• Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~Mirek [159.205.148.*]
    Informuje Cię, że zostałeś bałwanem roku 2013. Oby tak dalej. Powodzenia
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~do Laureta -CK [81.190.159.*]
    Oooooooo to i ja szczerze przyłączam się do gratulacji : )

CK nikt ciebie nie przebije.W kolejnym roku też stawiam na ciebie mistrzu.
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~Domowe przedszkole [83.27.192.*]
    My także gratulujemy ci nasz ty smrodziku,zawsze na ciebie stawialiśmy i nasza pani też.
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~jak [89.229.71.*]
    i ja też gratuluję! Zamiast 3 zł na koniec roku jest 1,7zł. JAK na mistrza analizy technicznej to niezły wynik. To potwierdza moje zdanie, że AT można sobie włożyć w d....Powodzenia wszystkim w nowym roku i pamiętajcie, prognozy chodzika zawsze się sprawdzają, buhahahaha!
  • Pomyłka o 77% mieści się w granicach błędu statystycznego :) Autor: ~antychodzik [87.205.50.*]
    moje najszczersze gratulacje , bywały lata że pisał mało trafnych analiz , ale nigdy nie było tak że przez cały rok nie napisał ANI JEDNEJ !!! przynajmniej ja takiej nie widziałem , jedyną trafną analizę dla sfinksa napisał pod koniec roku 2012 i to z moją pomocą ...
  • Re: Pomyłka o 77% mieści się w granicach błędu statystycznego :) Autor: ~andzi [31.61.140.*]
    C K to i ja ci gratuluje : )
    W tym roku jak widze podwojna korona. I w pelni zasluzona. ZERO trafnosci- to nibywale osiagniecie : )
    Uwazam, ze w kolejnych latach tytul balwana masz tez zapewniony. Tak ze alleluja i do przodu : )
  • Re: Pomyłka o 77% mieści się w granicach błędu statystycznego :) Autor: ~lekarz [89.228.72.*]
    CK - AT z Barlinka - jak po sznurku, aleluja i do Tworek - buhahahaha

• Re: Pomyłka o 77% mieści się w granicach błędu statystycznego :) Autor: ~psychiatra [81.190.151.*]
    To forum , a nie lecznica dal balwanow . jedz do Tworek pa jacu z księżyca tam twoje miejsce.
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~Waldi [89.228.71.*]
    Dnia 2013-12-30 o godz. 16:22 ~do Laureta -CK napisał(a):
    > Oooooooo to i ja szczerze przyłączam się do gratulacji : )
    >
    > CK nikt ciebie nie przebije.W kolejnym roku też stawiam na ciebie mistrzu.

ja też : )

• a dziś kurs -- 1,69 Autor: szybki7 [89.228.249.*]
    CK w 2 014 też masz pierwsze miejsce zapewnione ; )

15 stycznia 2014 Ostrzeżenie !
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-01-15 12:50
    Ostrzegam przed spadkiem kursu Sfinksa, który powinien nastąpić w dniach 16-17 stycznia.
    Będzie to przełamanie wsparcia a kurs znacznie przekroczy swoim zasięgiem poziom 1.50.
    Chodzik Księżycowy
    środa 15.01.2014 godzina 12.50

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3326071&strona=1
  • Re: a dziś kurs -- 1,69 Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*]
    Szanowni koledzy (i koleżanki też)
    Przecież już wam raz dziękowałem ile razy można ?
    Co macie sklerozę ? A może dręczy was bardziej delirium tremens ?

CK
    Takiej reklamy i to darmowej nie ma nikt na tym forum.
    Moja wdzięczność dla was jest naprawdę niewyobrażalna.
    Jeszcze ze dwa lata i będę sławny niczym sam Ralph Elliott.
  • CK jesteś zwykłym pośmiewiskiem- ALLELUJA I DO PRZODU - buhahaha Autor: szybki7 [46.186.61.*]
    CK ty nie jesteś sławny - ty jesteś zwykłym pośmiewiskiem.
    A wiele wskazuje na to , że w ogóle nie masz kasy , albo to są jakieś śladowe ilości. Są tu na forum niezbite na to wszystko dowody j - CZARNE NA BIAŁYM ( jak i i na to ,że nie ma elementarnej wiedzy o spółce w którą inwestujesz). Dziś piszesz tak, jutro inaczej - BYLEBY PISAĆ - to twój żywioł. Zapewne w ten dziwny sposób odreagowujesz jakieś twoje życiowe nieszczęścia czy upokorzenia.

