Nie wiem czy sobie dziewczyny zdajecie z tego sprawę ale obecnie bardziej prawdopodobne są wzrosty na tym chłamie. Zasięg jest też spory. Nie twierdzę, że to już jutro bo może jeszcze walnąć w okolice 1zł ale generalnie nastawienie zmieniam na lekko pozytywne.
Dnia 2014-01-01 o godz. 16:52 ~hehehehehe napisał(a):
> Nie wiem czy sobie dziewczyny zdajecie z tego sprawę ale
> obecnie bardziej prawdopodobne są wzrosty na tym chłamie.
> Zasięg jest też spory. Nie twierdzę, że to już jutro bo
> może jeszcze walnąć w okolice 1zł ale generalnie
> nastawienie zmieniam na lekko pozytywne.
wydaje mi się, ze w okolicach 1,30 jest silne wsparcie, ktore nie powinno zostac pokonane. z obecnych poziomow widzialbym raczej atak na okolice 2,20. fundamentalnie rowniez jest duzo ciekawiej. oprocz glupich, skazanych na porazke projektow jak np noclegiada albo dziadostwa typu site czy mbpartner to jest w ich portfelu coraz wiecej ciekawych i rosnących w sile spolek jak np jojomobile.
mam wrazenie, ze jest coraz mniej chetnych do oddawania akcji na nizszych poziomach. słabe ręce puscily papier ale podaz wciąż bedzie ciążyła. zarowno technika jak i fundamenty wskazują na wzrosty. teraz powinien nastąpic strzał na 2-2,20, no chyba, ze putin zidiocieje do reszty
przyznam, ze tak g...ych wynikow sie nie spodziewałem. moze uda sie to jutro spylić bo na wzrosty nie ma tu co liczyc. zapowiada sie zwykła kiszonka przeplatana spadkami. zaraz ten i ów zacznie na mnie szczekać i bedzie sie doszukiwał pozytywów w tym syfiastym raporcie. ja stąd spadam bo mi szkoda czasu i nerwów na spolke, ktora od lat nie potrafi wypracowac normalnych choćby przychodów. syf i tyle
Dnia 2014-01-01 o godz. 16:52 ~hehehehehe napisał(a):
> Nie wiem czy sobie dziewczyny zdajecie z tego sprawę ale
> obecnie bardziej prawdopodobne są wzrosty na tym chłamie.
> Zasięg jest też spory. Nie twierdzę, że to już jutro bo
> może jeszcze walnąć w okolice 1zł ale generalnie
> nastawienie zmieniam na lekko pozytywne.