Nie naganiaj tylko kupuj. Przeciez to perla i taka tania.
Czy fundy mysla tak samo jak leszcze? Odpowiedz NIE !!! Dlaczego, bo wiedza, ze ta spolka zacznie przynosic zyski i dywudende za pare ladnych lat. A kapitalem trzeba obracac. Z reszta mga kupic po 1 zl, wiec can 2 zl to dla nich okazja do realizacji zyskow.
MACD -- sprzedaj
CCI -- sprzedaj
tygodniowy CCI również sprzedaj , a MACD jeszcz jedna taka sesja i również pokarze sygnał odwrotu . Obroty jak na sesje pomiędzy świąteczną całkiem duże . Sprzedający fund dalej obdarowuje ,, cennym walorkiem " każde większe zlecenie , by następnie stówką akcji podbić kurs. Rocco zaklinacz bliski spadków i znawca wpisów z forum już wieści bliskość dna - oby miał racje , bo w przeciwnym razie kleksy w majtach jak nic będą
RSI kupuj
MACD kupuj
FI kupuj
Krzywe kroczące:mocne kupuj
widze kolejny drug się znalazł zaklinający spadki :p
jakby co ja już kupiłem, a wy dalej szczekajcie...
Leszcze biora wszystko w ciemno, bez zadnych analiz. Nawet na AT nie znaja sie. No coz taka juz ich rola. Musza oddac swoj kapital. Kupia drozej sprzedadza taniej. Bez nich NC bylby bardzo smutny. A tak mamy ubaw po pachy i cos wpadnie do kieszeni.
Wiec drogie leszcze kupujcie te perle !!! Goraco polecam. Tylko nie plakac mi pozniej, ze fundy was wyd...
widocznie inne. ja kupiłem :-)
Małooo.
Tak poza tym aby wejść na GPW potrzeba kapitalizacji 50mln, a jest ok 6.
Aport nie jest mozliwy - za gotówkę jedynie i to max 4 mln akcji, co i tak daje jeszcze dużo miejsca, jeśli chcą wejść na GPW.
Drug to ja również 40 , 26 in + . zerknij na wykres cctools i alda - muły totalne ale może coś z tego będzie . A tutaj jak pisze Drug pazerny fund wali na siłę i Rocco nie obrażaj się i nie pluj w nas tylko zerknij co się dzieje . Ja nie twierdzę ,że spółka nie ma przyszłości i jest be . Ale na tą chwilę szkoda czasu , niech się wysypią , uspokoi się to można pomyśleć teraz tylko obserwacja