• CIĄG DALSZY MANIPULACJI Autor: ~Hybybyby [95.40.132.*]
    ....hehhe, cała spółdzielnia paTENTOwiczowa i dezinformacja, ten elektryk to niejaki laptop i kopytko w jednym z intakusa, tam też pilnuje kursu od roku, dzięki temu wiem, że patentowicz przejmuje mewę i intakusa, a także i Mostostal, hehehe...... termin wykupu jest dokładnie podany w komunikatach, do tego mają zapłacić odsetki czyli ok 2,4 mln, te warunki też są w komunikatach, a kacje objeli za gotówkę bo nie mogli inaczej zgodnie z uchwałami walnego, a potem wemitowali obligacje ........przewał naganiacze oszuści, ....czemu nie ma jeszcze komunikatu o akcjonariuszach na walnym ......źle policzone i pojawił się ktoś kto przekroczył próg ???, to informacja bieżąca, 24 godz na jej podanie!!!!!, chyba że tylko do inf. KNF, czyli był ktoś o kim nie można podać informacji .....

• Re: CIĄG DALSZY MANIPULACJI Autor: ~Pati [188.101.230.*]
    a jednak nie dają rady i będą puszczać po 6gr zobaczycie
  • Re: CIĄG DALSZY MANIPULACJI Autor: ~Hybyybby [95.40.132.*]
    ....nie wiem co będą robić, ale wiem że robią WAŁEK, żeby wciągnąć jak najwięcej ludzi do sprzedaży, być może zrą się też między sobą, ....ale nie siedzą tu po to i straszą bo was lubią !!! hehe, ...a Ty co sprzedałeś i czekasz na odkupienie niżej !!!!!!
  • Re: CIĄG DALSZY MANIPULACJI Autor: ~zx [37.60.26.*]
    na mostku już po 6 walą
  • Re: CIĄG DALSZY MANIPULACJI Autor: ~Tom [91.189.79.*]
    Hybybyby ta twoja pewność tego że to wzrośnie jest tak bardzo pokrzepiająca. Jestem bardzo tobie wdzięczny za poświęcony czas oraz za wkład ogromnego zainteresowania tą spółką. Domyślam się że masz w tym swój cel i chcesz ( jak wszyscy ) na tym zarobić. Tym niemniej należą się tobie podziękowania za dzielenie się informacjami i przemyśleniami z innymi inwestorami. Jest to bardzo pouczająca lektura.
    ps. ciekaw jestem jakiego scenariusza się spodziewasz
    pozdrawiam
  • Re: CIĄG DALSZY MANIPULACJI Autor: ~Hybybyb [95.40.132.*]
    ...no co ty nie powiesz, pomimo, że wpis jest prześliczny , to musze przyznać, ze chyba nieszczery i trąci ironią, i ktoś już chyba tak pisał, ba ktoś .....niemniej jednak bardzo dziękuję za ten miły i pełen ciepła wywód w przedświąteczny śliczny słoneczny dzień i z równie śliczna nienaganną ogładą , ubierając mój wywód w słowa muszę odpisać, że mam głęboko w dupie zarabianie na mewie, ja muszę zdemaskować spółdzielnię ....dziękuje za uwagę .....
  • Re: CIĄG DALSZY MANIPULACJI Autor: ~zx [37.60.26.*]
    czy ty nie jesteś przypadkiem agent Tomek
  • Re: CIĄG DALSZY MANIPULACJI Autor: ~Tom [91.189.79.*]
    Podziękowania były jak najbardziej szczere. Na giełdzie gra się po to aby pieniądze zarabiać. Widać jestem naiwnym człowiekiem. Cóż nie zamierzam się zmieniać. Mimo to mam pełen szacunek dla ludzi którzy dzielą się wiedzą. ta zawsze jest w cenie.

Pozdrawiam
  • Re: naganiacze na biznesradar.pl Autor: ~biznesradar [93.154.189.*]
    naganiacze i dawcy kapitalu milo widziani na WWW.BIZNESRADAR.PL
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.