Zwracamy się do Pana o szybkie wyczepanie leszcza i podniesienie ceny akcji do minimum 3 zł. prosimy o pozytywne załatwienie naszej prośby do piątku. pozdrowienia akcjonariusze.
venturin nie ma dobrych wyników to prawda,ale ma natomiast niesamowitą siłę którą zobaczycie już niebawem. pozdrawiam tego dekielka który zle sie wyraża o tej spółce.
dzięki za pozdrowionka od nowego dekielka artura samych sukcesów na syfku który zleciał z 2,4 na 0,6 i jest super naganiany to trzeba wam oddać bez merytoryki, bez inf, bez patrzenia na at, no i jeszcze rynek nc
JACY NAGANIACZE NA SPADKI ?????TO CO O WAS CEPY NAPISAĆ Z 2,4 NA 0,6 GDYBYŚCIE TAK ŻENUJĄCO NIE KLEPALI BZDUR CO CHWILĘ TO MNIE MONTHEGO I PARU INNYCH BY NA TYM ŻENUJĄCO - NAGANIAJĄCYM FORUM NIE BYŁO. TO DZIĘKI WAM DURNOWACI NAGANIACZE PARU DROBNYCH PEWNIE WTOPIŁO KASĘ
DOKŁADNIE,NIC MNIE TAK NIE WQ..JAK PIEP...NIE W KÓŁKO O TYM SAMYM:(
CAŁA GPW TO SZAMBO ,WIEM ZE TO NIE KÓŁKO RÓŻAŃCOWE ALE ZASADY JAKIEŚ POWINNY OBOWIĄZYWAĆ
P.S
LUDZIE CZYYYYTTTAAAAJJJJCCCCIIIIEEEE RRRAAAPPPPOOORRRTTTYYY==
Dnia 2013-12-18 o godz. 16:08 ~flo napisał(a):
> im więcej zbulwersowanych tym bliżej wybicia jak zawsze
> krzyczą przed wzrostami
tak racja, do wybici coraz bliżej a nie mają jeszcze pełnych worków
Dnia 2013-12-18 o godz. 16:08 ~flo napisał(a):
> im więcej zbulwersowanych tym bliżej wybicia jak zawsze
> krzyczą przed wzrostami
bzdura , robicie ludzikom wode z mózgu z pełną świadomością,to ze odbije to pewne,musi odbic ale raczej nie teraz,moim zdaniem realny jest powrót na 0,45,0,5 albo i nizej ,to ,,pustak,, jak ich mało na new banan
poklepcie się cepy po ramionach zaśpiewajcie ,,nic się nie stało" popiepszcie trochę o grubym, że jutro wy szczał i że jest gitara normalnie na waszych strychach taki bałagan że koniec świata do zobaczyska cepy - do jutra
Dnia 2013-12-18 o godz. 13:28 ~artur. napisał(a):
> Zwracamy się do Pana o szybkie wyczepanie leszcza i
> podniesienie ceny akcji do minimum 3 zł. prosimy o
> pozytywne załatwienie naszej prośby do piątku.
> pozdrowienia akcjonariusze.