TO NAJBARDZIEJ OBIECUJĄCA SPÓŁKA -NAJWIECEJ SPADŁA-PO ODWIESZENIU MOŻE POLECIEĆ JESZCZE W DÓŁ ALE POTEM TYLKO PÓŁNOC, ZNOWU BEDZIECIE SIĘ USTAWIAĆ W KOLEJCE JAK OSTATNIO -WARTO :):) NARAZIE TRWA CZYSZCZENIE WEWNĄTRZ SPÓŁKI ,KTO UWAŻNIE CZYTA A NIE TYLKO PŁACZE BO DROGO KUPIŁ TEN WIE O CO CHODZI :):) ZYGA SORKI :):)
dlaczego boisz się przyznać ,że ubrali cię rok temu po 82 grosze ?czytałeś oswiadczenia prasowe z psw ? wiesz ,ze mogą cię podać dosądu,masz rację,dobrze ,z emoder nie usuwa wpisów ,a teraz patrz i podziwiaj
Także przyczynę "długu" z powodu którego wyemitowano akcje dla nikomu nieznanych funduszy zarejestrowanych na Cyprze, także to, czy spółka miała pieniądze w na wypłacenie dywidendy w momencie, gdy rekomendowała i uchwalała jej wypłacenie, także to - czy i o jaką kwotę toczy się sprawa (i przed jakim sądem - konkretnie o sygnaturę poproszę) o odszkodowanie od firmy Vattenfall? Jest sporo innych spraw do wyjaśnienia. Także komunikaty płynące ze spółki, gdy ta już wiedziała, że stan akcji nie jest taki jak oficjalnie podawany.
Mhm.... . Spotkanie w sądzie może być faktycznie ciekawe. Całkiem sporo Akcjonariuszy na to czeka. Z niecierpliwością.
A porównanie niektórych nicków na forum, niektórych numerów IP i zleceń na GPW.... może być równie ciekawe. I to baaaaardzo...... .
Ciekawe..... KTO generował taki obrót w handlu akcjami tej spółki? .... .
Na te pytanie znajdzie się zapewne odpowiedź.... .
w sadzie MAX będzie z tobą kipsko ,obsmarowujesz spółkę bez czekania jak cywilizowany uczestnik giełdy na komunikaty z tejże,celowe działanie na spadki,myślę maxie onnanie ,ze akcjonariusze też ci podziękują,narazie pozostaje ci list do premiera,może przyjedzie ci pomóc
w d. Wystarczająco długo już zwodzili ludzi i wciskali im kłamstwa. Czekać na komunikaty spółki - buhahahaha - czyli co na kolejne kłamstwa cwaniaków mamy czekać i się nimi zachwycać tak ?
maxie gooptasku gdybym miał 30 kilo toby mi się nawet nie chciało użalac, przyimek czy zaimex onnan max to na twoją " cześć" giełdomatolku ,dałes się ubrać jak dziecko i tyle i nie skowycz już
w sumie to na cała gpw napisze do prokuratury z zapytaniem ,ze co oni robią ,wszystkie spółki sprawdze,stary mi na znaczki da,bo wszystko utopiłem na wgpxie i psw
Bo pisać mi się już nie chce na takim poziomie jaki reprezentujesz.
Jest wiele pytań bez odpowiedzi i tak się dziwisz, że ludzie pytają?????? Nie chcę taniej kupić, bo mam niestety akcje tej spółki.
Chyba nikt normalny na forum nie namawia ani na kupno, ani na sprzedaż, tylko dyskutuje i wymienia poglądy. Gdyby polityka informacyjna była ok. jak sądzę dyskusja wyglądałaby inaczej i była prowadzona na inny poziomie.
Szkoda słów.
wystarczyło zadzwonić i spytać kiedy odwiesza ,a nie pisac i pisac ,jesli masz akcje to tanio od ciebie dokupię bo dziwny jestes,masz akcje spólki i płaczesz,zobacz na innych forach jak piszą akcjonariusze o swoich spółkach,twój problem,jak zleca po odwieszeniu to dokupię i tyle w temacie. " ZŁY TO PTAK,KTÓRY S..A WE WŁASNE GNIAZDO '
Chodzi przecież właśnie o politykę informacyjną. Chyba nie wyobrażasz sobie, że każdy Akcjonariusz będzie dzwonił bo to zablokowałoby im linię. Masz takie informacje, że obrót będzie zawieszony???
To dobrze, ale jeszcze bardziej ucieszyłaby mnie wiadomość o konkretnej działalności. Gdy spółka zajmowała się handlem węglem jakoś inaczej to wyglądało, choć też nie było "kolorowo". Ale całkiem sporo osób mimo wszystko wierzyło w spółkę.
A teraz... sami widzisz co się dzieje.
Dobrze przynajmniej, że dyskusja wróciła na właściwe tory. Zobaczymy co będzie dalej - zakładając, że spółka zostanie odwieszona i że wyjaśni wątpliwości.
