Witam.
Chciałem poruszyć temat jacka_z_grochowa.
Może ktoś ma jakieś informacje na temat tego Pana, lub jakieś spostrzeżenia co do zamiarów co do AER?
Widać ma bardzo dużo do powiedzenia na kursie AER, co za tym idzie ma bardzo duże ilości akcji, ale po co to robi???
Rozumiem, zbieranie akcji przez dłuższy czas tak wygląda, zniechęcenie większości a potem mając większość FF można robić co się chce z kursem.
Trochę to będzie odgrzebywanie starego tematu, ale czy jacek_z_grochowa to Jacek Ładny???
A wiecie że Jacek Ładny w roku 1999 miał Stanowisko Wiceprezesa ds. Inwestycyjnych w MCI.
Zobaczcie sobie na notowania historyczne MCI jak zachowywał się kurs akcji przez pierwsze 2-3 lata notowań, ja widzę duże podobieństwo na wykresie, wtedy MCI wyceniane było na około 0,30
Dnia 2014-01-07 o godz. 11:33 ~Oli napisał(a):
> Jakąś dziwną legendę próbujecie wokół tej postaci stworzyć.
Witam Oli.
A myślisz że ten Pan nie ma dużo do powiedzenia na kursie AER?
Mało tego, nie tylko na kursie AER ale na innych spółkach również.
Gdzie są akcje AER? Drobnica ma? kto wystawiał na sprzedaż przez chwile bodajże 790 tys sztuk akcji AER, drobnica?
Dnia 2014-01-07 o godz. 13:14 ~Oli napisał(a):
> Dla mnie nie ma znaczenia kto ma te akcje. Liczy się
> spółka, jej działąnia i perspektywy.
Jasne, masz racje, tyle że ktoś cały czas kombinuje na kursie i nie pozwalał żeby rosło, ciągłe zbijanie to zniechęcenie nowych (drobnych) akcjonariuszy.
Może to trochę nie na temat ( a może jednak tak ) ciekawi mnie PÓŁNOCNA GRUPA KAPITAŁOWA SP. Z O.O., WARSZAWA