Jeśli to co mi odpisali ze spółki zrealizuje się chociaż w 50% to bedzie tu piknie. Od pewnego czasu przeszukuje rynek spółek medycznych, w poszukiwaniu targetu inwestycyjnego na 2-3 lata. Tuzy z głównego i Medicalgorythmics bardzo interesujace ale chyba juz ogarne, czas na nowe rozdanie.
co ma byc? jeszcze nie dostali pozwolenia na sprzedaż swojego urządzenia na rynku, wciąż trwają kolejne etapy przed US komisją ds rynku medycznego, ale to z pewnością ten rok. Jak wiesz coś więcej, to dawaj tu znać, ja mam to w obserwacjach i nie chce żeby mi spier... , bo nie lubię brać za drogo ;)
Tez czekam -cos nie sa
Zbytnio
Komunikatywni-z rynkiem....trzeba obserwowac bacznie kurs -jak bedzie sie cos dzialo mocno zielonego to znaczy ze sa szanse na komunikat za chwile :)))) (takie zycie
....:)))).) a wtedy....ehhh
Mialem obawy co do rozwoju tej spolki -wiadomo biotechnologia i w dodatku z us-ale widac to nie jest jakas sciema-oby tak dalej-bede sie przygladal i wyczekiwal
Zobaczymy czy jakis ruch się wyklaruje na wykresie. Chyba czas juz zakonczyc te kwarantanne po debiucie. Na poczatek cel = 10zł. To zaledwie jakies 60% wzrostu. To minimalna premia za notowanie na rynku glownym i przeskok z NC
Nie raz zydki pokazaly jak sie robi interesy-oby tym razem były one dla obu stron-spółki i inwestorów-domyślam sie dlaczego indywidualni nie uczestniczyli w ofercie
Jeżeli się domyślasz to podziel się swoimi przemyśleniami.
Spółka z emisji uzyskała 9,3 mln zł a sama emisja skierowana była do inwestorów instytucjonalnych posiadających ponad 9 % w kapitale i głosach w Milestone Medical. Jak spółka będzie się przenosiła na rynek główny to prawdopodobnie będzie emisja publiczna.
A do przejścia z NC to jeszcze sporo czasu minie. Był komunikat.
O to jestem spokojny, inwestorzy za dobre spółki płaca drogo, często nawet przeplacaja. Potencjał Milestone jest nieograniczony, a biznes zdecydowanie skalowalny, także jak pójdzie wszystko zgodnie z planem to żniwa z tego rozpoczną się juz w tym roku.
Można było zbierać, być może, nie przygladalem się temu tak dokładnie, ale ja wole unikać kiszonki wielomiesiecznej, dlatego ten komunikat o przejściu na główny to jest coś co kończy marazm i rozpoczynamy fazę "no i pajechali"