15 stycznia 2014 Ostrzeżenie !
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-01-15 12:50
    Ostrzegam przed spadkiem kursu Sfinksa, który powinien nastąpić w dniach 16-17 stycznia.
    Będzie to przełamanie wsparcia a kurs znacznie przekroczy swoim zasięgiem poziom 1.50.
    Chodzik Księżycowy
    środa 15.01.2014 godzina 12.50

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3326071&strona=1

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-05-29 15:33
    ... Pogadamy o Sfinksie jeszcze w tym roku, jak notowania przekroczą poziom 3 zeta

https://www.bankier.pl/forum/temat_wywolani-do-tablicy-bolek-antychodzik-olaf-don-kichot,12847581.html

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-06-17 09:39
    ... Trend długoterminowy spadkowy skończył się na Sfinksie definitywnie.
    ...Sfinks jest bowiem dopiero w początkowej fazie wzrostowej
    ...Chichy śmichy wzbudziły moje słowa, które rzuciłem swego czasu od niechcenia, jakoby akcje te w długim terminie mogły osiągnąć poziom około 20 zeta. To grupa mniej douczonych na tym forum podskakuje z radości, gdy o tym wspominam, ale pamiętajcie.
    ,,Śmieje się ten co śmieje się ostatni.,,
    ...Tak więc spoko, Alleluja i do przodu.
    Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    ... Tak jak napisałem PO SZNURKU.

https://www.bankier.pl/forum/temat_witam-was-w-poniedzialek-17-czerwca-2013,12903422.html
  • Re: CK jesteś zwykłym pośmiewiskiem- ALLELUJA I DO PRZODU - buhahaha Autor: ~DESPERADO [24.46.117.*]
    widze szybki ze juz na Sfinxsie jestes na stale a co z twoja kochana Trakcja nie inaczej pozdrawiam
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~chłopek [5.172.248.*]
    taa jutro do góry !
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*]
    Pan Szybki, dał taki popis niekompetencji na forum Trakcji, że teraz boi się już tam pisać.
    Jego podziw, miłość i uwielbienie dla mnie każą mu być stale przy mnie.

CK
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: szybki7 [89.228.252.*]
    Moja niekompetencja na Trakcji - buhahahaha. A to dobre : ))) A może jeszcze powiesz ,że to ja Hitlera do wojny namówiłem.
    Co jeszcze wymyślisz nieudaczniku? Piszesz swoje bajki i pier-doły i tyle twojego.
    W ogóle by mnie to nie obchodziło , ale nie mogę patrzyć na twoją zabawę (rozmowy sam ze sobą pod innymi nickami itp ) bo to jest forum, a nie jakiś czat i swoimi bredniami możesz wprowadzać w błąd nowicjuszy.

Oto mój post z Trakcji - choćby z wczoraj : )

https://www.bankier.pl/forum/temat_chodzik-ksiezycowy-minal-rok-kup-sfinksa-sprzedaj-trakcje,14031743.html
  • Przyznasz się ? Autor: szybki7 [81.190.136.*]
    CK zatrzymujesz mój wpis z MIT jako przykład (przyszłościowy) a co bedzie czas dopiero pokaże , a niem masz zupełnie nic na TERAŹNIEJSZY PRZYKŁAD TWOJEJ GLUPOTY ?
    To w końcu przyznasz się do błędnego wyboru (złej rekomendacji) bez zbędnych i niedorzecznych tłumaczeń ?

https://www.bankier.pl/forum/temat_kup-sfinksa-sprzedaj-trakcje-chodzik-ksiezycowy-minal-rok,14032985.html
  • Re: Przyznasz się ? Autor: szybki7 [89.228.251.*]
    To w końcu przyznasz się do błędnego wyboru (złej rekomendacji) bez zbędnych i niedorzecznych tłumaczeń ?

https://www.bankier.pl/forum/temat_kup-sfinksa-sprzedaj-trakcje-chodzik-ksiezycowy-minal-rok,14032985.html

