• Jak Lotos był po 5zł, a Asbis po 60gr... Autor: ~mno [89.231.178.*]
    ...też wszyscy mówili, że to bankruci i tylko idioci trzymają ich akcje ale dzisiaj jestem mądrzejszy, dzisiaj nie dam sobą manipulować, prędzej te udziały do grobu zabiorę niż oddam marketingowym aktorom za grosze!
  • Re: Jak Lotos był po 5zł, a Asbis po 60gr... Autor: ~wojtek [164.127.64.*]
    ...tak jak pisałem za friko to niech biorą balony ze sklepu westy a nie moje akcje,,,może jestem naiwny ale mogą mnie pocałować w d,,,,pe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Jak Lotos był po 5zł, a Asbis po 60gr... Autor: ~atomekb [83.21.49.*]
    Handluje akumulatorami z Westą od wielu lat.

Brak praktycznie reklamacji, duza zawartość ołowiu, z uwagi na brak norm unijnych.
    Jedyny problem to bardzo słaba mozliwosc zakupu.
    Chce kupić 20, dostaje 5 palet,
    Nie mogę tego zrozumieć ,jak zakład który ma zbyt na swoje wyroby, leci na łeb na szyje.
    Za te grosze kupuje jako emeryture
  • Re: Jak Lotos był po 5zł, a Asbis po 60gr... Autor: ~navii [91.237.159.*]
    A PBG było po 390zł a CEDC po 14... takie przykłady niestety nic nie wnoszą... Apropo zaniżania kursu jak uważacie czy zaniżenie z 11,75zł na 0,40zł jest nie wystarczające do taniego zebrania?. I tu najlepsze po cholero komuś przejęcie nawet całego FF 25% ? i tak nie bedzie miał nic do gadania... i przypomnę dwa tematy:
    1) VLRA... miało być rok po wejściu na giełdę....
    2) temat odzysku ołowiu itd...
    3) dymanko trwa.... w mojej ocenie prawdopodobna jest "kontrolowana" zmiana właściciela a akcjonariat mniejszościowy zostanie z niczym....

Pozdrawiam życząc wszystkim w nowym roku lepszych inwestycji niż WESTA....
  • Re: Jak Lotos był po 5zł, a Asbis po 60gr... Autor: ~jaro [88.199.6.*]
    Na Ukrainie robi się spokojnie naród oprzytomniał obiecanki unijne
    nie wypaliły.Będzie lepiej czego sobie i Wam życzę
    w Nowym Roku.
  • Re: Jak Lotos był po 5zł, a Asbis po 60gr... Autor: ~12345* [89.228.151.*]
    Na pewno nie sprzedawali po 0,40 zł........

WESTA ISIC SA Sprzedaż akcji CNVSIF Fingreenfinans
    UNI - PL RAPORT 54/2013
    Podstawa prawna: Inne uregulowania

Rada Dyrektorów spółki WESTA ISIC SA ( "Spółka") informuje, że podpisano kilka umów o sprzedaży akcji Spółki w CNVSIF "Fingreenfinans". Według szacunków kierownictwa, transakcja nie będzie miała istotnego wpływu na działalność Spółki.

Wartość transakcji handlowych i inne dane pozostają niejawne do czasu zakończenia transakcji i zakończenia rozliczeń.

Podstawa prawna: Art. 56.1 w związku z art 56.6 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej, warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych.
  • Re: Jak Lotos był po 5zł, a Asbis po 60gr... Autor: ~karlsmen [5.60.39.*]
    jeszcze zapewne 1 komunikat nas czeka od banku 5 i może wtedy odbijemy..........

NAJLEPSZEGO W 2014 r.
    SAMYCH UDANYCH TRANSAKCJI WAM I SOBIE ŻYCZĘ...

• Re: Jak Lotos był po 5zł, a Asbis po 60gr... Autor: ~12345* [89.228.151.*]
    Dnia 2013-12-31 o godz. 17:13 ~karlsmen napisał(a):
    > jeszcze zapewne 1 komunikat nas czeka od banku 5 i może
    > wtedy odbijemy..........

NAJLEPSZEGO W 2014 r.
    SAMYCH
    > UDANYCH TRANSAKCJI WAM I SOBIE ŻYCZĘ...

...nie koniecznie --- brakującą kwotę wymaganych należności w tym kwartale mogli wcześniej spłacić lub dogadać... akcje Dzenerskich przestaną być martwe, będą pracować na spółkę i właścicieli bo one od tego są ...

*** DOSIEGO ROKU *** Wszystkim wytrwałym akcjonariuszom życzę, aby spełniły Wam się wszystkie marzenia
  • Re: Jak Lotos był po 5zł, a Asbis po 60gr... Autor: ~12345 [89.228.151.*]
    ...sorry STORNO.........

to sprzedaż 100 akcji spółki CNVSIF "Fingreenfinans"
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.