dla wszystkich właścicieli spółek groszowych będzie ostatnim rokiem na giełdzie,
zakończą złodziejski proceder a prokuratura będzie miała co robić,
w głowie się nie mieści, że takie wredne ch* nastwione tylko na branie a nie inwestowanie w spółkę nie zostali wyjeb* ni wcześniej,
z założenia wchodzą na giełdę, bo chcą pozyskać kapitał na rozwój spółki, tak przynajmniej "deklarowali", niestety po wydrukowaniu śmiecia za frii, szła dystrybucja na całego,
nie sposób zrozumieć bezczelności i arogancji p K w stosunku do akcjonariuszy,
Przyjdzie czas, że będą próbować scalać aktywa, ale to kosztuje, a z tego co widać po aktywności na spółkach groszem nie śmierdzą,
A co do PSW, no to będzie zagwozdka, bo scalić się tego nie da,
11,200 mln nie jest dopuszczone do obrotu,
Zakiwali sie na amen, ale pozostał im WPX rzekomo sprzedany ;)
tam odwalą kabałe, już niedługo.
By ponieśli konsekwencje.
Piszmy na forach ich spółek. Piszmy prawdę.
Koniec z pseudobiznesmenami, którzy wprowadzają spółki na GPW nie po to, by pozyskać kapitał na działalność operacyjną i rozwój, ale jawnie i bezczelnie po to, by sprzedawać akcje i fundować sobie luksusowe życie.
Won takim ludziom mówi normalna większość.
Wszystko można sprawdzić, skontrolować i wyciągnąć konsekwencje gdy coś nie jest zgodne z prawem.
I ochronka chyba się już skończyła, choć niektórzy nie chcą tego pojąć.
nie chce mi się wklejać mądrego artykułu z Parkietu ,z groszówkami nie taka prosta sprawa ,kazdt na tym zarabia i gpw i biura maklerskie ,nie trzeba tego kupować jeśli ktoś nie chce ,wkurza mnie skomlenie osobników ,którz skuszeni możliwością zarobku dużego zakupili takie groszowe społki a teraz płaczą ,na innych "poważnych " skądinąd spółkach też mają wtopy i dziadostwo jest,patrz choćby Alior ,jak zacznie iśc do góry to pierwski się będą skomlący teraz ,ustawiać w kolejce ,a chooj z wami ,bez was też będzie dobrze :)dałeś się ubrać matołku? to nie wiedziałes,że giełda to ryzyko a NC jeszcze większe ,płaczki bez jaj
I o mi chodzi. Ośmieszyć tych pseudobiznesmenów i ten pomiot, co pisze bezmyślnie tutaj. Sam widzisz numery IP. Widzisz jak "merytoryczne" są niektóre wpisy.
Ale jak widzę to BOLI:))) Niektórych śmiesznych ludzi nawet bardzo BOLI:))))
Nie wszyscy mogą pojąć, że na GPW już nie da się robić tego, co dawniej.... . :)))
I że czas na ODPOWIEDZIALNOŚĆ i zgodność z prawem.