koniec roku osiągnie przedział 50-60 złotych za akcję.
Czego spodziewacie się po wynikach spółki w 2014 roku? oraz jaki kurs typujecie dla Pagedu na koniec 2014?
Moim zdaniem, tak daleko w przyszłość lepiej nie sięgać. Nie wiadomo co będzie za rok. Wg mnie realny jest przedział 45-50 zł w marcu, po ogłoszeniu dobrych wyników rocznych. Chociaż to tylko spekulacja intuicyjna, nie oparta na żadnej AT:)
Byłem posiadaczem akcji Pagedu.sprzedałem w grudniu na "górce"ca.36,50 -dużo zarobiłem.
Obecnie akcje Pagedu mnie nie intersują zuwagi na b.niskie obroty oraz politykę p.Mzyków którzy nie liczą się z pozostałymi akcjonariuszami rozszerzając działalność na windykacyjną,ubezpieczwniową,wghodząc do Rubikona....Chociaż mają b.dobre wskaźniki,AT,,ale polityka nijednoznaczna Mzyków(widać ostatnio po kursie) nastawia pesymistycznie do Pagedu obecnie.
Nie demonizowałbym - PAGED TO NIE YAWAL! Paged od dluższego czasu prowadzi otwarta politykę informacyjna, są prezentacje na stronie www i jakość zysków jest wysoka. Wyniki bronią strategię inwestycyjną Pagedu. Dla mnie: 45-50 PLN już po wynikach za 2013.
Jak pisałem wcześniej sprzedałem akcje Pagedu i zarobiłem.
Niedawno kupiłem 10000 akcji Pagedu p0 33,00zł i bardzo dobrze na tym wychodzę.Obstawiam kurs akcji Pagedu na 60.00zł
Ty Makler ty to gieniusz jesteś :)) wychodzisz na górkach, wchodzisz na dołkach. Może ty się Mzyk nazywasz?? tu odstraszasz że spółka niepewna, nie wiadomo w co inwestuje, za chwile kupujesz 10k?? Ty się określ, ty masz problemy z osobowością, może ty kobieta jesteś:))))
Sam sprzedalem polowe z srednia 39, asekurujac sie przed zejsciem do poziomu 30 zl, a druga polowe trzymam, zobaczymy jak dlugo bedzie utrzymywal sie popyt i dobry klimat globalny i lokalny.
a ten makler jest takim idiotą, że pisze raz tak raz tak ?
prędzej uwierzę, że to są dwie różne osoby tak samo się podpisujące
ale przecież i tak nie jest to najważniejsze
dajmy już temu spokój
najważniejsze, że spółeczka idzie w górę,
a jeszcze niedawno niektórzy uroczyście obwieścili, że to koniec wzrostów na paged