takie spekulacyjne podbitki to głębszego sensu nie mają ==dzisiaj sado ,później agroton ,potem westa, tu potrzeba konkretnych inf,,,,dobrego raportu marcowego, informacji dotyczącej komu sprzedali udziały,,sami widzicie jak to działa,,w kilka godzin możemy spokojnie przeskoczyć złotówkę ale ta złotówka musi być poparta konkretnymi informacjami,,,,
uważam ,że kurs westy jest sztucznie dławiony przed wybicem,,panowie nie oddawać akcji za bezcen!!!kwestia czasu ,będą musieli podnieść grę na wyższe poziomy,,
nie oddam!!!! czekam i się zastanawiam kiedy możemy się spodziewać podbitki pod 0,6-0,7. czy to już ten czas żeby dorzucić do portfela kilka tys. szt czy czekać na 0,3+
ok, widzę, że jesteś bardzo dokładny i łapiesz za słówka - kilkadziesiąt tysięcy akcji. a rekinem na pewno nie jestem w przeciwieństwie do Ciebie zapewne.
kto napisał, że to literówka ? poprawiłem tylko kilka tys. na kilkadziesiąt żebyś miał czystą głowę ... od szkoły wolę dysputy z takimi profesjonalnymi forumowiczami jak Ty
ja mam jakieś 230k i wszem i wobec to oświadczam i oświadczam, że prawdopodobnie jestem największym indywidualnym posiadaczem i nie zamierzam poniżej 4,0 sprzedać
Dnia 2014-01-09 o godz. 12:38 ~BOSS napisał(a):
> ja mam jakieś 230k i wszem i wobec to oświadczam i
> oświadczam, że prawdopodobnie jestem największym
> indywidualnym posiadaczem i nie zamierzam poniżej 4,0
> sprzedać
Boss dorzuć jeszcze 20K wejdziemy w inna przestrzeń
animatorzy sobie poszli a wygląda na to że dalej swoje łapy tu wsadzają ,,ostatnie zlecenie po 13 godzinie,ilość zleceń podobna -jednym słowem chłopaki z ferajny dalej troszczą się o kurs,,,padło króla ideon wygrał odszkodowanie 30 baniek,pewno od jutra rakieta startuje ale w padła malinowego nikt już mnie nie skusi,,,