A niby czemu to mewa ma upaść a msx zostać przy życiu? może na odwrót? Nikt powtarzam nikt nie ma pojecia co ta spółdzielnia przekrętów robi i która spółka przetrwa a może obie albo żadna? Zostaje nam tylko czekać i liczyć że mewa i msx nie będą ze sobą powiązane ale na to raczej nie ma co liczyć niestety. Czekamy, na mewie niedługo przełomowe info tylko obawiam się że będzie złe a wtedy koniec. A przełożenie terminu spłaty obligacji będzie bardzo złym infem tzn. dalej chcą ludzi w balona robić i nic więcej kłamią w sprawie nowej strategi to i mogą kłamać w sprawie obligacji wkońcu to banda złodziei i oszustów!!!
...wpłynie, wpłynie, prędzej czy później, ...takie przewały patentowicza....heheh, a może coś o tym wiesz ????, czy tylko takie życzenia końcoworoczne ???!!!!
osobiście też obstawiam że przełożą termin spłaty, ale nawet jakby cud się zdarzył i wywiązali by się z umowy ( :))) ) to takie info nie wpłynie na kurs, już były niby szumne zapowiedzi i kurs ani drgną, spółdzielnia sama zadecyduje kiedy kurs pójdzie do góry o ile w ogóle mają to w planach bo moim zdaniem chcą złamać tych co papier toaletowy mają na dużo wyższych poziomach żeby oddali ze stratą po taniości, zrobią nadzieję podbiciem i znowu sru.... itd. można się długo bawić aż do konkretów ze strony gpw w sprawie groszówek, ale wtedy zrobią resplit na poziomie 2gr i akcje będą po 2zł i tu zabawa zaczyna się on nowa tylko na wyższym poziomie - a oczywiście strategii żadnej nie będzie tylko robienie nadzieji następnym studentom bo tylko tacy wchodzą w to łajno, sam się dałem w to wmanewrować ale straty na szczęście odrabiam gdzie indziej...
...hehehe, najfajniejszy u naganiaczy jest jeden schemat, ....mają spółkę, mają same straty i już nie wierzą w nią ale odradzają kupno ...hehehe, wyżal się komuś na mieście .....od miesięcy ....hehehe.....komu to piszesz ???!!!!!
....hehe, matoł siedzi tu od miesięcy i od miesięcy jest wmanewrowany i poleca sprzedaż ...jak to nazwać ????.....debilizm ......albo może celowa manipulacja za drobne na piwo ...hehehe
...hahah, adaś zx zaleca sprzedaż od miesiecy ....taki już twój los naganiacza na intakusie, na mewie, Mostostalu i na calatrawie, a ja pisze o faktach, a co z tym zrobi zdziesiatkowana tu ulica to jej interes ,.....mam to w du....e czy ktoś to kupi czy nie w przeciwieństwie do was, gdzie makabrycznie i panicznie zależy wam, zgodnie z zaleceniami przywódcy spółdzielni, by TO sprzedawać najlepiej hurtem ...hehehe
Hybybyby no ale taka jest prawda przeglądnąłem archiwum wpisów i ciągle wypisujesz że urośnie do xxzł a to ciągle leci na łeb, więc jak to jest z tobą, piszesz że demaskujesz spółdzielnie ale sam zachowujesz się jak spółdzielca, tak naprawdę nikt tu nie wie jak ten kurs się zachowa bo równie dobrze może być bankrut jak i mega wzrost (chociaż spółka fundamenty dawno ma już zakopane... na pewno zaraz napiszesz że jestem ze spółdzielni, pisałeś że przedstawisz dowody kto i kiedy robił zakupy ale nadal w tym temacie cisza...
...hehe, no widzisz chłopie, jak jesteś na bieżąco, to był krótki wpis i krótki temat, już ciężki do odszukania, a ty się doskonale orientujesz, choć spółka według ciebie to śmieć , bez fundamentów ( a jaka ma być skoro patentowicz ją przejmuje ), od miesięcy tylko straszysz, no to chyba niebezinteresownie, naprawdę mam piękny materiał, wiem prawie dokładnie , kto i skad, no ale przyznasz, że pisanie tego na forum byłoby błędem , ...poza tym tego jest tyle, że nie mam zamiaru tracić czasu, te informacje są zbyt cenne, ...a z jakiej to ja niby mam być spółdzielni , wkurza po prostu bezkarność i arogancja ludzi sterujących kursem i wciągających w straty osoby mniej zorientowane i to na giełdzie która powinna być czysta i przejrzysta, takie działanie sprawia właśnie , że na giełdzie mamy do czynienia ze śmieciami i to dla kwot po prostu śmiesznych ....pisze jak jest ,...a czy to ktoś wykorzysta, to mi naprawdę rybka, no ja wiem co robić !!!!!! i tyle ...powodzenia w ustawianiu i spekulacjach ....
Ciekawe co z obligacjami bo wyglada to tak ze cypruchy objely akcje za wyemitowane obligacje.Akcje maja a za obligi nie zaplacili wiec albo nie zaplaca i zarobia sprzedajac akcje a mewka bedzie kaput tylko zeby wysypac tyle akcji to wiadomo trzeba podbic bo sypanko teraz bez sensu.Opcja druga to przesuna splate zeby najpierw podbic wysoko i zarobic na obligacje no i opcja trzecia ze zaplaca w terminie.
...hehe, bardzo dobrze adsiu, niech wysypia kolejne 50 % heheh, tym bardziej w tej cenie ....tylko czemu cały czas do tej pory stało na sprzedaży do wideł tylko 3 % wszystkich akcji...hehehe może nie chcą żeby inni kupili zbyt dużo , ???? ale czemu przecież to taki gniot ....heheh.... do tej pory przewalone w 1,5 miesiąca 150 mln akcji czyli ponad 150 % wszystkich , kapitalizacja całej spółki 6,5 mln, za zakład zaproponowali 15 mln, z obligacji 62,5 mln ....heheh....wywalać wywalać Cypr, tylko Cypr, Adasiu namawiaj tych z Cypru, może cię nie słysza ..hehe
Dnia 2013-12-29 o godz. 16:09 ~zx napisał(a):
> nie jesteś w temacie. ponad 50% akcji z emisji już dawno
> wysypali nie robiąc podbitek.
Nawet na 500k nie ma chetnych a ty tu pierdzielisz ze 30 mln wysypali.dobre