To sobie kupie 1800000 akcji i pojadę Wierzbickiemu nakopać do dupy i wypierdzielę go z zarządu oczywiści wszystko zgodnie z uchwałą i większością głosów :)))
...no właśnie patrowiczowy naganiaczu i wtedy wasza spółdzielnia będzie sobie te akcje wyrywać by wypompować jak najwyżej ....zapomniałeś dopisać, że mega emisja dla inwestora będzie po cenie nie niższej jak 106 zł, gratuluje ....no wasz władca na pewno jej nie obejmie ....hehehe
bedzie pisac ze po 106 zl, a po ile beda obejmowac to wy maluśki nie bedziecie wiedziec. Na oilu tez jest 10 zl i co? Krotko na gpw to sie nie wie o walkach, pseudokarach, kluzie ktory sterowal knfem,itp,itd
...hehe, no spółdzielnia nie ma zbyt lotnych członków, ale pewnie tak to jest w spółdzielni bierze się wszystko co popadnie , byle był tłok ( patrz laptop, kopytko ), ......a teraz czytaj uważnie .........mega emisja dla inwestora przy cenie rynkowej 1 gr, i cenie do objecia według orła spółdzielni nie wiadomo jakiej ( czyli załóżmy, że wpakują jakąś koncesję za akcje przykładem petrola ), ....to przy ok 900 tys akcji w obrocie i cenie 1 gr, to kto kupi tą mega emisje od tego inwestora ..co orle dumania ....nawet teraz przy tym free floacie i obecnej cenie, kto kupi mega emisje ..hehehhe, ale tak to jest z orłami spółdzielni zero myślenia ważne żeby coś naskrobać bo władca patrzy ....hehehehee
ha ....przy tym free floacie, ale też przy tym obrocie ....będzie spółdzielnia musiała się ostro nadymać, żeby zachęcić tutaj ulicę do kupowania, by oddać te nazbierane w wyniku prowadzonej tu manipulacji , akcje oj ostro, po tym zje ...aniu kursu jeszcze długo nikt tu nie zawita z ulicy ...hehe
..naganiasz na wzrosty, na hosse na mewie. To kto tu bardziej sie angazuje w to aby ludzie kupowali jak spada od momentu twojego naganiania i moczyli kase. Ja mam jak chcialem po 7 gr i dalej nie spadnie bo tak chce. I wolaj do mnie bogu 40 paro latku z rozumem dziecka.
....hehe, tak tak , niewygodne co piszę .........mam w dupie czy ktoś to kupi, a może uda si, że nie wciagniecie wszystkich do sprzedawania, a może i ktoś kupi ............za te machloje powinniście siedzieć, ale lepszym rozwiązaniem były by odszkodowania, bo to co dzieje się na kursie jest wynikiem ewidentnej manipulacji .........i jaki 40 paro latku....... a co do rozumku, to wystarczy mi , że jest sprawniejszy od waszego ......
hyby nie kompromituj się już scalenie już niedługo a później zjazd i dziękuje zamykamy działalność taka historia niestety tu będzie sam się w to wpakowałem ale wiem już nigdy śmieci poniżej 1zł - trzeba jeść małąłyżką to i ewentualne straty będą małe