bo zgodnie z prawem żeby skup cena akcji musi być powyżej 3 zł i wtedy tylko wtedy będzie skup tylko wtedy kiedy cena przekroczy 3 zł a jak na razie to mamy co mamy
pozdrawiam i daje do przemyślenia co i jak !!!!!!!!!!!!!!!!by się stało jak by kurs nie przekroczy 3 zł to co się stanie nic skupu nie będzie a akcje sprzedane poniżej koncertowo załatwieni !!!!!!!!
Podpucha dla tych co myślą że oddadzą !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystko grubymi nićmi szyte nie takie numery się widział skupu nie będzie bo zgodnie z prawem nie będzie ceny powyżej 3 zł akcie się sprzeda co się miało sprzedać i kasa 2,1mln też będzie w kasie bo się nie wyda na skup
koncertowo wymyślny plan super plan po prostu niczym bym parówę słyszał
Dnia 2013-12-20 o godz. 12:50 ~de..... napisał(a):
> tylko jak skupic 1 ml akcji po 3 zl. za max 2.1 ml hehehe
> myslec
To ty myśl człowieku i czytaj ze zrozumieniem !!!
Wcale nie napisali:
że "chcą skupić 1 ml akcji po 3 zl. za max 2.1" tak jak napisałeś wyżej.
tylko :
-"NWZ Skyline Investment zdecydowało o skupie do 1 mln akcji własnych spółki za łączną kwotę nieprzekraczającą 2,1 mln zł - poinformowała spółka w komunikacie. Cena nabywanych akcji nie może byc niższa niż 3 zł i wyższa niż 4 zł."
Jeżeli dalej nie widzisz różnicy to ci wskaże:
-DO 1 MLN AKCJI
-ZA ŁĄCZNĄ KWOTĘ NIEPRZEKRACZAJĄCĄ 2,1 MLN
-W PRZEDZIALE 3-4 ZŁ
Czyli: /np./
Mogą skupić 500 000 akcji po 4 zł. = 2 000 000 zł. i wszystkie warunki zostały spełnione.
Ale po ostatniej sesji widać, że to się raczej nie uda :D Tak jak pisał ssi "koncertowo wymyślny plan".
Nawet jeżeli macie racje pisząc że skupu nie będzie bo kurs nie pokona 3zł ! To ja się teraz pytam po co była ta ustawa o skupie ? Wątpie że tylko po to abyśmy po infie podbili sami kurs do 1.9 zł żeby oni mogli wywalić akcji za marne kilkadziesiąt kilo złotych !
Sorki , ale nudzą mnie wpisy .... co dalej z kursem ....., może jednak skupią ....aby coś skubnąć ...... może jednak...... ostro w górę na 16 zł......
To grupa zaklinaczy rzeczywistości. Zamiast inwestycji kapitałowych spółka bawi się w trzy karty , a może znowu damy się nabrać .
Skupu nie będzie , pusta uchwała skierowana na włączenie autossania rynku aby sami spekulanci nakręcili kurs, martwi mnie to bardzo