• Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~Rocco [83.23.183.*]
    17-18 grudnia zeszli sprzedali prawie 100k, 19-20 obrot bylo ponad 170 k wiec podejrzewam ze juz sie wysypali co mieli...moim zdaniem info super
    baba z wozu, koniom lzej

https://www.bankier.pl/wiadomosc/POLFA-SA-Zawiadomienie-Akcjonariusza-o-zmniejszeniu-udzialu-w-ogolnej-liczbie-glosow-w-Polfa-S-A-ponizej-5-3022925.html
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~monthy [193.200.47.*]
    chcyba jeszcze nie ale spolka juz nie powinna mocno spasc
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~Rocco [83.23.183.*]
    powinnismy isc w gore, pozytwnie ze mamy miekkie paly poza burta
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~taki sobie [178.43.42.*]
    pomyślcie gdzie mógłby teraz być kurs gdyby Diamond nie walił akcjami,pomyślcie gdzie będzie kurs jak dadzą sobie spokój z wyprzedażą,to i tak na podziw,że przy tej płynności jeszcze mamy te 2,27 pomimo takiej podaży.Niema tego złego co by na dobre nie wyszło,pozbyliśmy się przy okazji paru rasowych leszczy takich jak żałosny DRUG ,który tak naprawdę boi sę ,że pociąg odjedzie bez niego i wyłazi z portek żeby przekonać wszystkich do pozbycia się akcji.Prawdziwy inwestor nie tracił by czasu na forach spółki ,gdzie według niego nie ma potencjału wzrostu
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~spekulant 1973 [79.191.120.*]
    Ale ta "baba " jeszcze jest na wozie i może sypać
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~vvv [195.72.148.*]
    Te 130 tysięcy co ma do sprzedaży i sprzedaje fundusz może was trochę zdołować . Dolicz sobie do tego wszystkich tych którzy oddadzą ze stratą , a tacy napewno się pojawią jak kurs ciut zleci lub na papierze w pewnym momencie zrobi sie marazm , bo chetnych będzie coraz mniej . Poza tym wykres z wskaźnikami -- jak nie odbije po świętach to nie ma zmiłuj 2 potem do ok. 1,3 . I proszę nie piszcie kto ma odmienne zdanie ,że jest leszczem i wszystkie te ,,ciepłe " słowa które pojawiają się w postach.
    Spólka musi się trochę oddać co urosła lub ja kto woli przejść korektę , a przyznajecie że 395 % w niespełna dwa tygodnie to imponujący wynik ( tyle pokazało się najwięcej na moich akcjach które kupowałem średnio po 0,8 ponad 7k ) Oczywiście większość oddałem z podziękowaniem w granicach 3,4 -5 . Zostawiłem sentymentalny mikroskopijny pakiet co może spaść do grosza i jeszcz będę in + . Byłbym skłonny przyznać racje koledzie którego tak nie lubicie , a pisze o spadku i korekcie ,a może przetestują nawet ostatnie dno. No ale to takie moje zdanie nie musicie się z nim zgadzać , czas i wykres dają nam odpowiedz
    WESOŁYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~Rocco [83.20.131.*]
    haha, brane ponizej 1 i oczywiscie wszystko oddane powyzje 3...co za mitoman kolejny

dali ze wysypali sie od 17-18 ponizej 5% i zostalo im ca. 130k, jakbys nie zauwazyl a pewnie zauwazyles i znowu grasz na nerwach co niektorych 19-20 obrot byl ponad 170 k bodajze...
    wiec moim zdaniem wszystko zostalo juz wysypane i tyle...a ty i tobie podobni dorabiajcie sobie znowu teorie i knujcie co by odkupic po 70 gr i sprzedac po 4-5 albo osry 10-15...co za cepy!
    wesolych swiat
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~Jacek 43 [178.43.55.*]
    Rocco nie przejmuj się pitoleniem pseudoanalityków ,którzy dokładnie njiby zbierają akcje na samym dnie i wywalają prawie na szczytach,bo oni tylko tak piszą aby pokazać się ze strony wspaniałych inwestorów i w ten sposób chcą uwiarygodnić swoje dalsze prognozy ,prawda jest taka ,że wcale nie musi być żadnego podwójnego dna zwłaszcza przy tej płynności złe komunikaty mają już coraz mniejszy wpływ na kurs akcji i to jest najważniejsze, za to wystarczy jeden dobry komunikat by kurs z łatością przebił 3-4 złote, a wtedy Drugopodobni znikną na zawsze z forum lub kupią na górce i bę dą zachwalać spółkę pod innymi nickami .Jestem od 15 lat na szambie zwanym GPW pamiętam czasy pierwszych supergwiazd jak Skotan,Gant,Capital i wielu innych które dały stopy zwrotu kilkudziesięciokrotne,lecz mało udzielam sie na forach,bo szkoda mi na to czasu,a już na pewno nie sugeruję się wpisami samarytanów.
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~Drug [79.97.137.*]
    Glupich nie sieja sami sie rodza. Nie kazdemu Bozia dala rozum.
    Dzieki takim kreci sie gielda. To zwykli dawcy kapitalu. :-)

