• No i co Hyby gdzie te twoje wzrosty??? Autor: ~max [77.254.99.*]
    chyba porosty, albo wodorosty, tak samo msx tylko tam trudniej sterować kursem...
  • Re: No i co Hyby gdzie te twoje wzrosty??? Autor: ~zx [82.145.220.*]
    tu trzeba tylko cierpliwie czekać. nic więcej
  • Re: No i co Hyby gdzie te twoje wzrosty??? Autor: ~Hybybyyb [5.60.212.*]
    ...hehe, adaś zmienił zdanie.........ale co muszę sprzedać , no nie ...skoro nie muszę, to mam w dupie czy to spada, czy rośnie, niech sobie łeb urywają jednogroszowcy, ...raz kupi raz sprzeda, raz straci, raz zarobi ...ja sobie przeanalizowałem wszystkie informacje, oglądam zachowanie kursu, śledzę forum i przyjąłem, że nie ma wałku ( ale jednocześnie godzę się ze stratą ), ....i na zakończenie pozostaje mi czekać na ujawnienie kluczowych informacji .......kapito, jaśniej nie można, więc to co napiszesz, nie ma dla mnie żadnego znaczenia i dla każdego jasno myślacego akcjonariusza, też nie powinno mieć, jak i zagrania, które dzieją się na kursie !!!!
  • Re: No i co Hyby gdzie te twoje wzrosty??? Autor: ~max [77.254.99.*]
    zagrania które odbywają się na kursie obserwuje i znam z innych tego typu spółek, ale martwię się tym że jak tak grają to niedługo nikt normalny nie wejdzie w te akcje, tez czekam bo nie mam innego wyjścia
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.10.177.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    moim zdaniem ciężko będzie konsumować te akcje powyżej 10gr, mnóstwo ich stoi na 13 i 15gr, a perspektyw spółce ewidentnie brakuje, w inwestora nie wierzę bo nie raz już "prawie był" (chyba że gruby oszust), wię c będziemy się bujać do 10gr bo poniżej mało ich lata w obiegu
    mniej bym się przejmował gdybym wiedział że ta spóła ma jakieś podstawy do istnienia, a tak nawet nie wiem czy coś z mewy jeszcze zostało...
  • Re: No i co Hyby gdzie te twoje wzrosty??? Autor: ~Hybyybyb [5.60.212.*]
    ...no ale ja nie dlatego zainteresowałem się mewą, bo coś z niej zostało, ale dlatego co z niej ma być, ....choć przyznam, że te zagrania są żenujące ......i to nie pójdzie na barki obecnego zarządu, ale na konto nowych akcjonariuszy i właścicieli, bo od nich wszystko zależy.......i jeśli tylko będą chcieli wprowadzić trochę normalności, to może w końcu inwestorzy zaczną przekonywać się do spółki, ...przecież mamy hossę i chyba kupowanie akcji ma polegać na zarabianiu, więc ci nowi wielcy hehe ( cały czas obstawiam patro ) też będą chcieli zarobić, a wielu się przy nich używi !!!!!
  • Re: No i co Hyby gdzie te twoje wzrosty??? Autor: ~zx [82.145.220.*]
    i jak to zwykle bywa wielu przy nich straci.
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.