...też wszyscy mówili, że to bankruci i tylko idioci trzymają ich akcje ale dzisiaj jestem mądrzejszy, dzisiaj nie dam sobą manipulować, prędzej te udziały do grobu zabiorę niż oddam marketingowym aktorom za grosze!
...tak jak pisałem za friko to niech biorą balony ze sklepu westy a nie moje akcje,,,może jestem naiwny ale mogą mnie pocałować w d,,,,pe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brak praktycznie reklamacji, duza zawartość ołowiu, z uwagi na brak norm unijnych.
Jedyny problem to bardzo słaba mozliwosc zakupu.
Chce kupić 20, dostaje 5 palet,
Nie mogę tego zrozumieć ,jak zakład który ma zbyt na swoje wyroby, leci na łeb na szyje.
Za te grosze kupuje jako emeryture
A PBG było po 390zł a CEDC po 14... takie przykłady niestety nic nie wnoszą... Apropo zaniżania kursu jak uważacie czy zaniżenie z 11,75zł na 0,40zł jest nie wystarczające do taniego zebrania?. I tu najlepsze po cholero komuś przejęcie nawet całego FF 25% ? i tak nie bedzie miał nic do gadania... i przypomnę dwa tematy:
1) VLRA... miało być rok po wejściu na giełdę....
2) temat odzysku ołowiu itd...
3) dymanko trwa.... w mojej ocenie prawdopodobna jest "kontrolowana" zmiana właściciela a akcjonariat mniejszościowy zostanie z niczym....
Pozdrawiam życząc wszystkim w nowym roku lepszych inwestycji niż WESTA....
WESTA ISIC SA Sprzedaż akcji CNVSIF Fingreenfinans
UNI - PL RAPORT 54/2013
Podstawa prawna: Inne uregulowania
Rada Dyrektorów spółki WESTA ISIC SA ( "Spółka") informuje, że podpisano kilka umów o sprzedaży akcji Spółki w CNVSIF "Fingreenfinans". Według szacunków kierownictwa, transakcja nie będzie miała istotnego wpływu na działalność Spółki.
Wartość transakcji handlowych i inne dane pozostają niejawne do czasu zakończenia transakcji i zakończenia rozliczeń.
Podstawa prawna: Art. 56.1 w związku z art 56.6 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej, warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych.
Dnia 2013-12-31 o godz. 17:13 ~karlsmen napisał(a):
> jeszcze zapewne 1 komunikat nas czeka od banku 5 i może
> wtedy odbijemy..........
NAJLEPSZEGO W 2014 r.
SAMYCH
> UDANYCH TRANSAKCJI WAM I SOBIE ŻYCZĘ...
...nie koniecznie --- brakującą kwotę wymaganych należności w tym kwartale mogli wcześniej spłacić lub dogadać... akcje Dzenerskich przestaną być martwe, będą pracować na spółkę i właścicieli bo one od tego są ...
*** DOSIEGO ROKU *** Wszystkim wytrwałym akcjonariuszom życzę, aby spełniły Wam się wszystkie marzenia