• Re: Przyznasz się ? Autor: ~gdzie 3 zł ? buhaha [81.190.140.*]
    Chodzik, gratulacje :-)
    Autor: ~Mirek [159.205.148.*], 2013-12-30 16:08
    Informuje Cię, że zostałeś bałwanem roku 2013. Oby tak dalej. Powodzenia
  • .......................TWORKI.................... Autor: ~sanitariusz [81.190.150.*]
    Uwaga bidula księżycowa znów sobie rękawki odwiązała : ).
    A jak ubolwea jak ma związane i nie może pisać. Wyje i tak skowycze, że ciarki przechodzą.
  • Wyniki Autor: ~haha [83.5.3.*]
    Miało być dobrze, a są straty...
  • Re: Wyniki Autor: heniek47 [83.30.170.*]
    chyba przybyłeś z posłaniem od CK Pozdrawiam
  • Re: Wyniki Autor: ~andzi [37.108.146.*]
    To jest I kwartał gdzie strata w rym sektorze jest zjawiskiem sezonowym. W 2013 było 2mln straty, jeśli strate zniweluja o 50% to już bedzie znaczaca poprawa. Zysk netto w I kwartale to byla by to sytuacja raczej jednorazowa, przez lekka zime. Ja mysle, ze jednak bedzie strata, zachowanie kursu na to wskazuje.
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~sanitariusz : ) [81.190.153.*]
    Chodzika przewieziono z Tworek do Kocborowa- podobno na konsultacje : )
  • CK- sługa PROFESORA - Informuje Cię, że zostałeś bałwanem roku 2013. Autor: ~semafor2i3 [81.190.138.*]
    2014 r też masz zagwarantowany.
    Szukają cie na ARCTIC I PKN ORLEN : )
  • Re: CK- sługa PROFESORA - Informuje Cię, że zostałeś bałwanem roku 2013. Autor: ~antychodzik [77.253.195.*]
    Nie może zostać Bałwanem roku 2014 , pretenduje już do tytułu Osła roku 2014 za napisanie " tylko OSIĄŁ nie zmienia poglądów " , chyba że w dowód uznania otrzyma oba tytuły :)
  • Re: CK- sługa PROFESORA - Informuje Cię, że zostałeś bałwanem roku 2013. Autor: ~brawo [81.190.150.*]
    BRAWO - DWA TYTUŁY DLA CHODZIKA : )
    Popieram !
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    Człowieku, gdzieś ty się rodził ? Ten tytuł został mi przyznany 8 miesięcy temu a ty z gratulacjami wyrywasz się dopiero teraz ? Obudź się !
    Puchar stoi na zasczytnym miejscu na biurku a odpowiedni certyfikat wisi na ścianie.
    To za 160% wzrost Sfinksa, który to podałem bez pudła kiedy kurs był w granicach 90 groszy a wyjście nastapiło tuż przed szczytem na 2.35.
    Ale mimo wszystko dziękuję za pamięć, teraz taki strzał się nie powtórzy a wprost przeciwnie. Sfinks ma jeszcze przed sobą spory spadek, czyli dołowanie. Dzisiaj ruszył już cały rynek.
    Pozdrawiam
    Kamerdyner profesora imć Pana Chodzika Księzycowego
  • ...Chodzik, gratulacje :-) i dy. maj do TWOREK : ) ........... Autor: ~sanitariusz-z-TWOREK [89.228.78.*]
    CK jesteś tak żałosny i oderwany od realnego świata, że mi już się nawet śmiać z ciebie nie mo to nie chce... (dodam tylko, że przybył ci nowy tytuł OSLA stąd te gratulacje).