Sredni zysk operacyjny spolek farmaceutycznych to 1% przychodow. Ile musi miec przychodu Polfa, aby zarobic 1 milion (bez sztuczek ze sprzedaza aktywow) ?
    Malo relane !!! Moze za pare ladnych lat.

A tym czasem drukarnia juz w pogotowiu !!!! I to dla wybranych, po 1 zl.

Trzeba spokojnie ustawic sie na 1 zl i czekac. Samo wpadnie :-)

Zycze Wesolych Swiat Rozsadnym Inwestorom, ktorzy nie wierza w Sw Mikolaja.

• Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~spekulant 1973 [79.191.45.*]
    A gdzieś tutaj pisałeś że nie będziesz już pisał widać jaki jesteś wiarygodny panie Drug
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~krk [87.101.35.*]
    Rocco - podaj poprzez Bankiera adres email - prześlę Ci wyciąg z rachunku DM - również udało mi się kupić ponad 3k po 082 - sprzedałem po 3,2
    WESOŁYCH ŚWIĄT
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~pan J [87.101.35.*]
    I znowu Polfa na pierwszej stronie forum . I znowu " szczęśliwi " posiadacze akcji jadą po wszystkich z odmiennym zdaniem jak po świniach . Ja nie mam , nie miałem i nie wiem czy kupię , ale Was szczęściarzy wcale mi nie żal , zaślepiła was chciwość kupując akcje po wzroście ponad 350% !!! . Przecież to jest do przewidzenia ,że tak jak piszą powyżej nastąpi realizacja zysków , a do tego dołożył się cwany fund . VVV - ma racje korekta wisi na ostatnim włosku , a wam będą potrzebne pampersy , bo kleksy w majtach będą oj będą .
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~spekulant 1973 [79.191.45.*]
    Ja nie mam , nie miałem i nie wiem czy kupię
    Dziwne nie wie pan J czy kupi akcji nie miał i nie ma a się interesuje spółką po takich wzrostach ogromnych bardzo ciekawe
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~dlaczego? [80.48.180.*]
    witam w swiateczny czas, pojwiawily sie dwa kounikaty a nieco sprzecznych informacjach jesli chodzi o akcjonariat w jednym wykaz akcjonariuszy jest fund ze 134km a w drugim z tego samego dnia juz go nie ma?????/
  • Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~Trybun h [78.154.82.*]
    Dnia 2013-12-23 o godz. 16:00 ~Rocco napisał(a):
    > 17-18 grudnia zeszli sprzedali prawie 100k, 19-20 obrot
    > bylo ponad 170 k wiec podejrzewam ze juz sie wysypali co
    > mieli...moim zdaniem info super
    baba z wozu, koniom lzej

> https://www.bankier.pl/wiadomosc/POLFA-SA-Zawiadomienie-Akcj
    > onariusza-o-zmniejszeniu-udzialu-w-ogolnej-liczbie-glosow-w
    > -Polfa-S-A-ponizej-5-3022925.html

• Re: Czyzby wysypali sie do konca dziady? Autor: ~dlaczego? [80.48.180.*]
    witam osobiscie zgadzam sie ze to dobra wiadmosc ze fund sie wysypal, zobaczymy jaka moc tkwi w ,,ulicy,, co do tego kto to bral, mysle ze to byla ,,ulica,,nie ktos wiekszy
[x]
POLFA -2,86% 0,25 2016-06-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.