• mewa vs mostalexp Autor: ~Jan [31.1.218.*]
    ida leb w leb.hybabyba mial racje.
  • Re: mewa vs mostalexp Autor: ~zen [77.255.237.*]
    Szkoda tylko że to wszystko śmierdzi jednym wielkim przekrętem!!
  • Re: mewa vs mostalexp Autor: ~Hybybyby [46.215.11.*]
    ...to nie wąchaj , albo idź gdzie indziej, gdzie pachnie .....jak to zbieranie , to raczej normalne, ale jeśli to ma być podbitka pod ubranie , to jeszcze wiele sesji przed wami by tu przyciągnąć ludzi z zewnątrz, no ale takich podbitek nie robi się między dniami wolnymi w przerwie świątecznej hehe ...
  • Re: mewa vs mostalexp Autor: ~mx [37.60.26.*]
    to normalne że po tak dużych spadkach jest odbicie
  • Re: mewa vs mostalexp Autor: ~Hybybyb [46.215.11.*]
    ooo laptop się pojawił i znów straszy ....i tak od miesięcy ......tak tak normalne... podbitka i obrót w okresie miedzy świątecznym, gdzie nie ma ulicy ....
    ...hehehe, jakie ładne podparcie sprzedaży ...47 zlaceń na 10 gr, ...tylu akcjonariuszy mewy pozostało by sprzedać po 10 gr ....składkowa spółdzielniana podaż ....
  • Re: mewa vs mostalexp Autor: ~max [178.37.209.*]
    zobaczymy jak to się rozegra w najbliższych dniach, sporą stratę już wykazali więc może odbije ale jak nie przejdzie 10, 11gr ja bym nie łykał już blokują 1mln na 10gr więc... albo nie chcą żeby za szybko rosło albo nie ma rosnąć
    ...no w końcu bez ogródek i ściemy ......ale jeśli ma się odwrócić i teraz mają byc w jakimś terminie wzrosty i takie jest założenie, to spółdzielnia bez sentymentów będzie wyrywać sobie akcyjki i zabezpieczenie może pęknąć ....???!!!!
  • Re: mewa vs mostalexp Autor: ~Hybybyyb [46.215.11.*]
    ...poza tym wrażenie też ma takie być, ...zatrzymane wzrosty, koniec podbitki, więc czas oddawać ( po to , to przerzucanie na 9 gr ) , a tu może być skucha i zatrzymania może nie być .....no ale to już sobie tam spółdzielnia zadecyduje sama ....ale czy oni się nie boja, że to wszystko jest tak widoczne i to wszystko można sprawdzić ...poza tym ta kalka z mostkiem ....prymityw .....no ale pewnie jaka spółdzielnia takie ustawianie ...hehe
    ...hehe i znów na straszakach na sprzedaży ok 3 % wszystkich akcji , jak od tygodni, choć według niektórych w rynek poszło już całe 60 mln akcji , ba i to nawet kilku krotnie ...hehehe ....
  • Re: mewa vs mostalexp Autor: ~Hybybyy [46.215.11.*]
    max i kopytko z intakusa, dostali wytyczne ...zmiana trendu i zachęcanie do kupna po przebiciu 11, 13 gr, a teraz nie brać, teraz sprzedawać ....hehehe cienizna ....
  • Re: mewa vs mostalexp Autor: ~max [178.37.209.*]
    na 0,8 kurs też zablokowany a ktoś ciągle utrzymuje kilka akcji na 0,9 widać że dzisiaj ma zakończyć się sesja na 9gr, ale podbijanie po 1gr to do nich nie podobne ja i tak czekam z zakupami za dużo już tutaj straciłem
    ...hehehe tak czy srak, wasze śmieszne spółdzielniane ustawki , dla przedszkola ...heheh. powtórze ,...jeśli nie ma przekrętu, mewa powinna kosztować 5 -6 zł ....i tyle ...piszcie co chcecie .....
  • Re: mewa vs mostalexp Autor: ~mx [37.60.26.*]
    dziś po godz.15 wysyp akcji na mewie i msx
    czas na realizację zysków
    ...dziękujemy za informację, jesteś wspaniały, no nie wiem jak ci dziękować, co ja bym bez ciebie zrobił ...wiesz chętnie bym ci się wypiął, ale ta odległość eh ......
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,06 2016-06-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.