• do Wojtka Autor: ~tak to widzę [188.47.147.*]
    chłopie ratuj resztkę kapitału!

polubiłem Cie na forum i daj sobie spokój z ta spólką!
    jest kilkaset innych!

pomyśl ile straciłeś !
    Malinowy to przy nich pikuś!
  • Re: do Wojtka Autor: ~sylwuś [83.21.178.*]
    ktos nie tak dawno wysiadl z pociagu i oddal 26 kola
  • Re: do Wojtka Autor: ~zzz [178.235.173.*]
    Przy tej cenie sprzedać.....szok
    To już lepiej wole zostać do ostatniego tchnienia..., w co bardzo wątpię.
    pozdr
  • Re: do Wojtka Autor: ~akcjonariusz [77.253.159.*]
    Na podstawie czego wnioskujecie że trzeba uciekać? Ja zostaję na pokładzie a każdy zrobi co zechce.
  • Re: do Wojtka Autor: ~sylwuś [83.21.178.*]
    ja mam 100k a na waciki mam - zostaje na pokladzie do konca
  • Re: do Wojtka Autor: ~wojtek [31.174.230.*]
    Dzięki,,,ale widziałem że patro wrócił do łask:), a tak poważnie-zostaje na łajbie do końca ,,znam smak zdejmowania spółek na giełdzie ,doświadczyłem tego na pronoxie,habecie i bomi,,,straty ogromne,,,tak po krótce :na prawie wszystkich ukraińskich spółkach był przekręt,,wykresy prawie identyczne,,i zlecenia jak się cofniesz do archiwum podobne i podobnie te spółki zjeżdżały w otchłań,ukraina stała do niedawna na skraju bankructwa ,15 miliardów dolarów to kupa szmalu na ożywienie gospodarki,,i teraz od nowego roku wiele się wyjaśni--gdzie pójdą środki?!przemysł maszynowy i chemiczny ma dostać najwięcej,,,może już jest po ptakach i z góry mieli założony plan,,,ale to wschód a tam wsz rządzi się swoimi prawami i przełom może być w najmniej oczekiwanym momencie,,,zmartwiłbym się dzisiaj jakbym zobaczył wartość obrotu na weście 2 miliony i kurs 20 groszy,,,tu nie ma kto sypać,,a małymi kwotami można tworzyć iluzje,,,przedostatni raport fatalny i też niby sypali,,obroty były jak na dobrym warzywniakuw warszawie,,masz kwotę 100 tys pojechałbyś do swojego maklera i mieszałbyś tak jak oni dzień w dzień -przerzucając ,,pewnie,że niepokojące są roszczenia banków !!!pozdrawiam
  • Re: do Wojtka Autor: ~alik [83.27.199.*]
    To ewidentny atak na spółkę. Bez względu na podłoże polityczne/ekonomiczne źle to wygląda. Mniejszymi kwotami już uwalano spółki. Pocieszać można się już tylko detalami gramatycznymi. Skoro firma "negocjuje" to pytanie brzmi - od jak dawna. To że firma podała te komunikaty teraz nie oznacza, że wnioski wpłynęły w tych dniach. Jeśli ktoś kojarzy jakieś wcześniejsze komunikaty w tych sprawach to chętnie poczytam.
  • Re: do Wojtka Autor: ~obcy [95.49.53.*]
    Doradcy inwestycyjni przestańcie mącić ,
    są wolne etaty w MF zapraszamy warunek
    ukończone gimnazjum...
  • Re: do Wojtka Autor: ~west [83.4.7.*]
    tutaj są pokręceni,
    ale to nic w
    porównaniu z Parkietem,
    tam są dopiero porąbańcy .
    Jeden mądrzejszy od trzeciego
    drugi od czwartego a
    piąty od pierwszego.