• Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~fiolek [37.30.60.*]
    patrz zmiana akcjonariatu....
    Zaleńska Marta = Jabłoński Artur po 10% akcji
    a te 10 baniek sprzedal Szytko Maciej.....

czyli co? mewa oglasza bankructwo a MSX istnieje?

https://www.bankier.pl/inwestowanie/spolki/MOSTALEXP/akcje.html
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~zen [77.255.237.*]
    A niby czemu to mewa ma upaść a msx zostać przy życiu? może na odwrót? Nikt powtarzam nikt nie ma pojecia co ta spółdzielnia przekrętów robi i która spółka przetrwa a może obie albo żadna? Zostaje nam tylko czekać i liczyć że mewa i msx nie będą ze sobą powiązane ale na to raczej nie ma co liczyć niestety. Czekamy, na mewie niedługo przełomowe info tylko obawiam się że będzie złe a wtedy koniec. A przełożenie terminu spłaty obligacji będzie bardzo złym infem tzn. dalej chcą ludzi w balona robić i nic więcej kłamią w sprawie nowej strategi to i mogą kłamać w sprawie obligacji wkońcu to banda złodziei i oszustów!!!
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~SKS-SB [5.174.47.*]
    ALE PIE... GŁUPOTY, TE OBLIGACJE TO KROPLA W MEWIE NIC TU NIE WPŁYNIE NA ÓRS INFO O OBLIGACJACH ZAKŁAD ?
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~Hybybyby [77.113.47.*]
    ...wpłynie, wpłynie, prędzej czy później, ...takie przewały patentowicza....heheh, a może coś o tym wiesz ????, czy tylko takie życzenia końcoworoczne ???!!!!
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~max [159.205.107.*]
    osobiście też obstawiam że przełożą termin spłaty, ale nawet jakby cud się zdarzył i wywiązali by się z umowy ( :))) ) to takie info nie wpłynie na kurs, już były niby szumne zapowiedzi i kurs ani drgną, spółdzielnia sama zadecyduje kiedy kurs pójdzie do góry o ile w ogóle mają to w planach bo moim zdaniem chcą złamać tych co papier toaletowy mają na dużo wyższych poziomach żeby oddali ze stratą po taniości, zrobią nadzieję podbiciem i znowu sru.... itd. można się długo bawić aż do konkretów ze strony gpw w sprawie groszówek, ale wtedy zrobią resplit na poziomie 2gr i akcje będą po 2zł i tu zabawa zaczyna się on nowa tylko na wyższym poziomie - a oczywiście strategii żadnej nie będzie tylko robienie nadzieji następnym studentom bo tylko tacy wchodzą w to łajno, sam się dałem w to wmanewrować ale straty na szczęście odrabiam gdzie indziej...
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~Hybybyby [77.113.47.*]
    ...hehehe, najfajniejszy u naganiaczy jest jeden schemat, ....mają spółkę, mają same straty i już nie wierzą w nią ale odradzają kupno ...hehehe, wyżal się komuś na mieście .....od miesięcy ....hehehe.....komu to piszesz ???!!!!!
    ....hehe, matoł siedzi tu od miesięcy i od miesięcy jest wmanewrowany i poleca sprzedaż ...jak to nazwać ????.....debilizm ......albo może celowa manipulacja za drobne na piwo ...hehehe
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~max [178.37.209.*]
    czyli rozumiem że zalecasz kupno
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~zx [82.145.222.*]
    od 30gr. zaleca kupno. hehe
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~Hybybyb [5.60.86.*]
    ...hahah, adaś zx zaleca sprzedaż od miesiecy ....taki już twój los naganiacza na intakusie, na mewie, Mostostalu i na calatrawie, a ja pisze o faktach, a co z tym zrobi zdziesiatkowana tu ulica to jej interes ,.....mam to w du....e czy ktoś to kupi czy nie w przeciwieństwie do was, gdzie makabrycznie i panicznie zależy wam, zgodnie z zaleceniami przywódcy spółdzielni, by TO sprzedawać najlepiej hurtem ...hehehe
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~max [178.37.209.*]
    Hybybyby no ale taka jest prawda przeglądnąłem archiwum wpisów i ciągle wypisujesz że urośnie do xxzł a to ciągle leci na łeb, więc jak to jest z tobą, piszesz że demaskujesz spółdzielnie ale sam zachowujesz się jak spółdzielca, tak naprawdę nikt tu nie wie jak ten kurs się zachowa bo równie dobrze może być bankrut jak i mega wzrost (chociaż spółka fundamenty dawno ma już zakopane... na pewno zaraz napiszesz że jestem ze spółdzielni, pisałeś że przedstawisz dowody kto i kiedy robił zakupy ale nadal w tym temacie cisza...
