Na giełdzie musi być ruch jak w handlu, wiadomo raz góra raz dół
jak zakopiemy swój towar to czym mamy handlować .Czy mam rację
pewnie tak i nie. zdrowia życzę
właśnie niech trochę grubsi teraz zaczną a nie przewalanka między nami,,my już byliśmy dawcami,,,teraz niech sobie pograją :Ci co tak kręcili tu od ponad roku,,,:)
zgadza się tylko zbiją w końcówce Ci kurs w jednej minucie pójdzie kilkanaście zleceń ,,trzymają kurs żeby nie poszedł nawet jak byśmy zapoczątkowali jakiś skromny ruch do przodu,,ciekawe co pan proczyk by dzisiaj powiedział o weście,,jakby miał przygotowywać debiut na nowo,,że się pomylił,,,?! a może słowa piosenki Markowskiej--świat się pomylił---pozdrawiam ,a maklerom z tego śmiesznego banku zyczę rychłego rozliczenia ich przez prokuraturę za przygotowanie debiutów ukraińskich spółek,,wałki zrobiliście panowie na co drugiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2014-01-10 o godz. 16:29 ~wojtek napisał(a):
> zgadza się tylko zbiją w końcówce Ci kurs w jednej minucie
> pójdzie kilkanaście zleceń ,,trzymają kurs żeby nie poszedł
> nawet jak byśmy zapoczątkowali jakiś skromny ruch do
> przodu,,ciekawe co pan proczyk by dzisiaj powiedział o
> weście,,jakby miał przygotowywać debiut na nowo,,że się
> pomylił,,,?! a może słowa piosenki Markowskiej--świat się
> pomylił---pozdrawiam ,a maklerom z tego śmiesznego banku
> zyczę rychłego rozliczenia ich przez prokuraturę za
> przygotowanie debiutów ukraińskich spółek,,wałki
> zrobiliście panowie na co
> drugiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.... to nie Zb. Porczyk przygotowywała prospekt emisyjny na 11 mln. akcji....dwóch innych fagasów, którzy już nie pracują w BZ WBK Porczyk był Dniepropietrowsku zwiedzał Westę i o spółce nie wiele wiedział.... nazwiska tvch przestępców podaje nie dużo lepszy Sobolewski przy pierwszej prezentacji i debiucie Westy na parkiecie
tak mniej więcej 1,5 roku temu wsyłałem do westy i do nich zapytania o vrla i co się w ogóle dzieje z firmą ,czy są prowadzone rozmowy z inwestorami nic-cisza,,mojej znajomej ,która posiada duzy pakiet odpisali że vrla chodzi,robi jakieś próbki ale nie było zamówień ,,coś takiego -nic konkretnego....dezinformacja totalna,,
Również utrzymywałem w 2012r krótki kontakt z niejakim Artem Kuznetsov .. .z działu Inwestorskiego...przesłał mi zdjęcia akumulatora AGM i fragmentu fabryki ale nie wiem czy to nowo zakupiona taśma produkcyjna czy też ????akumulator taki sam jak na wystawie w 2012roku..
Jaka jest rola przypadków nikumaty i kumaty nadając spod Wiednia....czy to rezydent Putina, Janukowicza czy innych mocodawców....od października 2012 roku ciągle występuje przeciwko Dzenerskim i spółce...nie ma polskiego wywiadu, aby wyjaśnić jego działanie p-ko akcjonariuszom ... to jest niedopuszczalne !!!!!
Moim zdaniem istotne jest też sprawdzenie ingerencji w kurs funduszy i inwestycyjnych..A. Jakubiak nie spieszy się z interwencja po zawiadomieniu o możliwości manipulacji Westą...
Dnia 2014-01-10 o godz. 17:57 ~wojtek napisał(a):
> Dzięki i miłego weekendu,,jednak giełda to
> więzienie--kiedyś to usłyszałem i faktycznie tak
> jest..pozdr
...wzajemnie miłych wrażeń tej wiosny zimą ...pozdro.
