...ty zen, es czy jak tam jeszcze, siedzisz tu od miesięcy i straszysz, narzekasz, miałeś tyle czasu by sprzedać akcje jesli je jeszcze masz, a jeśli ich nie masz, to co tu robisz, tylko nie pisz tekstów w stylu matka teresa ...heheh
odezwał się kundelek na smyczy parów z płocka. Chłopie ty już jesteś skompromitowany do końca więc lepiej nie zabieraj głosu.
P.S Zaraz będzie tak ja na msx przed chwilką...
nono kundelek ??? skąd ten zajadły ton, ciebie rzeczywiście nie mogę przypiąć do tamtej spółdzielni, czyżby przydupas narka hehe, no was już tez sobie grupuję, ...ale ale czyżby rozłam w koalicji i spółdzielnia dupczy spółdzielnię ???!!!!!
..tak tak pewnie śmieszne , nie interesuje mnie to , bardziej jestem ciekaw, Zenobiusz, to jesteś przydupasem narka czy kogo ......bo muszę postawić odpowiedni odnośnik !!!
lewo. Teraz chlystki kupujemy, bo prawdziwy wujek zen juz sie obkupil jak chcial po 7 gr-600 tys akcji, za 1/20 portfela i teraz czeka i milo bedzie -1 gr w gore i 6 tys zysku, czekamy wiec na 19 gr
HAHAHA 600 tyś po 0,07 1/20 HAHAHAHAHAHAHA
Obudź się bo jak mama zobaczy że znów zmoczyłeś łóżko to dostaniesz szmatą przez łeb. Aleś ty fantasta dzieciaczku. HAHAHAHA. A tak w ogóle czemu w szkole nie jesteś? Masz już przerwę świąteczną?
HAHAHAHA ALE KOMEDIANT!!!!