druga kwestia która mnie nurtuje to kończąca się kadencja panów Agackiego i Szewczyka koniec ma nastąpić - 04.06.2014.
Pytanie, czy w końcu będą chcieli zrobić coś żeby wzrosło zainteresowanie tą spółką ?
a jeżeli nie to czy jest szansa na nową władze a tym samym na nowe pomysły ??
Re: erg Autor: ~ekokupa w ekogroszku [89.78.190.*]
nie ma szans na jakiekolwiek zmiany póki większościowym udziałowcem jest purgał. gość nie ma pomysłu na firmę i ciągnie z niej ile się da. jeszcze trochę i po tej spółce zostaną tylko wspomnienia, dodam tylko, że gdyby nie dotacje unijne to prawdopodobnie erga nie byłoby już dawno
I dla tego do spółki wciągną parówę , to był jego jedyn y pomysł żeby wydoić trochę kasy zmiejszając ff. rzed grubasem kurs był stosowny i miał rególarne wachani a na których dało sie zarobić,teraz to śmieciówa z małymi wzlotami dwa razy na rok.
Ja już tu nie jestem mam za to troszke bioerga. Ponieważ są silnie powiązani zaglądam i tu. Bioerg idzie wraz z trendem ekologicznym i tam mam nadzieje że coś sie wydaży. Erg zaś nawet dobrych inf nie ma za wiele, sama infrastruktura może stwarzać okazje do przejęć.
kiedyś erg mogłyby chcieć przejąć jakieś spółki, ale teraz raczej nie będzie chętnych bo inne większe spółki nie wykorzystują swoich mocy produkcyjnych więc po co im jakiś erg, a po drugie pan p. jest oderwany od rzeczywistości i jego żądania odstraszyłyby inwestorów więc jak sam widzisz jest to mało prawdopodobne
Z przejęciem pewnie masz rację, czyli nic się nie zmieni i jesteśmy zdani na to co władza wymyśli. W tym roku pewnie powtórzą scenariusz z poprzednich lat czyli jedno dwa małe wybicia i jedno super info że ktoś z zarządu kupił kilkanaście tys. akcji po 40gr.