hybybybyby zrobił z was wszystkich pośmiewisko sam akcji nie na był ,niewiarygodnej akcji i spółdzielni dedektyw ZORO której jest największym przedstawicielem pod wieloma IP ,skromny inwestor o pseudonimie Don Petrowicz .jest jego największym fanem cóś za tym stoi
hehehe cieniasy usunęły moje dwa wpisy bez śladu,moder konfidencie ..........no to powtórzę ............ naganiają na plazę, bo tam się zapakowali, spółdzielnia patrowiczowa, pełno ich tutaj, i teraz szukają naiwnych na forach, poprzez tego durnego bloga którego smaruje tu jeden ze spółdzielców, a na mewie będzie przejęcie ....kapitalizacja 6,4 mln ....hehehe i mam gdzieś inwestora patrowicza, ale taka prawda, że roi się tu od jego ludzi a nie pozwole byście robili ludzi w wuja, , a że będziecie chcieli zarobić to będziecie na pewno pompować ,.....i kto wytrzyma te przewały na pewno zarobi ,......a teraz przeciągają podanie infa o obligacjach, żeby podać z opóźnieniem info, że przekładają spłatę do 28 lutego i na tym horrorze heheh zebrać cos jeszcze .....cienka spółdzielnia .....a po wszystkim was podsumuję !!!!!
Dnia 2014-01-07 o godz. 21:39 ~Hybybyby napisał(a):
> hehehe cieniasy usunęły moje dwa wpisy bez śladu,moder
> konfidencie ..........no to powtórzę ............ naganiają
> na plazę, bo tam się zapakowali, spółdzielnia patrowiczowa,
> pełno ich tutaj, i teraz szukają naiwnych na forach,
> poprzez tego durnego bloga którego smaruje tu jeden ze
> spółdzielców, a na mewie będzie przejęcie ....kapitalizacja
> 6,4 mln ....hehehe i mam gdzieś inwestora patrowicza, ale
> taka prawda, że roi się tu od jego ludzi a nie pozwole
> byście robili ludzi w wuja, , a że będziecie chcieli
> zarobić to będziecie na pewno pompować ,.....i kto wytrzyma
> te przewały na pewno zarobi ,......a teraz przeciągają
> podanie infa o obligacjach, żeby podać z opóźnieniem info,
> że przekładają spłatę do 28 lutego i na tym horrorze heheh
> zebrać cos jeszcze .....cienka spółdzielnia .....a po
> wszystkim was podsumuję !!!!!
....zrobiłem skrina sprzedajny moderze !!!!!!
uwaga, te same cieniasy co tu straszą, na plazie wychwalają gniota, żeby znaleźć naiwnych, wcześniej zbierali na dołkach a teraz podpompują, przez może dwa dni a potem zwała, a do naganiania ludzi używają m. in. tego płytkiego bloga .....a np. na pakademii, są ugotowani po pachy, no i oczywiście tam też zachwalają .........tu będzie przejecie i patentowicz !!!!!