Dnia 2014-01-10 o godz. 19:06 plujacy napisał(a):
> Witam,
a co jest nadzwyczajnego w tym akumulatorze? Nie
> mogę dojrzeć...
...to jest akumulator start/up AGM w 2012 roku otrzymałem mailem zdjęcie z wizerunkiem taśmy produkcyjnej od Artema K.
..jest to nowa technologia obecna w dużych koncernach, ich produkty montowane są w nowych samochodach... m.in. hybrydowe zaopatrywane są w tę technologie. Żywotność ich jest dłuższa i są o dużej pojemności od standardowych ca/ca
jedno jest pocieszające ,że na pokładzie nie ma już ing w związku z reformą ofe,,najbardziej ucierpią mało płynne spółki z których ing będzie wychodziło -potrzebują kupę kasy-5 milardów złotych,,a łącznie fundy 13 miliardów,,,teraz Ci co się śmiali z nas,,bedą się śmiali baranim głosem,,,
no i białe kolnierzyki maja dylemat - co dalej z kariera - a my niby strata ale nie sprzedane to strata wirtualna - wole akcje po przecenie a kolnierzyki niech sie zastanawiaja nad swoim losem
Ktoś trzyma za ryj kurs i nie pozwala puścić.
Prześledziłem sobie zachowanie spółki i doszedłem do wniosku, że ktoś skacze akcjami i reguluje kurs. Ostatnie zachowanie kursu wywołał http://www.bdm.com.pl
Można to prześledzić :
Kupno od nas ok. 800 000 - 1 200 000 akcji - podnieśli kurs na ,7x
Później banda Magdy, Kumatego i innych proroków odsprzedała swoje akcje innemu tworowi
http://www.bdm.com.pl/file.php?id=39302
http://www.bdm.com.pl/file.php?id=39324
Wszystkie daty pasują do wykresu zachowania się Westy
http://gielda.onet.pl/westaisic,18648,101,2,9236,profile-wykresy
Jak widać www.bdm.com.pl bardzo lubi rosyjsko-języcznych klientów - widać to dobrze na stronie
Takimi skokami zbierają coraz więcej naszych akcji.
Nie dajcie się ogłupić i nie oddajcie nic tylko idźmy razem z nimi falą - zapełniając nasze wory na tyle ile się da.
zgadza się Waldi,,i o tym wcześniej wiedzieliśmy ,,zaangażowanie mieli 10 procent portfela,,to dosyć duże zaangażowanie jak na spółkę , która miała stracić równo rok temu płynność,,?!!infa o bankach wykorzystali do sztucznego zbicia kursu akcji,,,pytanie co dalej,,,?nie mam wykupionego dostępu do ich wejścia na styczniowy portfel ale za 10 dni będzie do wglądu może szybciej,,a tak na marginesie dss rusza od poniedziałku -jest ugoda z covekiem,,niestey tych akcji już nie posiadam,,myśle,że dalej będzie pchany agroton,,taka padaka a w kilka sesji złotówkę prawie zrobiła do przodu,,,trakcje można znowu dobierać,,,,
,,..wszystkie te spółki po ostatnim raporcie siadają przy weście-patrz-sadovaye, agroton, coalenergy ,nawet astarta roczarowała mocno wynikami,,zobaczcie jak ursus wygląda w analizie finansowej na biznesradarze, przykładów można mnorzyć,,co tu pisać,,ja dalej twierdze ,że tu niejeden się jeszcze żdziwi,,,a westa tak jak kiedyś pisałem rządzi się swoimi prawami,,,to nie Polska,rok temu według pewnych panów miała upaść,,westa jest i i całkiem sobie radzi co widać po ostatnim raporcie,nikt nie kupuje w ciemno pod zastaw udziałów ,zobaczymy jaki będzie kwietniowy,,,pozdr