o matko ty matole naganiaczu, właśnie naruszasz dobre imię hotelu Hyatt, w tym artykule nie ma mowy o tym hotelu, a ty na tym forum to sugerujesz, hehehe, właśnie wysłałem do nich maila z opisem sytuacj, ciekawe czy masz kasę na odszkodowanie, bo dla hotelu dobre imie to świetośc , a do tego jeszcze zadzwonię i zapytam się czy maja jakąs fikcyjną spółkę pod swoim adresem, bo tak jeden matoł pisał na forum ....heheheh doigrałeś się ......
ojoj widać że się mocno stresujesz Mewką, taki link wrzuciłem dla rozluźnienia a ty od razu od naganiaczy ja już mam ten komfort że wywaliłem to gówno bo sam widzisz że nawet główni akcjonariusze to wywalają, już jest niżej jak sprzedałem oczywiście ze sporą stratą i będę obserwował jak będą przesłanki do wzrostów to wskoczę ale to najwcześniej na koniec roku jeżeli wpłynie kasa za obligacje wcześniej bardziej prawdopodobne totalne dno. Powiedzmy szczerze że te infa z rozszerzaniem działalności te uchwały z walnego to tylko pod ucieczkę było ale życzę powodzenia oby rosła jak najwyżej i najszybciej ale odzyskać zaufanie ulicy będzie bardzo ciężko