.....................................................................................
    CK - Sfinks - elementarnie SCIENCE FICTION

1.
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-01-30 13:19
    ...Sprzedam albo i nie pod koniec roku za 12 miesięcy i wtedy pogadamy, porównamy i wrócimy do tego kto i kim jest. To wam mogę ZAGWARANTOWAĆ !
    Chodzik Księżycowy

8.
    Pisze te słowa przed otwarciem sesji 28.06.2013
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-06-28 08:14
    Wypada podziękować tym co odebrali ode mnie akcje Sfinksa po 1.50.

https://www.bankier.pl/forum/temat_ck-sfinks-elementarnie-science-fiction,14803897.html
    Ja sprzedawałem a oni kupowali. Jak dobrze, że im zapału wystarczyło...
  • Re: ...Chodzik, gratulacje :-) i dy. maj do TWOREK : ) ........... Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    Biedny człowieku zwany sanitariuszem,
    Ty po prostu nie potrafisz czytać i ze zrozumieniem prostego tekstu masz jak widać kłopoty. Moje wejście na Sfinksa odbyło się w dwóch etapach.
    Pierwszy, to wejscie w okolicach 0.90 groszy i sprzedaż po 2.35 i o tym w mojej wypowiedzi napisałem. Drugie to wejście po tym jak te akcje zanurkowały do 1.06 a potem wzrosły ponownie. O tym to właśnie napisałem po raz drugi i tą wypowiedź moją zresztą przytaczasz.
    Reasumując:
    1 wejscie po 90 groszy i sprzedaż po 2.35.
    2 wejscie po 1.14 i sprzedaż po 1.50.
    Powiem tak, sanitariuszu. Patrz na daty i porównuj to z wykresem.
    A tak to tylko psujesz mi renomę najlepszego analityka technicznego na forum Bankiera, nie mówiąc już o tym, że robisz z siebie głupca.
    Gdybym miał przyznać nagrodę głupola roku 2013, to bez wątpienia dostałbyś ją ty i tobie podobni. Naucz się czytać i nie wypisuj o mnie bzdetów.

CK
    Swoją drogą wypada abym zrobił analizę techniczną Sfinksa na dzień dzisiejszy, bo kurs pod wzgledem technicznym wykreślił bardzo piękną formację. Czy ktoś to z was widzi ?
    Nie zobaczycie dopóki nie kupicie sobie anteny satelitarnej do odbioru sygnału bezpośrednio z Księżyca. Większość z was to amatorzy pierwszej gildy i niech tak zostanie, przecież od kogoś te pieniądze muszę odbierać.
  • Re: ...Chodzik, gratulacje :-) i dy. maj do TWOREK : ) ........... Autor: ~sanitariusz-z-TWOREK [89.228.250.*]
    ty mnie uczysz czytać nie mo to ? buhahahaha
    Brawo misczu (z Tworek) od fal Elliota.
    To kolejny popis twoich wizjonerskich umiejętności - buhaha
    JAK PO SZNURKU : )
    ALLELUJA I DO PRZODU - buhahahaha

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-05-29 15:33
    ... Pogadamy o Sfinksie jeszcze w tym roku, jak notowania przekroczą poziom 3 zeta.

CK - Ostatnie słowo 2013 roku - gdzie te 3 zł ------SFINKS 3 zł
    Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*] 2014-05-22 17:50
    Rok mogłem pomylić, ale poziomu nie. Teraz jest na to szansa.
    ----------------------------------
    09 maja 2014 - cena 2,23 zł - CK napisał - UCIEKAJCIE i od tej chwili już tylko rosło.

Do tych co na ARCTICU
    Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*], 2014-05-09 22:36
  • Re: ...Chodzik, gratulacje :-) i dy. maj do TWOREK : ) ........... Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    Ty sanitariusz . Lecz się.
    Znowu przytaczasz moje zdanie, zresztą prawdziwe, które tu zacytuje

09 maja 2014 - cena 2,23 zł - CK napisał - UCIEKAJCIE ( a ty dodałeś ) i od tej chwili już tylko rosło.

I trzeba było uciekać, bo kurs doszedł do 2.30 max i zaczął spadać !
    A napisałem, że masz problem ze zrozumieniem prostego tekstu. A wystarczy popatrzeć na wykres. To zapewne przemęczenie pracą daje ci się we znaki. Uważaj, bo z sanitariusza staniesz sie pacjentem.
    Tak urosło piesa krew, że dzisiaj 1.39 !!! Bu cha cha cha.
    I na kogo ty się chłopcze porywasz. Do kogo ta gatka, przy tak mizernych umiejętnościach jakie posiadasz jeśli w ogóle masz jakiekolwiek pojęcie o AT
  • Re: ...Chodzik, gratulacje :-) i dy. maj do TWOREK : ) ........... Autor: ~sanitariusz-z-TWOREK [89.228.250.*]
    09 maja 2014 - cena 2,23 zł - CK napisał - UCIEKAJCIE i od tej chwili już TYLKO rosło.
    27 maja 2014 - cena 2,75zl, a obecnie ponad 3 zł !!!

