Ojejku ale pan AN dociekliwy....Już tuż tuż 2014 i tak od nowa będzie dobrze bardzo dobrze .......i zleci jakoś 2014 też....Piszesz cytuję :Ciągle mówicie o tym co to nie będzie na staporkowie....Ja bym zadał pytanie czy ciągle mówicie czy też ktoś jeden lub dwóch ciągle mówi...., bo w zasadzie , aż tylu nawiedzonych na chciejstwo wzrostowe ciągle w ten sam rytm trąbi...Pozdrawiam bez wyjątków wszystkich i oczywiście tego jednego czy dwóch....
Co tu dużo pisać. Tak jak pisałem już w listopadzie nie będzie żadnego info w tym roku. Choć zostało jeszcze trochę czasu to raczej mi się w to wierzyć, że w przedświąteczno-noworocznym okresie coś się pojawi. Widocznie nie mają się czym pochwalić. Ci którzy kupili pod rzekome info są pewnie rozczarowani. W sumie też kiedyś miałem akcję tego gniota i żałuje straconego czasu.
Wkrótce to znaczy w przeciągu najbliższych miesięcy. Może już w lutym, a może jeszcze później. Jak chcesz szybko zarobić to musisz koniecznie zmienić zainteresowania. ZUK to nie jest spółka dla spekulantów.
Pozdrawiam pozostałych akcjonariuszy ZUK-a i życzę Wszystkim pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Uwierzcie mi nie wróce tu. Wiem, że są święta i nawet zwierzęta przemawiają ludzkim głosem, ale do chole*** przestańcie biadolić o tych 40 stu. Na razie jest tu 2 z przodu. Odpowiedzcie kiedy to będzie rosło?? Nie wiecie.... Firma z obecnymi wynikami jest przewartościowana i jest tak wysoko bo ktoś chce zawyżyć sobie wyniki. Za 3 tysiaki sprzedacie akcji, ale jak ktoś ma set tysięcy niech spróbuje sprzedać bo obecnym kursie. Żyjecie w świecie fantazji. Jak się hossa skończy myślicie, że tu będzie rosło??? Mylicie się po raz kolejny... Zresztą zobaczymy po wynikach rocznych kto ma racje. Bedą lepsze ale bez rewelki. Więcej jak 1 zeta na akcje nie będzie...
Cruz nie wracaj, takze na forum
Wiedz tylko,ze przy tak malym FF 4ka z przodu moze byc w 2dni, a 6ka po kiku dniach.
Kwestia infa,ktore faktycznie Prezes opoznia
Wy myślicie,że Wam źle życze, a wcale tak nie jest. Stwierdzam tylko fakty i publikuje swoje przypusczenia. Co do kursu to niech nawet 100 będzie. Tylko na razie tego nie widze.
Kilka miesięcy wstecz przeczytawszy raporty finansowe Żuczka / pewnie nie każdemu to się zdarza/..... wszedłem z ciekawości na forum i wówczas wyrażałem własną opinię, że jeszcze nie czas na zakup tychże walorów, gdyż jednym zdaniem pisząc : za ciekawie AT nie wygląda...Pisząc szczerze też jednym z powodów ostrzegających dla mnie był ciągły piany zachwyt, który zamiast zachęcić odmienny skutek przynosi.....Zawsze pozdrawiam wszystkich bez wyjątków, a teraz pozwolę sobie pozdrowić Cruza.
Dziękuje i ja również pozdrawiam. Tak do SG: Ludzie, którzy wyrażają troszkę inna opinie niż SG czyli Gimbo, xxx, klakier Dzi, itd nie mają złego zamiaru. Poprostu zamiast nadmiernie zachwycać się nad spółką patrzymy na Nią chłodnym okiem. Co do wpisów to również uważam, że uprawianie nadmiernego pijaru szkodzi tej spółce. Pozdro dla wyżej wymienionych.