• Paged Autor: ~Swojak [31.2.108.*]
    Wszyscy juz sprzedali? bo taka cisza.
  • Re: Paged Autor: ~Mc [62.87.225.*]
    Sprzedali, bo spadywuje przeciez:)
  • Re: Paged Autor: ~Swojak [31.2.108.*]
    Z racj ze nie mialem stop lossa, zostalem z akcjami, ale jestem dobrej mysli, najwyzej dokupie od 27, mam srednia 31
  • Re: Paged Autor: ~erek [89.73.151.*]
    Właśnie kupiłem dziś. I mam nadzieję :-)
  • Re: Paged Autor: ~Swojak [31.2.42.*]
    Cos sie rusza. Pewnie pod wplywem zakupu akcji przez akcjonariusza, tylko po co ktos nie puszcza kursu wyzej tylko sprzedaje z ukrytego.
  • Re: Paged Autor: ~ed33 [78.154.86.*]
    Również dzisiaj kupiłem po 30,35 pewnie będzie niżej,najwyżej do kupie,a może dobrze zrobiłem-takie mam przeczucie że już tylko powoli w górę.
  • Re: Paged Autor: ~halo [178.183.246.*]
    coraz gorzej to wyglada ..................

• Re: Paged Autor: ~Swojak [31.2.42.*]
    Do konca stycznia nie ma co liczyc na wzrosty, teraz jak na wielu innych spolkach beda zagrania spekulacyjne. Dla OFE najlepiej jakby indeksy byly jak najnizej. Inaczej kazdy wzrost akcji jest bardzo niekorzystny dla stosunku 51,5 % aktywow w portfelu. Trzeba zobaczyc dane jakie byly naplywy do TFI za grudzien, bo jak ludzie zaczna wyplacac wiecej pieniedzy niz wplacac to dopiero bedzie wesolo. Zachowanie naszej gieldy pokazuje ze bez OFE nic nie znaczy i zaden powazny inwestor zagraniczny sie nie zangazuje tutaj na dlugo ze wzgledu na plytki rynek a do tej pory to OFE dawaly gwarancje plynnosci.
    A wszystko i tak zweryfikuje przyszlosc.
  • Re: Paged Autor: ~mis [178.183.246.*]
    gniot leci jak bankrut

a ktos sypie i sypie ............
  • Re: Paged Autor: ~mis? [178.183.246.*]
    czy mi sie wydaje czy zaczyna sie rysowac RGR
  • Re: Paged Autor: ~Deamon [83.6.115.*]
    Rgr :) jakie to ma znaczenie przy pagedzie :) zerkinj na wykres z wiosny :) w ogóle wyluzujcie. Jak ktoś ma perspektywę dłuższa niż miesiąc-dwa, to to co teraz się dzieje jest bez większego znaczenia. Tyle.
  • Re: Paged Autor: ~~mc [89.73.42.*]
    Dokładnie! RGR, nie RGR... to zabawa dla leszczy! Paged zarabia coraz więcej pieniędzy, żywej gotówki, zadłużenie spadło do historycznych minimów, a perspektywy dla mebli i sklejki poprawiają się. Ryzyko jest właścicielskie, natomiast po jakości komunikacji widać, że jest poprawa. Spójrzcie sobie na prezentacje: http://www.inwestor.paged.pl/files/prezentacje/2013_12_12_Grupa_PAGED_PREZENTACJA_WWW.pdf
    Jak myślicie co Paged zrobi ze 100 milionami zarobionej gotówki w tym roku?
  • Re: Paged Autor: ~Maler [83.29.49.*]
    Sprzedałem- średnia ca 35,50.
    Jeżeli poleci kurs niżej zakupię.Najgorszy problem Pagedu od lat to b.niskie obroty!
  • Re: Paged Autor: ~Swojak [77.114.18.*]
    Widac dzis wiekszy skup, tylko sie zastanawiam czemu ktos z ukrytego sprzedawal kilka tysiecy akcji na poziomie 30, mogl przeciez sprzedac o wiele wyzej. A tak poza tym widac ze na calym rynku jest jest zabawa w zanizaniu kursow akcji.
    Macie gdzies informacje dotyczaca salda naplywow do TFI za grudzien 2013?
    Niedlugo S&P 500 przescignie wig 20, a jeszcze 2 lata temu SP500 mial minum 1100 pkt. a wig 20 2000 z hakiem.A nie wspominam 2007 roku. Czyzby nasza gospodarka w postaci spolek na gieldzie nie byla nic warta w oczach inwestorow globalnych. Wyglada ze tak. Ale za to jest dobrym rynkiem do zabawy przy niewielkim wkladzie, a moze na naszym rynku przechodza staz swiezo upieczeni analitycy wielkich funduszy. Taka zabawa w ramach praktyk. A tak na powaznie do konca lutego bedzie jeszcze bujac. Mam nadzieje ze w lutym obraz bedzie inny.
[x]
PAGED 0,05% 58,40 2017-10-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.