do pokazania straty kilku się wysypało (być może od razu na swój rachunek, być może nie), jasne jak słońce. Kilku innych uznało, że poziom jest do zaakceptowania, atrakcyjny i "pojawiło się kupno", dlatego rozpoczęło się odbicie na kilkanaście %. Możliwe, że odkupili także ci, którzy wyspali "pod stratę". Stąd widoczne wybicie z poziomu 29-30.
Ps. 25 musi zaliczyć, takie życie, taka jest reguła AT.
Póki co, miły odpoczynek przez kilka dni.
raz Ci przyznam racje.by w Wigilie siedziec na forum bankiera i dyskutowac o jakims dependzie ,trzeba miec mocna schize albo byc lewakiem a w zasadzie jedno i drugie
A Ty mądraliński alduś tak wychwalałeś 4,5%, że miał rację z 19 groszami, tylko że on pisał o 19 groszach jak kurs rósł od 0,25 wzwyż. I w tym czasie do 19 groszy nie zbliżył się. Te4raz przynajmniej w swoich wypowiedziach podpiera się jakimiś argumentami. Wcześniej było jasnowidztwo.
teraz to nawet 19 sie nie utrzyma poczekaj jeszcze z miesiac
kurs ostatnio widocznie urósł spekulacyjnie a nie na solidnych podstawach dlatego jest jak jest
a 4,5 tak miał racje i musisz przyznac ze mówił o 19 groszach dawno temu , duzo sie nie pomylił
a jak kurs szedł do góry no to co miał robic jak swołocz jak owce na rzez poszły
tylko od jakiego poziomu ten ruch w góre był ????
gdyby nie było tego infa z pazdziernika zdaje sie to by tu do tej pory było nie 19 a conajwyzej 15 groszy
a teraz czekamy na przekazanie przez depa wyjasnien do których zobowiązała go giełda , jesli nie bedzie go do wyznaczonego terminu , to cienko to widze
ja to kupie jak bedą konkrety jakieś a jak narazie to widze tu tylko zwodzenie ludzi
kredyt to być albo nie byc spółki więc jak dla mnie zbyt duże ryzyko bo jak narazie spodziewałem sie po ostatnich komunikatach konretnej daty uruchomienia a jest dalsze mydlenie oczu
tak że jak narazie to ty spamujesz po nocach i włosy rwiesz jak upchnąc ten towar
jak za każdym razem podbitka i dalsze opadanie
miał sie rozpoczać proces sprawdzania obligacji i jak narazie to zadnego potwierdzenia tego w postaci komunikatu nie ma
tak że po co mi pokazujesz te głupie zlecenia , nie rozumiem tego
usilnie próbujesz usprawiedliwić to że znowu wtopiłeś kase
Wymiana forumowych ciosów trwa, ale nic nowego nie da się tu napisać, bo wszystko jasne w temacie:
sena9 wywieziony w klatce do Czech na koszt przewoźnika. Na PMI przepadł mu cały kapitał, czyli 500 PLN które pobrał z wonga.com
Po nowym roku 19 groli za akcję z przesiadką na 25 grolach. 37 groszy jest teraz lokalnym maximum.
Wiadomo, o której spółce piszę :)
Odpoczywam bo mam KASE > za granicą !!! a biedota z wiosek lublin i radom oblizuje czyjeś pały i odbyty. takie jest życie JA ZARABIAM PRAWDZIWĄ KASĘ a spam dla aldka i redo !!!
Dnia 2013-12-23 o godz. 15:43 ~4,5% napisał(a):
> Teraz tylko niżej i niżej.
Uzasadniam:
do pokazania
> straty kilku się wysypało (być może od razu na swój
> rachunek, być może nie), jasne jak słońce. Kilku innych
> uznało, że poziom jest do zaakceptowania, atrakcyjny i
> "pojawiło się kupno", dlatego rozpoczęło
> się odbicie na kilkanaście %. Możliwe, że odkupili także
> ci, którzy wyspali "pod stratę". Stąd
> widoczne wybicie z poziomu 29-30.
Ps. 25 musi zaliczyć,