wczoraj na koniec zbili pięknie zastrzaszajac was.....ale popatrzcie na to tak--->35-32/33-49/50.....na mój gust ktoś to odbieral i nie zdziwiłbym się gdyby to był nowy prezes przed zmianami. Warto obejrzeć również swiece na tygodniowym......zeszly tydzień ladna swieczka symbolizujaca kolejna ladna z dużym knotem (ten wyrysowaliśmy wczoraj) - reszte wyrysujemy do piątku.
to poprowadź sobie kreskę po dołkach od maja zeszłego roku zrozumiesz wtedy że spółka przełamała trend wzrostowy i obecnie jest w spadkowym najbliższy przystanek to 18gr a jak to nie wytrzyma to niżej
jeśli w spolce jest zle to wywalają i spadnie nizej nawet niż 20gr ale jeśli to spekula kreci to wykorzysta ostatnia ladna swiece na tygodniowym i po wytrzepaniu na początku tego tygodnia zrobi solidny up na dużym wolumenie....tak jak to zaczeli ostatnio. Szans na wejście może nie być bo jak rusza to odetna od razu.
doktorze i jeszcze to chamskie naganianie na S - rownie chamskie jak to na K w wykonaniu aro/lewy.........zatem koledzy dziś widze naprawdę wielkie wolumeny a co za tym idzie odbicie z dolnych widelek........naganiajcie dalej.....ciagle kupuje po 29.
wziolem dzis troche na tym minusie spekulacyjnie moze znow pod 2zl podejdzie czas pokaze teraz tylko pozostaje czekac najwyzej sie pokisze miesiac czy dluzej ale moze uda sie zarobic jak tu takie jazdy macie czesto na ponad 1zl a wczoraj rekordowy obrot byl to moze odbic w koncu bo czesto rosna spolki po duzych obrotach w dolkach..
no i jak tam doktorku.....wytrzepali wczoraj mase luda i na koniec zaciągnęli......dziś otwarli już wyżej żeby za wielu przypadkowych nie wskoczylo i niebawem z tego wczorajszego mlota zrobia piekna siwczke dziś....na razi jednak pomiela trochę papierem i może nawet zejda nizej żeby ostatni niepewni oddali ale teraz to prawdziwa loteria.
doktorku ja tez bez zlosciwosci.........:) byles dość blisko target 20gr miało być 2.. i było by ok. Mimo wszystko jak się zastanawiasz to dziś jeszcze warto kupować w tej cenie...tak do wideł....bo później będzie szal.
nie wiem czy się Tobie już dziś uda.....bo na gornych 2 nie będziesz chciał kupic i tak pociąg odjedzie. Widac rozdający zrobil to koncertowo ze nie wszedles.....ale nie tylko Ty....wielu oddalo i nie wejdzie już....no chyba ze urośnie do zlotowki to zxnowu będą kupować..
czego oczekujesz? jest +15 to i blokują zebyscie oddawali przed weekendem. Jakby przebili 54 teraz to od razu by poszlo na widelki a tak czekaja może jacys niecierpliwcy sypna...
sprzedają drobni po 0,53 i od razu ustawiają się poniżej 0,50 hehe
a po niedzieli będą odbierać powyżej 0,60 ale to norma musi ktoś tracić żeby inny zarobił
tak jak myslalem- pod koniec zagrają na panike zwłaszcza ze dt musza się wysypać...standardzik....zatem można już szykować cash na zakupy...w poniedziałek będzie dużo drożej.
ja tak kupowalem i nadal twierdze ze 2zl realne jak najbardziej dzis korekta sie skonczy od jutra dalej w gore albo jeszcze dzis, ja tu nie wszedlem dla tylko 100%zysku tylko dla znacznie wiecej, a uwierz mi juz zarabialem nieraz po kilkaset % zarobie i tutaj..