Nie chce nikogo obrażać ale jestem zapakowany po brzegi w akcję i czytając ostatnio forum niejaki analityk przewidział spadek ceny a niejaki m2 tylko się ośmiesza naganiając na wzrosty. Tak więc proponuję posypać głowę popiołem i przyznać analitykowi rację bo kurs jaki jest wszyscy widzą. Mimo tego uważam ta spółkę za perełkę także 3mam i za mniej niż 75gr nie oddam. Pozdro dla normalnych
Jakbys nie był zorientowany to miało byc w listopadzie ponad 60k po 0,5 których nie widziałem i nadal nie widzę:)
pomyliłeś się to sie posypuj
wskaż jeden mój post gdzie namawiam do kupna, znajdziesz? Nie
ja po prostu dobrze się bawię gdy ktoś żebra o moje akcje:)
Nie będę się zniżał do Twojego poziomu. Nie pisałem że namawiasz na kupno akcji tylko że piszesz cały czas o wzrostach a analityk NAPISAŁ (przewidział) spadek kursu do 50 gr ILE TERAZ JEST??? GŁOWA POPIOŁEM i czekaj na wzrosty !!!!
Zniż się do poziomu podstawówki by przeczytać ze ja pisze o wzrostach w kontekście 2014 roku a pakiet obiecywany przez pseudo analityka drugi miesiąc dalej się nie pojawił:)
terminem był juz listopadowy piątek później Mikołajki teraz twierdzi błazen ze ma czas i dalej żebra o akcyjki buhaha
Wiem ze oddam, pakiet dla ciebie po 1,50 czeka:)
gdzie komuś radziłem zakupy? Umiesz wskazać?
dalej przypominam nie ma żebrak po 0,5 nawet za takie drobne jak twoje nie można złapać:)
Nie rozumiesz o co chodzi nie chodzi że polubiłem przyznaje mu racje !!!!!!!!!! Pisał o 50 gr i tyle było lub jest Więc jakiś tam szacunek mu się należy i skończ zaśmiecać forum
Chyba śnisz ze będziesz mnie ustawiać:)
twój żebrak nadal nie doczekał się pakietu który obiecywał od tygodni
chcesz wiedzieć jak trafnie przewiduje to porównaj jego prognozę niecałych 2 mln zysku jhm w 4 kwartale z realiami buhaha