Jeśli ma się akcje to nie dokupować;).
Ale całkiem serio trzeba by było się zastanowić czy nie puścić akcji puki mają jakąś wartość.
I zapomnieć o śmieciu.
Zobacz sobie calatrave.
Jesteś w stanie powiedzieć, że nie umoczysz kasy tak jak tam.
Nawet jakby był optymistyczny scenariusz po co się narażać i kupować takiego śmiecia.
Jest tyle na rynku spółek, że naprawdę jest w czym wybierać.
nie mówię aby kupować. każdy robi co uważa za słuszne. ale wg mnie ci co potracili więcej jak 50% (zdecydowana większość drobnicy) i mają za co żyć lepiej aby jeszcze nie sprzedawali. do końca lutego prawdopodobnie wszystko się rozstrzygnie. teraz jest ewidentne wytrzepywanie akcji z rynku. to tylko moja opinia, nie sugerujcie się nią :)
Nic się nie wyjaśni do końca lutego!! O nowej strategi już prezes gnida gadał w 2011e. i co i nic. To jest wciskanie kitu a następny za parę dni przy wykupie obligacji.
no i była podana do końca października potem listopada, równie dobrze może być nigdy, patrzę na to co się robi tu i tam i jak przy odrobinie chęci można by było coś stworzyć, ale to polska i tylko patrzy się jak zakombinować żeby się nachapać, żeby nie było patrzę z boku
ja mam tutaj tyle akcji, że nie szkoda by mi było stracić i 100% zainwestowanej kasy więc patrze na to wszystko na chłodno. coś się tutaj kroi, tylko kiedy i dokładnie co tego nie wiem.
Może jest tak jak mówisz, ale czy warto ryzykować.
Lepiej idź sobie do kasyna i tam zagraj - będziesz miał mniejsze ryzyko;)
A i złudzeń szybciej się pozbędziesz...
chcecie wiedzieć kto kradnie wasze pieniądze? TO TE PALANTY CO DOŁUJA SPÓŁKE..GNOJKU..DAJ PKC TEN MILIONIK..TO WTEDY ZREALIZUJESZ STRATE DO US.. NIE KUPOWAĆ...NIECH GNOIKI ZEJDĄ DO 0 tylko kto wam wtedy sprzeda taniuej by odkupić?
...hehe, jaka piekna składkowa podaż na sprzedaży, zobaczcie na arkuszu, każdy ze spółdzielni traci niewiele w razie czego .........ciekawe skad tylu inwestorów na takiej mewie, skoro tak spada i to taki śmieć , ....gdy wcześniej żywego ducha nie było ...hehe.....