• Info Autor: ~Michał [89.72.92.*]
    Co to oznacza, czy dlatego spada od jakiegoś czasu?
  • Re: Info Autor: ~wojtek [5.173.187.*]
    przeczytaj ostatnie dwa infa z westy-będziesz miał odpowiedź,,,
  • Re: Info Autor: ~Michał [89.72.92.*]
    tylko nie wiem o co chodzi
  • Re: Info Autor: ~wojtek [5.173.187.*]
    Zarząd WESTA ISIC s.a. ("spółka") informuje, że ukraiński bank ("Bank 2") złożony wniosek na ukraiński Sąd odzyskac równowartość 14 mln USD z JSC WESTA-DNEPR (spółki zależnej od spółki).
  • Re: Info Autor: ~obcy [88.199.6.*]
    Ktoś sobie tanio kupił ---
    ktoś spanikował.
    życie.
  • Re: Info Autor: ~Michał [89.72.92.*]
    ale skoro Bank chce odzyskać kasę, a Westa kasy nie ma na spłatę to chyba jest to problem i mega złe info więc pewnie dlatego leci... czy tak ?
  • Re: Info Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Niezapłacona rata w banku na czas, nie jest równoznaczne z tym, że spółka nie ma pieniędzy na jej spłatę.
    Takie informacje dość często mają odnieść zamierzony skutek w akcjonariacie mniejszościowym, bo większościowi dokładnie wiedzą co jest grane.
    Ile to razy podobne patenty były ćwiczone na bananie.
    Czy tym razem bedzie podobnie, niestety drobni dowiedzą się na samym końcu.
    I warto jeszcze wspomnieć, że na wschodzie, takie praktyki są bardziej prawdopodobne niż na zachodzie.
  • Re: Info Autor: ~tak to widzę [188.47.147.*]
    patrzcie na SGR jak pisałem odbicie było !
    i co dalej piach! narazie tak wygląda:(

tak samo WES odbicie będzie jakie trudno określić jak narazie to straszna kich ale myślę że 0,36-0,38 do max. 0,48-0,50 jeśli łajzy będą się trzymać kresek!

pozdr.... akcjonariat:) !
  • Re: Info Autor: ~kar [89.73.93.*]
    WESTA ISIC SA Sale of CNVSIF Fingreenfinans shares
    UNI - EN REPORT 54/2013

Podstawa prawna: Inne uregulowania

The Board of Directors of WESTA ISIC S.A. (the "Company") informs, that several agreements were signed for the sale of the Company's shares of CNVSIF "Fingreenfinans". According to the management estimates, the transaction will not have a material effect on the Company's operations.

Deal value and other commercial details remain undisclosed until the transaction completion and finalization of settlements.

Legal grounds: Article 56.1 in connection with article 56.6 of the Act of 29 July 2005 on the public offering, conditions governing the introduction of financial instruments to organised trading system and on public companies.

to mi przetlumaczcie prosze a ztym WBK to prawda info na gpwinfo pozdro
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.