Powolna dystrybucja trwa i nie łudzcie sie że jest inaczej.OFE na giełdzie znika a znim
morzliwośc wciskania papieru kolesiom z OFE.Dlatego na potęge każdy drukuje waranty
by jeszcze co kolwiek sprzedać.Miałem MEWA jak miała 2ml paieru a teraz nawet po scaleniu trwa dodruk WIELKI szwindel.Nie radzę uśredniać bo stracicie wszystko.
...hehe, mówisz OFE i mewa, to żeś popłynął, co tam u spółdzielni słychać, co tak zamilkliście na intakusie .....ja myslę, że mewę nawet trzeba uśredniać .....kiedy patro się ujawni ??????
Intakusa sprzedałem po 1gr piepszszę go jak zrobią scalenie to większa strata by była.
A tak przywykłem do ceny przez prawie rok i pogodziłem się ze stratą.
O jakim ty Patrowiczu myślisz tu zapomnij.
Sprzedaż idzie warantów za jakąkolwiek cenę jak zobaczysz 3 gr to sam zrozumiesz a potem
upadłość.
...heheh, tak tak .....,po pierwsze warrantów się nie sprzedaje .....po drugie, ile miałeś akcji intakusa, że je sprzedałeś po 1 gr ? - 5000 tyś szt ???...hehehehehehehehe, a po trzecie jako etatowy spółdzielca donna P , powinieneś doskonale wiedzieć o jakim patrowiczu piszę ........
Wiesz kopytko?Nawet jesli masz racje i papier jest drukowany po to zeby go wywalic to watpie zeby udalo im sie sprzedac chocby ze 2mln szt.Prawda jest taka ze tego badziewia nikt nie tyka i bo ta spolka juz od dawna goowno robi i ma same problemy.Zeby sprzedac chociax czesc z tego co cypruchy wziely musieliby dac kilka dobrych inf i podbic chociaz na 1zeta