• kiedy ruszamy do góry Autor: ~tadzik [95.49.60.*]
    z tym marnym kursem, Wiesiek jak tam cena skrobi? spada czy rośnie?
    Wesołych Świat
  • Re: kiedy ruszamy do góry Autor: ~jar [94.72.106.*]
    Kurs powoli odboja sie od dna ..na tle innych spółek pepees przyniósł duze straty w 2013 roku...a wiec teraz czas na tego typu spółki ktore jednoczesnie maja poprawic wyniki .cierpliwisci...
  • Re: kiedy ruszamy do góry Autor: ~ktoś [95.49.59.*]
    Wiesiek nie chce cię dzielić wiedzą.
  • Re: kiedy ruszamy do góry Autor: ~tasman [217.153.123.*]
    dziś +6% :)
  • Re: kiedy ruszamy do góry Autor: ~hel [83.9.24.*]
    nie bądź śmieszny tu czekają doły według mnie
    mało skrobi ,według wcześniejszych postów można się domyślać że gdzieś w granicach 15-16tyś . Bronisław domyślam się że gdzieś w granicach 2 tyś skrobi i zakupy dają gdzieś około20 tyś po cenie 2.8 łatwo policzyć .Są to założenia nić pewnego. Ale myślę że temu panu podziękujemy za zarządzanie. RN powinna to dawno zrobić nie wiem na co czeka? Zastrzegam że to są domysły ale pewnie coś w tym jest.
  • Re: kiedy ruszamy do góry Autor: ~ziemianin [95.49.85.*]
    bardzo dobrze prognozujesz, moja prognoza to skup ziemniaka wykonany w granicach 50 % zakładanego planu,skrobiowość ok 19 %,Zarząd tej firmy to dno ,Trzemeszno pracowało do Świąt Bożego Narodzenia plan przekroczony ,a rolnicy otrzymali wyższe ceny niż w Pepessie.
    Sytuacja na ten sezon może być jeszcze gorsza ,bardzo niekorzystna umowa dla plantatorów ,oraz kosmiczne ceny sadzeniaka,Ziemniak skrobiowy wypiera kukurydza .
  • Re: kiedy ruszamy do góry Autor: ~barnaba [77.252.181.*]
    może trzemeszno złożyło by oferte kupna pepeesu?
[x]
PEPEES 1,40% 0,87 2026-05-07 10:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.