Do tych co na ARCTICU
    Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*], 2014-05-09 22:36
    Szanowni Koledzy i koleżanki też.Mamy piątkowy późny wieczór. Właśnie skończyłem analizę GPW.Powiem wam szczerze, jak na spowiedzi. Uciekajcie, uciekajcie, uciekajcie !!!
    Tak jak pisałem kilka miesięcy temu, nie macie bladego pojęcia z jakim przyszło wam powalczyć niedźwiedziem. Jest brunatny ma ogromne pazury, nie wspominając o kłach.
    To największa bessa z jaką mieliście kiedykolwiek do czynienia. Kto chce przetrwać musi zostać jedynie na gotówce. Posiadacze akcji stracą wszystko, bo zanim rynek odbije, miną całe lata i wieki przeminą. Nie dotyczy to wyłącznie ARCTICA, ale wszystkich spółek, niezależnie od ich kondycji fundamentalnych.

https://www.bankier.pl/forum/temat_do-tych-co-na-arcticu,14799429.html

• CK - retendujesz na balwana roku 2014 - BRAWO Autor: ~UCIEKAJCIE [89.228.72.*]
    CK - pretendujesz na balwana roku 2014 - BRAWO

09 maja 2014 - cena 2,23 zł - CK napisał - UCIEKAJCIE. UCIEKAJCIE, UCIEKAJCIE, bo będzie 1,20 zł i od tej chwili już ... TYLKO rosło !

- 09 maja 2014 - cena 2,23 zł
    - 27 maja 2014 -- cena 2,75zl,
    - obecnie ponad prawie 4,50 zł - tj prawie 100% WZROSTU zł !!!

Z jakiej to AT korzystałeś? Z tej co na Netii? A może z tej co PKN Orlen, a może tej z Barlnka itp itd : )

• Re: CK - retendujesz na balwana roku 2014 - BRAWO Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    Bardzo sobie cenię ta nagrodę, stoi na poczytnym miejscu.
  • Re: CK - retendujesz na balwana roku 2014 - BRAWO Autor: ~Walduś [79.186.151.*]
    Ciekawy jestem czy również w tym roku przypadnie ci wygrana w tej kategorii :-)
  • Re: CK -p retendujesz na balwana roku 2014 - BRAWO Autor: ~brawisimo [81.190.129.*]
    CK - pretendujesz na balwana roku 2014 - BRAWO MISTRZU od AT : )
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~brawo [81.190.147.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~zen [46.186.56.*]
    Tea analizy CK warto by gdzieś zgłosić. Do jakiejś księgi TOTALNYCH ABSURDÓW.

• Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~ciocia [83.30.135.*]
    wwwwwwooow
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) W 2015 roku też otrzymał pierwszą nagrodę. Autor: ~brawo [81.190.152.*]
    W 2015 roku też otrzymał pierwszą nagrodę. Forum Tauron.

" Antywskaźnik Roku 2015 " - GRATULACJE dla kolorowego : ) 
    Autor: ~wiatr-balwan2015 [81.190.152.*]2015-12-14 14:32
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) W 2015 roku też otrzymał pierwszą nagrodę. Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.68.*]
    Trzy w jednym - do tego wspiera się klonami pisząc z innych komputerów.

1. - chodzik księżycowy pożegnał się w niesławie (wyśmiany i znienawidzony) i odszedł NA ZAWSZE na swojego bloga na którym NIKT nie zechciał z nim pisać, więc wrócił na forum Bankiera.

2. - kamerdyner-profesora NA ZAWSZE rejterował się z forum po tym jak na Hawe przy 0,40 zł zapowiedział koniec, a w kilka dni wybiło prawie 300% do góry, a cale forum wprost trzęsło się od śmiechu.

3. - kolorowy-wiatr - obecnie pod tym nowym nickiem szuka wolnych, nai.wnych słuchaczy ...
  • Re: Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~U5i [83.9.118.*]
    Up
[x]
SFINKS -3,18% 0,43 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.