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~Hybybyby [5.60.86.*]
    ...hehe, no widzisz chłopie, jak jesteś na bieżąco, to był krótki wpis i krótki temat, już ciężki do odszukania, a ty się doskonale orientujesz, choć spółka według ciebie to śmieć , bez fundamentów ( a jaka ma być skoro patentowicz ją przejmuje ), od miesięcy tylko straszysz, no to chyba niebezinteresownie, naprawdę mam piękny materiał, wiem prawie dokładnie , kto i skad, no ale przyznasz, że pisanie tego na forum byłoby błędem , ...poza tym tego jest tyle, że nie mam zamiaru tracić czasu, te informacje są zbyt cenne, ...a z jakiej to ja niby mam być spółdzielni , wkurza po prostu bezkarność i arogancja ludzi sterujących kursem i wciągających w straty osoby mniej zorientowane i to na giełdzie która powinna być czysta i przejrzysta, takie działanie sprawia właśnie , że na giełdzie mamy do czynienia ze śmieciami i to dla kwot po prostu śmiesznych ....pisze jak jest ,...a czy to ktoś wykorzysta, to mi naprawdę rybka, no ja wiem co robić !!!!!! i tyle ...powodzenia w ustawianiu i spekulacjach ....
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~Jan [77.113.16.*]
    Ciekawe co z obligacjami bo wyglada to tak ze cypruchy objely akcje za wyemitowane obligacje.Akcje maja a za obligi nie zaplacili wiec albo nie zaplaca i zarobia sprzedajac akcje a mewka bedzie kaput tylko zeby wysypac tyle akcji to wiadomo trzeba podbic bo sypanko teraz bez sensu.Opcja druga to przesuna splate zeby najpierw podbic wysoko i zarobic na obligacje no i opcja trzecia ze zaplaca w terminie.
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~SB-SKS [77.113.56.*]
    A TU POLECĄ ZE SPRZEDAJĄCYMI W CHU.... I ZROBIĄ MYK TAKI; OGŁSZĄ PRZESUNIĘCIE WYKUPU I ZACZNĄ KÓRS MAKSYMALNIE PODBIJAĆ ,I TAK WŁWŚNIE BĘDZIE
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~zx [82.145.220.*]
    nie jesteś w temacie. ponad 50% akcji z emisji już dawno wysypali nie robiąc podbitek.
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~Hybybyby [46.169.69.*]
    ...hehe, bardzo dobrze adsiu, niech wysypia kolejne 50 % heheh, tym bardziej w tej cenie ....tylko czemu cały czas do tej pory stało na sprzedaży do wideł tylko 3 % wszystkich akcji...hehehe może nie chcą żeby inni kupili zbyt dużo , ???? ale czemu przecież to taki gniot ....heheh.... do tej pory przewalone w 1,5 miesiąca 150 mln akcji czyli ponad 150 % wszystkich , kapitalizacja całej spółki 6,5 mln, za zakład zaproponowali 15 mln, z obligacji 62,5 mln ....heheh....wywalać wywalać Cypr, tylko Cypr, Adasiu namawiaj tych z Cypru, może cię nie słysza ..hehe
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~Jan [77.113.16.*]
    Dnia 2013-12-29 o godz. 16:09 ~zx napisał(a):
    > nie jesteś w temacie. ponad 50% akcji z emisji już dawno
    > wysypali nie robiąc podbitek.
    Nawet na 500k nie ma chetnych a ty tu pierdzielisz ze 30 mln wysypali.dobre
  • Re: Jablonski nie wychodzi tylko dokupuje !!!!!!....patrz link Autor: ~zx [82.145.220.*]
    wystarczy troszeczke poszperać. www.bankier.pl/wiadomosc/MEWA-Zawiadomienie-o-zmianie-udzialu-w-ogolnej-liczbie-glosow-w-spolce-Mewa-S-A-2969154.html
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.