Cena z debiutu i to co działo się póxniej to oczywisty przekręt. Nie zmienia to jednak faktu, że przy obecnej cenie i wynikach jakie generuje spółka, potencjał wzrostowy jest duży. Zresztą dlatego brałem po 9 i 10 i nie zamierzam jeszcze oddawać.
Dwa lata czekania i...chyba coś się w końcu ruszy.
Pożyjemy zobaczymy.Podstawy do wzrostu są...ale jak
to z Balticonem bywa nic do przewidzenia.Branża się rozwija
małe ff,i czas najwyższy na powrót do ceny z debiutu:)
Pozdrawiam...
Hej,dyrektor,to ile zebrałeś:D
Komuś wyraźnie nie pasi że tak bujnęło:(
Cóż...dwa lata czekam to sobie jeszcze poczekam
tym bardziej że jest po co.Duże zmiany się szykują
i jak widać gołym okiem firma się rozwija i jest już
potentatem w branży kontenerowej w Polsce:)
Myślę że tutaj będzie zarobek.
Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam
to biedaki wywalają,a grubas zbiera pod info jeszcze z ukrytego.
fakt że to nie obroty jak na głównym ale wzrastają,odstawiam że jeszcze potrwa to podbieranie jakiś czas byle zebrać jak najwięcej.
gdyby to był max wzrostu to zarząd który się obdarował setkami tysiąców akcji po 10gr już by cosik wywalił z 80,90% zyskiem a tu wręcz odwrotnie,więc trzymajmy się ramy .
FF to ledwo 8,52%,więc za dużo to tu nie pozbierają,
tym bardziej że nie widać tu sypania a jedynie przewalanie
dla strachu.
Tak szczerze to zeby zaczęły sie prawdziwy wzrosty potrzebny
jest animator i lekki wysyp.
Troszkę dobrałem po 0,19 dzisiaj,na więcej nie mam:(
Też tak myślałem ale teraz wygląda to tak jakby ktoś nie miał ochoty czekać na korektę tylko zbierał stopień po stopniu.
Wielkiej ilości przy tej cenie już raczej nie uda się zebrać ... jeśli zbierający coś sprzeda teraz to cena spadnie ale jak planuje kupować to niestety nie da rady bez podnoszenie dalej poprzeczki.
Dla mnie jeszcze nie czas na sprzedaż. Poczekam na kilka fajnych informacji i kolejne miesiące wzrastających obrotów.
Zbiorą ile się da po 19 i 20 i wskoczymy na wyższy poziom. Jeśli potrwa to do piątku i będzie jeszcze chętny żeby trochę oddać to uśrednię w górę za kilkanaście k.
Myślę, że tutaj będziemy walczyć z oporem na 26 gr. i 30 gr. Jak się uda przebić 30 gr. droga w okolice 40-60 gr. będzie otwarta!!! Potencjał wzrostowy jest spory.
mocno mi sie wydaje ze do konca kwartalu to spokojnie do 50gr dobrniemy, wiadomo ze jak spoldzielnie zwietrza interes to pobujaja kursem, ale do celu dobrniemy i to szybko
Może nazwiecie mnie forumowym IDIOTOM ale ja naprawdę wierzę że Balticon
da zarobić.Jestem przekonany że to co teraz robią,już daje o w niedalekiej przyszłości da jeszcze więcej wymiernych efektów,które będą miały ogromny wpływ na przyszłość spółki:)
Dlatego to co mam trzymam i korwa nie oddam:)
Pozdrawiam
To JEST WŁAŚNIE BALTCON...kiła i rzeżączka...i morze cos jeszcze
(z naciskiem na morze)...kiła i rzeżączka !
w tym syfie zawsze macza palce jakaś niemyta łajza:D
dzisiaj okazja do zakupu...,mamy jeszcze asa w rekawie w postaci nowych perspektyw zwiazanych z zakupem stoczni gdanskiej przez Norwegow, takze tu bedzie sie dzialo, ale teraz juz tylko in plus:)