i uswiadamia inwestorow o potencjalnej emisji akcji....
po pierwsze w uchwalach zapisane jest iz emisja bedzie do 4mln akcji...
po drugie jestes ignoranantem i od poczatku obrazasz i wysmiewasz kazdego kto pisze in plus na spolke
po trzecie skoro zakupilem akcje to bede chwalil swoja inwestycje na forum spolki do tego przeznaczonej bo zainwestowalem w nia kase i mam czas na to zeby o tym pisac..ty zas mendo forumowa nie masz akcji i gnoisz ludzi....nie pracuje dla zadnego fundu ale dla siebie a ty??
spojrz w lustro i ocen jakim jestes czlowiekiem i na tym skoncze dyskusje z toba i tobie podobnymi....
koncze rowniez z pisaniem na tym forum bo obraca sie to przeciw piszacemu prawde, NC jednak jest dla takich frustratow jak ty i niech tak pozostanie.
bez odbioru
Ale odpowiedz sobie sam:
- robią emisję 4 mln akcji , a ile teraz jest --- ( 3 140 000 )
- tutaj wypowiedz zarządu o nie zrozumiałym zaniżaniu kursu , a tutaj news o emisji po 1 zł
- chwalą się zyskiem w 3Q - z czego on wynika ??? z działalności ??? i jak sie to ma do całego roku , czy nie będzie mega stratą ???( z resztą już pisałem prezes tego faktu nie ukrywa )
- nie wątpię spółka jak przejdzie zapowiadane zmiany może być naprawdę atrakcyjną inwestycją ale na dziś to groch z kapustą wymieszany z wyprzedającym się funduszem
zaraz ja widze to tak..
zysk ze sprzedanej inwestycji byl ok, ale btyl rowniez mega przychod ze sprzedazy produktow popnad 23 mln zl, ;prezes mowil ze skonczyli ze restrukturyzacja, odprawy dla zwolnionych ludzi itd., stad pewnie strata.,
jezeli przychod przerobia na zysk to juz bedzie za pozno zeby kupic, a kupuej sie przyszlosc tak mysle.
A skad ten news o emisjiu akcji??? przeciez o esmiji juz wiadomo bylo dawno a komunikat o zanizaniu kursu byl dzisiaj..no ej?
Spoko powiem tak ja tutaj wladowalem kase, spodziewalem sie ruchu w gore, byl ale jest i korekta spowodowan zapewne fundem nie przecze, ale ciagle uwazam ze spolka ma potencjal i nazywanie mnie naganiaczem badz obrazanie przy kazdej wolnej chwili jest troche nie fair...
nie chwale sie ze sprzedalem na gore jak co niektorzy bystrzy inaczej, nie ja mam akcje na ta chwile i mam strate, ale stac mnie na nia bo wierze ze spolka da mi zysk.
I spokojnie, nie mowie ze bede slepo 3mal az rypnie na 1 zl czy nizej, oczywiscie SL podczas inwestycjo to podstawa i ciecie strat ale tutaj wiem w co wladowalem, a kupiulem spolke ktroa moze byc mega rakieta w 2014 na GPW badz mega niewypalem.
KAzdy sam przeciez podejmuej decyzje i nie powinno sie sugerowac mna czy kim innym...
Czekam na rozwoj wydarzen w razie negatywnych sprzedaje akcje wg zalozonego poziomu i poszukam czego innego, ale nie mam zamiaru bic piany i szmacic sie jak jeden taki niezownowazony tutaj dzieciak
pozdr
P.S. pozatym jest napisane do 4mln i o ile dobrze przeczytalem to nie pisza kiedy ta emisja....czy naprawde sadzisz ze kurs zleci na 50 gr badz 1zl?? kto obejmie im ta emisje wtedy ?? zeby wylozyc nawet te 4 banki z emisji plus 10 z oligacji to jest razem 14 mln zl na inwestycje. Nikt nie daje ot tak sobie takiej sumy pieneidzy...hmmm