• i po balu Autor: ~luzaq [178.42.218.*]
    HEHE...leszcz sprytnie ubrany..tak więc powrocik na 10 gr:) 80% w dwa dni, 15 tys zł do przodu:) Już trzeci raz przerabiam identyczny scenariusz na tej spółeczce:) W sumie ok 30 tys zł do przodu od stycznia zeszłego roku. Dziękuję, dobranoc
  • Re: i po balu Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    zdradź mi sekret jak to robić, żeby zawsze kupić na dołku i sprzedać na górce, iprzy tch obrotach jakie były zebrać tyle żeby zarobić tyle kasy.................................a potem się obudziłeś????
  • Re: i po balu Autor: ~luzaq [178.42.218.*]
    jutro się obudzę i będę jeszcze bardziej zadowolony...A tak na poważnie, to nie kupowałem na dołkach i t.d. miałem po prostu fuksa. Na tej spółce było kilkanaście takich jazd, ja się akurat wstrzeliłem ładnie 3 razy, a obroty tu nic nie mają do rzeczy. Dokupowałem po kilka tysięcy dosłownie co kilka dni, jak było po 9-11 gr i ot cały sekret. Przykro mi, że komuś wcisnąłem to dziadostwo, ale tak już jest. Ja też nieraz stratny byłem. Może ktoś odkupi od ciebie po 25 gr- powodzenie-szczerze
  • Re: i po balu Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    Ja to "coś" mam ze średnią 18gr., nie sprzedałem jak było po kilka groszy i poczekam jeszcze troszkę, wydaje mi się że nie jest to tylko podbita, za duży obrót jak na NC. No i na koniec sesji ktoś jednak ustawił kupno na 20gr. Powinno pojawić się jakieś info, żeby podtrzymać wzrosty. Jutro lub pojutrze pewnie skorekci się i wtedy wyjdą z nory wszyscy ujadacze.................
  • Re: i po balu Autor: ~luzaq [178.42.218.*]
    No właśnie taka zwodnicza była ta ostatnia transakcja..Ogólnie to wygląda to tak, jakby jakiś studenciak wrócił z zagranicy i podbił na pałę kurs, po to, co się dzieje aktualnie w arkuszu nijak nie wskazuje na to, że na pokładzie jest sternik. Nie widzę żadnego schematu, ani planu działania kogoś, kto tak podbił kurs. Stawiam 70%, że jazda się dopiero zacznie, bo przecież brak jeszcze spekuły. Ja na razie obserwuję, bo widzę tu niezłą szkołę bananowej giełdy. Albo to jest majstersztyk, albo pijany, student
  • Re: i po balu Autor: ~Bujakasza [91.141.0.*]
    Zatanczyli i zostawili partnerke buuuuu
[x]
CENTURION 17,05% 2,06 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.