i ja też gratuluję! Zamiast 3 zł na koniec roku jest 1,7zł. JAK na mistrza analizy technicznej to niezły wynik. To potwierdza moje zdanie, że AT można sobie włożyć w d....Powodzenia wszystkim w nowym roku i pamiętajcie, prognozy chodzika zawsze się sprawdzają, buhahahaha!
moje najszczersze gratulacje , bywały lata że pisał mało trafnych analiz , ale nigdy nie było tak że przez cały rok nie napisał ANI JEDNEJ !!! przynajmniej ja takiej nie widziałem , jedyną trafną analizę dla sfinksa napisał pod koniec roku 2012 i to z moją pomocą ...
C K to i ja ci gratuluje : )
W tym roku jak widze podwojna korona. I w pelni zasluzona. ZERO trafnosci- to nibywale osiagniecie : )
Uwazam, ze w kolejnych latach tytul balwana masz tez zapewniony. Tak ze alleluja i do przodu : )
Dnia 2013-12-30 o godz. 16:22 ~do Laureta -CK napisał(a): > Oooooooo to i ja szczerze przyłączam się do gratulacji : ) > > CK nikt ciebie nie przebije.W kolejnym roku też stawiam na ciebie mistrzu.
CK w 2 014 też masz pierwsze miejsce zapewnione ; )
15 stycznia 2014 Ostrzeżenie !
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-01-15 12:50
Ostrzegam przed spadkiem kursu Sfinksa, który powinien nastąpić w dniach 16-17 stycznia.
Będzie to przełamanie wsparcia a kurs znacznie przekroczy swoim zasięgiem poziom 1.50.
Chodzik Księżycowy
środa 15.01.2014 godzina 12.50
Szanowni koledzy (i koleżanki też)
Przecież już wam raz dziękowałem ile razy można ?
Co macie sklerozę ? A może dręczy was bardziej delirium tremens ?
CK
Takiej reklamy i to darmowej nie ma nikt na tym forum.
Moja wdzięczność dla was jest naprawdę niewyobrażalna.
Jeszcze ze dwa lata i będę sławny niczym sam Ralph Elliott.
CK ty nie jesteś sławny - ty jesteś zwykłym pośmiewiskiem.
A wiele wskazuje na to , że w ogóle nie masz kasy , albo to są jakieś śladowe ilości. Są tu na forum niezbite na to wszystko dowody j - CZARNE NA BIAŁYM ( jak i i na to ,że nie ma elementarnej wiedzy o spółce w którą inwestujesz). Dziś piszesz tak, jutro inaczej - BYLEBY PISAĆ - to twój żywioł. Zapewne w ten dziwny sposób odreagowujesz jakieś twoje życiowe nieszczęścia czy upokorzenia.
15 stycznia 2014 Ostrzeżenie !
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-01-15 12:50
Ostrzegam przed spadkiem kursu Sfinksa, który powinien nastąpić w dniach 16-17 stycznia.
Będzie to przełamanie wsparcia a kurs znacznie przekroczy swoim zasięgiem poziom 1.50.
Chodzik Księżycowy
środa 15.01.2014 godzina 12.50
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-06-17 09:39
... Trend długoterminowy spadkowy skończył się na Sfinksie definitywnie.
...Sfinks jest bowiem dopiero w początkowej fazie wzrostowej
...Chichy śmichy wzbudziły moje słowa, które rzuciłem swego czasu od niechcenia, jakoby akcje te w długim terminie mogły osiągnąć poziom około 20 zeta. To grupa mniej douczonych na tym forum podskakuje z radości, gdy o tym wspominam, ale pamiętajcie.
,,Śmieje się ten co śmieje się ostatni.,,
...Tak więc spoko, Alleluja i do przodu.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
... Tak jak napisałem PO SZNURKU.
Pan Szybki, dał taki popis niekompetencji na forum Trakcji, że teraz boi się już tam pisać.
Jego podziw, miłość i uwielbienie dla mnie każą mu być stale przy mnie.
Moja niekompetencja na Trakcji - buhahahaha. A to dobre : ))) A może jeszcze powiesz ,że to ja Hitlera do wojny namówiłem.
