INTERMINEX od roku 1975 partnerem polskiego przemysłu materiałów ogniotrwałych na dostawę surowców mineralnych oraz w tym samym eksporterem wyrobów ogniotrwałych.
Ponieważ przedsiębiorstwu, jest ponadto założycielem INTERMINEX przedstawiciel firmy Magnesita SA z siedzibą w Brazylii.
Gama produktów z INTERMINEX obejmuje przede wszystkim:
magnezytu
Spiekane (Seewassermagnesit, naturalny magnezyt)
Wyroby ogniotrwałe
Materiały dla przemysłu materiałów ogniotrwałych Surowce
oleje mineralne
Paliw, takich jak olej napędowy i benzynę
Znalazł sie dureń ,który wyrzucił im 200 szt na koniec ,mysli ,że zaoszczędził na podatku.
Tacy durnie tylko tracą ,więc po co Ci durniu zwiekszenie przychodów i wykorzystanie części straty z 2008.Ładnie Ci durniu podregulowali kurs.Myslisz ,że odkupisz- po kilku sesjach miałbyś durniu więcej niż 20%.
Taką niestety mamy płynność na spółce, że każdy trzęsący gaciami jak sprzeda to uwali nam kurs. Wydaje się, że na fali dość dobrych informacji my spadamy bez uzasadnienia. Dlaczego? Pytam dlaczego?
Wykorzystać stratę z 2008 wg. mnie to ruch logiczy. Na wielu spółkach gdzie miałem zyski sprzedawałem,żeby stratę wykorzystać.. Po co płacić póżniej wysokie podatki. Jeżeli w poniedziałek zechce odkupić to kurs podbije. Nie obserwowałem końcówki,ale przypuszczam,że to automat sam sobie rzucił ??? i nie warto zwracać na to uwagi :::)))
teoretycznie moga kupowac spokojnie do 5 % ale mam wrazenie ze tego nie zrobia,gdyz ujawnienie sie na WZA mialo jakis cel,wiec nie ma tu zasady CISZEJ JEDZIESZ DALEJ ZAJEDZIESZ!!