• ZEN patrowiczowy NAGANIACZU Autor: ~Hybybyyb [5.174.92.*]
    ...skończ już to biadolenie , po co to piszesz, ja cię znam, a innych tu nie ma ....no chyba, że cię patentowicz rozlicza z ilości wpisów, a to wtedy przepraszam ....heheheeh
  • Re: ZEN patrowiczowy NAGANIACZU Autor: ~Hybyybyb [5.174.92.*]
    .....jak tam, ktoś dał się wkręcić w plazę, jak namawiała spółdzielnia ....heheh, i nie usuwać mi tego watku !!!!!
  • Re: ZEN patrowiczowy NAGANIACZU Autor: ~joł [83.26.50.*]
    masz coś z głową, żałuj że nie kupiłeś plazy jak było można :)

Ładnie powrócił do gry, czy wybije powyżej 10 gr ?

http://gpwinwestycje.blogspot.com/2014/01/mostostal-export-sa-rada-nadzorcza.html
    ...hehe, ale mówisz o czasie gdy wy kupowaliście, czy gdy naganialiście na kupno ...hehe, no właśnie i martwi troszkę ta zachęta na Mostostal czyżby ubieranie przed wywaleniem ????
  • Re: ZEN patrowiczowy NAGANIACZU Autor: ~mx [37.60.26.*]
    zaraz zaraz
    pisałeś że na mostka patrowicz wchodzi
    a teraz piszesz że ubierają?
    ......hehe, oczywiście , że wchodzi , ale co miszczu myślisz, że będzie rosło w linii prostej ????, niech tak będzie ,ale jeśli wiedzą, kiedy się ujawni to mają przewagę i do tego czasu mając i akcje i pieniądze, mogą bujać kursem .....wtedy najlepiej się zbiera , obroty są największe .....no chyba, że ktoś im się podłączy ......cos na mostu jakiś dziwny ruch .....tylko te idiotyczne wpisy .........dla mnie to nie jest zacheta !!!!!!,. ale jeśli kupić i nie przejmować się bujaniem , to nie będzie źle !!!!, na mewie blokada, bo co wszystkie siły na mostost . ?????
  • Re: ZEN patrowiczowy NAGANIACZU Autor: ~mx [37.60.26.*]
    a ja myślę że tu ktoś inny miesza
    na forum ci sami naganiacze co na globalu jak blanka wchodziła (porównaj IP)
    te same głupie wpisy
    tylko że na kupno tak się nie nagania
    to ma przynieść wręcz odwrotny efekt - zniechęcić leszcza do kupna

a może się mylę?

• Re: ZEN patrowiczowy NAGANIACZU Autor: ~Hybyybybb [5.174.92.*]
    ...no nie wiem, jeśli chodzi o mewe, już jest przejęta, kwestia ujawnienia, jeśli chodzi o Mostostal, to tam jest obietnica inwestycji, a ciężarem jest właśnie blanka, zakładając, że mam rację i to patrowicz ........ ta nagonka idiotyczna na kupno na mostku plus rzeczywiste podnoszenie kursu może się skończyć, choć z drugiej strony, chyba pierwszy raz zdjęli podpórkę na kupnie , kilka milionów i nie było tradycyjnego wysypania, a wręcz przeciwnie powoli dostawiło się kupno pieterko wyżej !!!!!, zobaczymy ....
  • Re: ZEN patrowiczowy NAGANIACZU Autor: ~hhb [31.61.131.*]
    Dnia 2014-01-08 o godz. 10:32 ~Hybybyyb napisał(a):
    > ...skończ już to biadolenie , po co to piszesz, ja cię
    > znam, a innych tu nie ma ....no chyba, że cię patentowicz
    > rozlicza z ilości wpisów, a to wtedy przepraszam
    > ....heheheeh
  • to nie jest zen,tylko moja podrobka.Odkad tu nadawalem od 13 na .. Autor: ~zen [109.196.49.*]
    ..spadki do 7 gr to on nadawal i zaklinal ze wzrosnie. Sprzedal po 7-8 i nadaje na spadki teraz on, gdzie ja -prawdziwy zen(tamten ma wiele nickow i moim tez zaczal sie poslugiwac) wlasnie kupilem w dolku po 7. To lapek jakis na wirualnych notowaniach ciagnie pewnie
  • Re: to nie jest zen,tylko moja podrobka.Odkad tu nadawalem od 13 na .. Autor: ~zen [109.196.49.*]
    ale nie zmienia to faktu ze ty hybydyby jestes chyba bardzo chory
  • Re: ZEN patrowiczowy NAGANIACZU Autor: ~Gh [31.62.186.*]
    > ....heheheeh
  • Re: ZEN patrowiczowy NAGANIACZU Autor: patrowicza_spolki [91.94.145.*]