Co jeszcze wymyślisz nieudaczniku? Piszesz swoje bajki i pier-doły i tyle twojego.
W ogóle by mnie to nie obchodziło , ale nie mogę patrzyć na twoją zabawę (rozmowy sam ze sobą pod innymi nickami itp ) bo to jest forum, a nie jakiś czat i swoimi bredniami możesz wprowadzać w błąd nowicjuszy.
CK zatrzymujesz mój wpis z MIT jako przykład (przyszłościowy) a co bedzie czas dopiero pokaże , a niem masz zupełnie nic na TERAŹNIEJSZY PRZYKŁAD TWOJEJ GLUPOTY ?
To w końcu przyznasz się do błędnego wyboru (złej rekomendacji) bez zbędnych i niedorzecznych tłumaczeń ?
To jest I kwartał gdzie strata w rym sektorze jest zjawiskiem sezonowym. W 2013 było 2mln straty, jeśli strate zniweluja o 50% to już bedzie znaczaca poprawa. Zysk netto w I kwartale to byla by to sytuacja raczej jednorazowa, przez lekka zime. Ja mysle, ze jednak bedzie strata, zachowanie kursu na to wskazuje.
Nie może zostać Bałwanem roku 2014 , pretenduje już do tytułu Osła roku 2014 za napisanie " tylko OSIĄŁ nie zmienia poglądów " , chyba że w dowód uznania otrzyma oba tytuły :)
Człowieku, gdzieś ty się rodził ? Ten tytuł został mi przyznany 8 miesięcy temu a ty z gratulacjami wyrywasz się dopiero teraz ? Obudź się ! Puchar stoi na zasczytnym miejscu na biurku a odpowiedni certyfikat wisi na ścianie. To za 160% wzrost Sfinksa, który to podałem bez pudła kiedy kurs był w granicach 90 groszy a wyjście nastapiło tuż przed szczytem na 2.35. Ale mimo wszystko dziękuję za pamięć, teraz taki strzał się nie powtórzy a wprost przeciwnie. Sfinks ma jeszcze przed sobą spory spadek, czyli dołowanie. Dzisiaj ruszył już cały rynek. Pozdrawiam Kamerdyner profesora imć Pana Chodzika Księzycowego
CK jesteś tak żałosny i oderwany od realnego świata, że mi już się nawet śmiać z ciebie nie mo to nie chce... (dodam tylko, że przybył ci nowy tytuł OSLA stąd te gratulacje).
..................................................................................... CK - Sfinks - elementarnie SCIENCE FICTION
1. Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-01-30 13:19 ...Sprzedam albo i nie pod koniec roku za 12 miesięcy i wtedy pogadamy, porównamy i wrócimy do tego kto i kim jest. To wam mogę ZAGWARANTOWAĆ ! Chodzik Księżycowy
8. Pisze te słowa przed otwarciem sesji 28.06.2013 Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-06-28 08:14 Wypada podziękować tym co odebrali ode mnie akcje Sfinksa po 1.50.
https://www.bankier.pl/forum/temat_ck-sfinks-elementarnie-science-fiction,14803897.html Ja sprzedawałem a oni kupowali. Jak dobrze, że im zapału wystarczyło...
Biedny człowieku zwany sanitariuszem, Ty po prostu nie potrafisz czytać i ze zrozumieniem prostego tekstu masz jak widać kłopoty. Moje wejście na Sfinksa odbyło się w dwóch etapach. Pierwszy, to wejscie w okolicach 0.90 groszy i sprzedaż po 2.35 i o tym w mojej wypowiedzi napisałem. Drugie to wejście po tym jak te akcje zanurkowały do 1.06 a potem wzrosły ponownie. O tym to właśnie napisałem po raz drugi i tą wypowiedź moją zresztą przytaczasz. Reasumując: 1 wejscie po 90 groszy i sprzedaż po 2.35. 2 wejscie po 1.14 i sprzedaż po 1.50. Powiem tak, sanitariuszu. Patrz na daty i porównuj to z wykresem. A tak to tylko psujesz mi renomę najlepszego analityka technicznego na forum Bankiera, nie mówiąc już o tym, że robisz z siebie głupca. Gdybym miał przyznać nagrodę głupola roku 2013, to bez wątpienia dostałbyś ją ty i tobie podobni. Naucz się czytać i nie wypisuj o mnie bzdetów.
