• erg Autor: ~ten [178.36.245.*]
    czy ERG uruchomił nową linie do produkcji opakowań kompostowalnych ?? termin uruchomienia był wyznaczony na 20 grudnia 2013.
  • Re: erg Autor: ~ten [178.36.245.*]
    druga kwestia która mnie nurtuje to kończąca się kadencja panów Agackiego i Szewczyka koniec ma nastąpić - 04.06.2014.

Pytanie, czy w końcu będą chcieli zrobić coś żeby wzrosło zainteresowanie tą spółką ?
    a jeżeli nie to czy jest szansa na nową władze a tym samym na nowe pomysły ??

• Re: erg Autor: ~ekokupa w ekogroszku [89.78.190.*]
    nie ma szans na jakiekolwiek zmiany póki większościowym udziałowcem jest purgał. gość nie ma pomysłu na firmę i ciągnie z niej ile się da. jeszcze trochę i po tej spółce zostaną tylko wspomnienia, dodam tylko, że gdyby nie dotacje unijne to prawdopodobnie erga nie byłoby już dawno
  • Re: erg Autor: ~ramzes1978 [84.197.53.*]
    I dla tego do spółki wciągną parówę , to był jego jedyn y pomysł żeby wydoić trochę kasy zmiejszając ff. rzed grubasem kurs był stosowny i miał rególarne wachani a na których dało sie zarobić,teraz to śmieciówa z małymi wzlotami dwa razy na rok.
  • Re: erg Autor: ~purga [89.229.214.*]
    słuszna racja ta spółka daje kase tylko purgałom a przecież nie oni mają te akcje sami - naprawde wygląda to bezczelnie
    ktoś kiedyś poruszył temat przejęcia, jaki Ty widzisz szanse na przejęcie ERG ? czy w ogóle to się może komuś opłacać?
    Ja już tu nie jestem mam za to troszke bioerga. Ponieważ są silnie powiązani zaglądam i tu. Bioerg idzie wraz z trendem ekologicznym i tam mam nadzieje że coś sie wydaży. Erg zaś nawet dobrych inf nie ma za wiele, sama infrastruktura może stwarzać okazje do przejęć.
  • Re: erg Autor: ~ekokupa w ekoworku [89.78.190.*]
    a co się zmieniło z infrastrukturą, że nagle ktoś chciałby ich przejąć?
    Poprosetu jakąś posiadają co mogłby stanowić wartość.
  • Re: erg Autor: ~ekokupa w ekoworku [89.78.190.*]
    kiedyś erg mogłyby chcieć przejąć jakieś spółki, ale teraz raczej nie będzie chętnych bo inne większe spółki nie wykorzystują swoich mocy produkcyjnych więc po co im jakiś erg, a po drugie pan p. jest oderwany od rzeczywistości i jego żądania odstraszyłyby inwestorów więc jak sam widzisz jest to mało prawdopodobne
    Z przejęciem pewnie masz rację, czyli nic się nie zmieni i jesteśmy zdani na to co władza wymyśli. W tym roku pewnie powtórzą scenariusz z poprzednich lat czyli jedno dwa małe wybicia i jedno super info że ktoś z zarządu kupił kilkanaście tys. akcji po 40gr.
    Zastanawiający jest zaś skup akcji bioerg po1.6 gdy mogli zebrać na obecnych poziomach bez większych problemów.
[x]
ERG -0,48% 41,80 2026-05-07 11:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.