Co teraz kupują, lotniskowiec ? Już wielu do nich kiedyś dzwoniło. Zawsze wszystko było cacy tymczasem spółeczka nic nie robiła , a cwaniaki upychali nam akcje na bajeczkach podawanych w ich śmiesznych raportach. Dzisiaj widzimy co były warte te gó.... raporty i bajdy tych ludzi.
na głównym tez,patrz alior teraz anulowano akcje jakiegoś banku ,nieprawidłowości pełno ,nie tylko tutaj,takze nie rob z siebie ofiary ,po prostu tak jest i tyle,kasy ci nikt nie wróci,patrz mr.KIELICH z petrolinu ;):):)ech nie chce mi się juz polemizowac,ale gdybym miał akcję to bym spółki nie opluwał,to takie oczywiste :):) ajak sie zwała społka Tymochowicza-tego od wizerunku ? tez lody wykręcił niezłe;):)oszukał akcjonariuszy jak nic,spółki dawno nie ma .POZDRAWIAM CIERPLIWYCH '_;):):)
zachowaniem a nie odwrotnie. Mnie to ta atrapa już wisi ale już widzę jak wam ta nic nie robiąca wydmucha rośnie na 1zł :-) :-) Kto to niby miałby kupować i po co ?
Chodzi teraz o to żeby dokładnie prześwietlić działalność tych ludzi żeby nie nabierali na swoje bajdy kolejnych giełdowiczów kupujących ich akcje w dobrej wierze na podstawie pierdół wypisywanych od dawna w ich raportach. Jak giełda tego do końca nie zrobi to zgłosi się sprawę dalej. Jest wiele możliwości - zainteresować można ich działalnością CBA, telewizję, partie polityczne itd. Z pewnością są instytucje, które chętnie się nimi zainteresują.
To nie będzie tak kolego że facet sobie od lat wciska ludziom ciemnotę w raportach a teraz powie że spółeczka już nie prowadzi działalności kopnie wszystkich w d... i pójdzie zakładać nową firmę i pewnie wciskać kolejnym naiwnym następne bajki o ciepłowniach, kopalniach, ogromnych zyskach. Jeszcze bezczelny typ pi..... na chama o lock upach.
Będzie miał cwaniaczek lock upy.
Nieprawidłowości też trzeba "umieć" robić. W wielu spółkach występują niekoniecznie czyste zagrania ale w tym konkretnym przypadku to nie były zagrania tylko jawne o. Tezę tą potwierdza tylko KNF przywalając najwyższą karę w historii giełdy za brak informowania rynku o transakcjach głównych udziałowców. Tak więc w tym konkretnym przypadku to nie były nieprawidłowości tylko zwykły chamski numer, który w normalnym biznesie ma swoją nazwę.
Co do przyszłości to nie ma się co łudzić, bo tutaj nie ma żadnej przyszłości. Spółka właściwie nic już nie ma oprócz długów i teoretycznie wierzytelności tylko niby kto ma te wierzytelności ściągać? Urząd Skarbowy? ;-)
najlepsze ubierani w śmieciowe akcyjki i zapewniani jak to się firma wspaniale ma i jakie to ją czekają cudowne perspektywy.
Przejęcie kopalni, ciepłownie, emisje, raporty z kosmosu wzięte - k... kto ich w ogóle wpuścił na giełdę ?
No przynajmniej uczciwe przyznałeś, że masz te akcje i chcesz je korzystnie sprzedać.
Dlatego nie opluwasz spółki, nie paskudzisz w gnieździe itd.
Ale skoro powiedziałeś A, to powiedz B:
Kupiłem po 6 groszy, i chce to korzystnie sprzedać po odwieszeniu.
Co prawda na 5 groszy nie ma szans, ale jak wątki frustratów zejdą z pierwszej strony forum, to przy odrobinie szczęścia może znajdzie się jeleń, który łyknie po 3 grosze i zakończę tę super inwestycje z 50% stratą.
Oczywiście, masz racje, przecież wczoraj antymax dzwonił i pisał, że będzie 10.
Cytuję: "nie chodzi o to cy...e ,ale pokaż mi inne wiarygodne spólki z nc / max nawet nie chce ,bo utopiliście na tyle,że nawet na telefony do firmy was nie stać :):) co z aakcjonariat,ale po 10 będziesz ciamkał olo i max jak nic".
mam gdzies to co piszesz :):10 groszy też może być, tutaj będzie jak na IDEONIE TERAZ ,ja sobie spokojnie dobierałem po 3 gronie ,po 4 też mam ;):)opluwali,OPLUWALI a teraz się ładnie ustawiają w kolejeczce,a jeszcze wczoraj króla chcieli zabić,JERZY IDŻ sobie WIRTUALNIE POGRAĆ :):):p)bedziesz zdrowszy :):)i duuuu...................y nie truj chłepcze :)jak się chce zarobić to i ryzykować też trzeba,idź na Wig 20-tam masz 200% pewnego zarobku :):):):)buhahhaha.Pozdrawiam cierpliwych,ale akcjonariuszy,nie tych co tylko br.....ą klawiaturkę i wirtualnie się onn......ą :):)