CK Swoją drogą wypada abym zrobił analizę techniczną Sfinksa na dzień dzisiejszy, bo kurs pod wzgledem technicznym wykreślił bardzo piękną formację. Czy ktoś to z was widzi ? Nie zobaczycie dopóki nie kupicie sobie anteny satelitarnej do odbioru sygnału bezpośrednio z Księżyca. Większość z was to amatorzy pierwszej gildy i niech tak zostanie, przecież od kogoś te pieniądze muszę odbierać.
ty mnie uczysz czytać nie mo to ? buhahahaha Brawo misczu (z Tworek) od fal Elliota. To kolejny popis twoich wizjonerskich umiejętności - buhaha JAK PO SZNURKU : ) ALLELUJA I DO PRZODU - buhahahaha
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-05-29 15:33 ... Pogadamy o Sfinksie jeszcze w tym roku, jak notowania przekroczą poziom 3 zeta.
CK - Ostatnie słowo 2013 roku - gdzie te 3 zł ------SFINKS 3 zł Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*] 2014-05-22 17:50 Rok mogłem pomylić, ale poziomu nie. Teraz jest na to szansa. ---------------------------------- 09 maja 2014 - cena 2,23 zł - CK napisał - UCIEKAJCIE i od tej chwili już tylko rosło.
Do tych co na ARCTICU Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*], 2014-05-09 22:36
Ty sanitariusz . Lecz się. Znowu przytaczasz moje zdanie, zresztą prawdziwe, które tu zacytuje
09 maja 2014 - cena 2,23 zł - CK napisał - UCIEKAJCIE ( a ty dodałeś ) i od tej chwili już tylko rosło.
I trzeba było uciekać, bo kurs doszedł do 2.30 max i zaczął spadać ! A napisałem, że masz problem ze zrozumieniem prostego tekstu. A wystarczy popatrzeć na wykres. To zapewne przemęczenie pracą daje ci się we znaki. Uważaj, bo z sanitariusza staniesz sie pacjentem. Tak urosło piesa krew, że dzisiaj 1.39 !!! Bu cha cha cha. I na kogo ty się chłopcze porywasz. Do kogo ta gatka, przy tak mizernych umiejętnościach jakie posiadasz jeśli w ogóle masz jakiekolwiek pojęcie o AT
09 maja 2014 - cena 2,23 zł - CK napisał - UCIEKAJCIE i od tej chwili już TYLKO rosło. 27 maja 2014 - cena 2,75zl, a obecnie ponad 3 zł !!!
Do tych co na ARCTICU Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*], 2014-05-09 22:36 Szanowni Koledzy i koleżanki też.Mamy piątkowy późny wieczór. Właśnie skończyłem analizę GPW.Powiem wam szczerze, jak na spowiedzi. Uciekajcie, uciekajcie, uciekajcie !!! Tak jak pisałem kilka miesięcy temu, nie macie bladego pojęcia z jakim przyszło wam powalczyć niedźwiedziem. Jest brunatny ma ogromne pazury, nie wspominając o kłach. To największa bessa z jaką mieliście kiedykolwiek do czynienia. Kto chce przetrwać musi zostać jedynie na gotówce. Posiadacze akcji stracą wszystko, bo zanim rynek odbije, miną całe lata i wieki przeminą. Nie dotyczy to wyłącznie ARCTICA, ale wszystkich spółek, niezależnie od ich kondycji fundamentalnych.
Trzy w jednym - do tego wspiera się klonami pisząc z innych komputerów.
1. - chodzik księżycowy pożegnał się w niesławie (wyśmiany i znienawidzony) i odszedł NA ZAWSZE na swojego bloga na którym NIKT nie zechciał z nim pisać, więc wrócił na forum Bankiera.
2. - kamerdyner-profesora NA ZAWSZE rejterował się z forum po tym jak na Hawe przy 0,40 zł zapowiedział koniec, a w kilka dni wybiło prawie 300% do góry, a cale forum wprost trzęsło się od śmiechu.
3. - kolorowy-wiatr - obecnie pod tym nowym nickiem szuka wolnych, nai.wnych słuchaczy ...