jak leciało w góre pisałes ze bedzie 20 zł ( miał akcje ) sprzedales to pisałes ze leci w dół jak rosło nie było Cie na forum... a teraz taki drug ma pozywke :D heheheh
drug leszczyku powiedz mi czy ty na imie masz Donald ? bo honoru zero :D
te info było idealne zeby własnie takie leszcze jak Ty ( choc ty nie masz akcji ) sprzedali a taki jak ja je odkupił i opchał pozniej razy 3 :)
ciao frajerku :) szkoda ze twarzy i nazwiska nie trzeba podawac na forum co ? wtedy chociaz wstyd by ci było ! a tak ? dla siebie własnego honoru nie masz wiec z usmiechnieta geba popleciesz i lecisz spac :) patrz to Twooj wpis :
no to ile bedzie ta polfa warta po podpisaniu kontraktów ? co w tej kwesti sie zmieniło ? bo mi wydaje sie ze wrecz polepszyło bo pozyskali 6 mln zł z obligacji :D D D gadaj gadaj dzieki tobie moze ktos mi akcje sprzeda robisz w sumie dobra robote ale wiesz co ?????
Takie frajerski czasy ! korporacje im mózgi zżarły ! zero zasad ! jeb... ich ! gówno się omija a nie w nim babra ! pozdro dla normalnych !!!!!!!!!!! a akcje w lutym będą chodzi po 10 zł i mówię Wam to z pełna odpowiedzialnością !
Synku naucz sie, ze NC to nie jest miejsce na honor. Tutaj toczy sie walka o kase.
Tez bylem takim idealista na poczatku jak Ty. Ale sprzylem sie na takich spolkach jak Polfa.
Zmienilem zdanie o Polfa, gdy zobaczylem co sie dzieje. Nie dam sie okrasc z moich ciezko zarobionych pieniedzy, ale Ty rob co chcesz. Widac, ze lubisz jak Cie robia w konia.
No nie stety bedziesz mial rajd Sw Mikolaja, ale wstecz.
Potrzymasz akcje przez pol roku to Ci rura zmieknie. A tym czasem inna spolka szykuje sie do rajdu :-)
Niestety Drug ma rację - przy takich rajdach jak się załapałeś na zysk kilkaset procent w praktycznie tydzień to bez sentymentów oddaj akcje . Teraz może być różnie - fundusz sypie może być panika lub i nie koniecznie - zależy ile im zostało . Raport roczny już wiadomo ma być katastrofą sam prezes już o tym delikatnie wspomniał , a do przejścia na główny daleka droga . Narazie to tylko plany do realizacji jeszcze trochę czasu minie .Ja generalnie Wam życzę tej dychy w 1Q przyszłego roku , sam oddałem po 3,7 moje kochane 4 tyś kupione po 0,82 w ostatnim dniu wzrostu , a właściwie po wysokim otwarciu
ps.ja zysk wpakowałem w broadgate - robi drugie dno , spółka na plusie ,a wartość księgowa 3,7 za 2012 teraz koło 4