faktycznie, ten nowy program jest tylko na platnych platformach i chyba raczej nie warty ogladania. Szkoda, bo tvn cnbc mozna bylo poogladac i czegos sie dowiedziec.
TVN BiŚ mimo wielkiej otoczki robionej wokół kanału przed jego premierą okazał sie wg mnie i moich znajomych totalną porażką. Subiektywnie wydaje mi się że w chwili obecnej TV Biznes i Polsat Biznes są znacznie lepsze. Teraz w TVN BIŚ chcą poruszyć wszystkie sprawy na świecie i dla mnie jest jeden wielki chaos. Naprawde nie wiem jak można było to zepsuć, mając tak świetnych dziennikarzy! Z żalem rozstaje się z tym kanałem
Szkoda czasu chłopie. Ten kanał to teraz mydło i powidło. Może Solo wyciągnie Niedziałka, Niedziałkową, Hirscha i ewentualnie Tejchmana z tego bagna do swojej stacyjki.
Ten kanał to największy niewypał TVN-u.Kopia TVN24+ trochę ekonomii. TVN CNBC to był świetny tematyczny program,dobrzy prowadzący,niestety ktoś chciał coś poprawic a wyszło NIC. Zmusili mnie do zmiany stacji:(
Teraz ogladam CNBC ang. i juz rozumie spadki na naszej gieldzie.Nie polecaja w tym roku inwestycji w rynki wschodzace wrecz odradzaja./wczoraj Keler ostrzegal/ all is bed?
Zamienił stryjek pałke na kijek. A właściwie na wielkie G. Mielonka informacyjna powielana w nieskonczonosc. Zenada ! Kompromitacja ludzi za zepsucie najlepszego programu biznesowego jakim był TVN CNBC. Żal mi tych zdolnych dziennikarzy, ktorzy musza teraz opowiadac o np: pogodzie na Sri Lance, sytuacji politycznej na Grenlandii i inne bzdety. A tak bylo pieknie, mozna bylo caly dzien ogladac i sluchac madrych ludzi i sie nie nudzic. W tym biednym kraju z beznadziejna elita polityczna naprawde cos sie udawalo. Niestety tak jak wszystko u nas, trzeba bylo i to spier....
Podzielam pogląd większości, że tego nie da się oglądać i teraz jestem zupełnie WOLNY OD TVNu, a samej spółce życzę, jako dobry Polak, aby podzieliła los Agory (zakładam że jest przesądzony);))))
a po co to chcesz to oglądac pszecież to g...no do kwadratu ja zmuszony jastem ogldądac polsat biznes tam przynajmniej analityków zapraszaja i coś o spółkach gadają jak mogli taki dobry kanał spieprzyć
Mam wrażenie że po zmianach programowych drugi kanał informacyjny TVN stał się stacją dystrybuującą głównie komercyjne przekazy (reklamy) i interesy prowadzących zamiast wartościowych informacji. Trudno znaleźć inny klucz uzasadniający dobór treści. Jako przykład podam codziennie umieszczane na pasku kursy walut i akcji. Z ich ograniczonej liczby może wynikać że na rodzimym rynku finansowym liczą się tylko notowania trzech obcych walut a na GPW kilkudziesięciu wybranych spółek. Skoro nie przyjęto zasady "wszystko albo nic", dobrze byłoby zdezorientowanym widzom wyjaśnić dlaczego posłużono się selektywnym wyborem i według jakich kryteriów.