Kurdeeeeeeeeeeeeeee!!!! Wszyscy tu pisali, że się zwali do 30,40,60 groszy to sprzedałem swoje 12k, chcę odkupić ale mi pociąg ruszył i nie wiem co robić. Jesli do maja jednak dostana 10, 7 mln to ile bedzie to kosztowało??? i podeslicie proszę linka do wypowiedzi p. Piotra Wiśniewskiego min. o BDG
I owszem. Nic się nie zmieniło a te aktywa są g-no warte a nie kilka milionów. A sprzedaż jest robiona żeby ciemny lud to kupił z tym, że na tej sprzedaży i tak będzie strata - zobacz sobie po ile te spółki były nabywane. Samo BDG robi tyle obrotu rocznie co dobry warzywniak.
Było 01 Cybaton, była 8 Formuła to teraz będzie Broadgate. Podobieństwa zachowań kursów pod potężne wzrosty są tutaj nieprzypadkowe. Jest to tylko moja subiektywna opinia i proszę ją traktować z przymrużeniem oka.
Na wykresie dziennym, świecowym ukształtowała się nowa, nigdzie jeszcze nie opisana, formacja dupy. Lewy pośladek, trochę koślawy, od ok. 8 lipca do ok. 17 października i prawy, bardzo kształtny, od 23 października. Co z niej wyniknie, okaże się.
Witam ponownie na wątku.
Kiedyś miałem spory pakiecik tutaj, wszystko oddałem, gdy zaczęło się dziać źle w spółce, teraz znów tutaj jestem od jakiegoś czasu i pakiecik systematycznie powiększam, ba nawet mam jedną akcję poniżej 40 gr (tak jakoś wpadło :)))) )
Widzę nadal obecnych starych wyjadaczy Ufo, Niki, którzy nie potrafią ominąć Szerokiej Bramy :)))
zobaczycie niebo jak świnie siodło...
Klakierzy nie potrafią prowadzić biznesu, tylko puszczają lekko strawne papki, a później i tak kończy się zwrotem :D
podbitka za 75 tysi i co dalej jak kaska się skończy.....?